Как да прекарат първата брачна нощ и къде

Какво направи първата брачна нощ
Планиране на първата брачна нощ трябва да се обърне внимание не по-малко от сватбата. Независимо от това колко сте били близки, тази нощ за вас все още ще бъде първият, като съпрузи. Трябва да се помни, за да ви за цял живот си чувствен романтизъм, топли прегръдки и преобладаващото нежност. Така че бъдете сигурни, за да обсъди с половината си желания, да подготвят прекрасни подаръци и, разбира се, се уверете, че никой няма да се намесва.Как да прекарат първата брачна нощ

Какво направи първата брачна нощ

Първо трябва да реши къде си брачна нощ ще се проведе. Има много решения:

Вашият апартамент или къща

Ако решите да се отпуснете след сватбата самостоятелно или заедно с жена си къща, а след това се опита да направи един поглед спалня като по-романтично, колкото е възможно. Не веднага след почивка обратно към живота. Розови листенца върху легло, свещи, правилно избран осветление. Естествено, подготвят специални спално бельо. Можете да изберете един деликатен коприна или памук необичайни цветове, необичайни за вас във всекидневния живот.

Какво направи първата брачна нощ

Хотелска стая

Разбира се, в стаята за младоженци - идеалното булката първата вечер. На първо място, в стаята е украсена съответно събитие. На второ място, вие сте пощадени неудобството от всяко домакинство: не трябва да се мисли за нищо друго, освен един на друг. Какво би могло да бъде по-добре след натоварен сватбен ден отиде в красива стая, пиене на шампанско и се потопите в ласката. На сутринта се насладите на закуска или една приятна разходка на чаша кафе.

Какво направи първата брачна нощ

Предварително трябва да се грижи за следните неща:
  • изберете и резервирате стая. За да реши всички проблеми на хартия, за да не се налага да се обърнат към стои на рецепцията или прилив дома за паспорти в най-неподходящия момент;
  • размишлявам меню Night. Повярвайте ми, вие ще искате да се хранят. И празен ход през нощта кухнята на хотела могат да ви разстрои;
  • определи дали регистрационни номера включени в цената и евентуално обсъждане на декора с персонала.


Единственият недостатък на първата брачна нощ в хотела - това е срещу допълнително заплащане. Но в крайна сметка, номер на плащане няма да бъде прекалено голяма тежест на разходите за сватбата.

меден месец

Как са първата брачна нощ, ако веднага след тържеството решите да отидете на екскурзия? Точно така, в транспорта, било то самолет, влак или кола. И ако се организира всичко предварително правилно, плавен преход от почивка в медения месец, ще бъде лесно и приятно.

Какво направи първата брачна нощ

Когато планирате пътуване след сватбата, избягвайте варианти, свързани с множество връзки и дългото чакане между полети. След празника, дори и най-щастливите двойки са уморени не е шега. И, може би, че има смисъл да прекарат нощта в хотела и пътуване за да отидете на следващия ден.

Какво да направите първата им брачна нощ и къде да ги похарчат, вие решавате. Основното нещо, че условията са спазени романтичната интимност и осъзнаване на важността на това, което се случва.

В много от световната сватбени традиции виждат на булката и младоженеца в сватбената нощ, придружено със специални ритуали. Преди напускане на гостите, булката хвърля букета. Според знаците, момичето, което я хваща, и ще бъде следващата булка.

Също така е възможно да се изгради импровизиран арка на кърпата, която трябва да премине през младите, ще брачния живот.

Дори и да не придават значение на сватбените традиции, булката през прага да се движат, независимо дали е на апартамент или стая в хотел, вие определено трябва.

Първата брачна нощ за мюсюлманите

Какво трябва да направите първата им брачна нощ, когато двойката - мюсюлманите и сватбата се провежда в съответствие със съответните традиции? Нека започнем с факта, че близостта на булката и младоженеца трябва да се молим и да помолим Бог да благослови брака. Молитва се извършва на жените и мъжете отделно. След това на младоженеца третира булка сладки, може би той представлява сладък подарък.

Какво направи първата брачна нощ

Засега се смята, че може да се очаква роднини под вратата, докато съпругът й не показва всички листи с доказателства за невинността на жена си. Въпреки това, подобен ритуал няколко противоречи на ислямските традиции. Наистина, в правилника се казва, че не може да шпионира хората. Да, и как да се отпуснете, много близо, ако има млади възрастни.

В противен случай, мюсюлманската брачна нощ минава, както и в други религии. Чистота, нежност, деликатност, внимание към чувствата на един друг - това е ключът към успешните близки наскоро отсечени съпрузи.

Така че, за да се извършват правилно брачна нощ, ще трябва да изберете място предварително, за да се подготви малки подаръци и изненади много търпение, особено ако това е вашето първо за секс и любов. Останалата част ще последва. Не забравяйте, че външната среда не е толкова важно, колкото и чувствата си един към друг.