Как да прекарат нощта на сватбата традиция

Какво направи първата брачна нощ

Сватбена нощ - едно вълнуващо събитие за двамата влюбени. В света има толкова много сватбени традиции. във връзка с първото съвместно младоженци нощта. Те са напълно отражение на културата на различните народи.Няма значение дали имате сексуална интимност преди брака или за първи път това се случва. Най-важното нещо, че това събитие е донесъл само положителни емоции и незабравимо. Тя трябва да се обсъдят предварително с бъдещия съпруг, което той би искал да види първата си нощ заедно, да споделят идеи и да направите своя избор на най-доброто, по ваше мнение, една идея.

Как да прекарат нощта на сватбата на българските традиции

Преди много години, когато двойката бяха сами след сватбата, те изпълниха няколко традиционни ритуали. Смятало се, че в резултат на това младо семейство ще живее в благоденствие и ще роди здраво потомство. В първата си нощ заедно млад трябваше да яде пиле, служи като символ на голямо плодородие, а хлябът, който е символ на богатство. Русия се присъедини към патриархалните традиции, в които жената трябва да се подчиняват на мъжа си имала строго. Следователно, първата брачна нощ, след сватбата на младите е знак за подаване му да се оттегли от ботушите на младоженеца, и поиска разрешение да отиде да си легне с него. По традиция, това тайнство се извършва във вана, млад майстор легло от дървени трупи, който символизира многобройната поколението.

Какво направи първата брачна нощ

С течение на годините, тези правила вече не са валидни и съвременното общество предпочита по-комфортна среда. Днес любителите отиват на борда на кораба, красива, стреля луксозна хотелска стая, се оттегли в селска къща или нов апартамент. Всичко зависи от техния капацитет и въображението. Кратко пътуване или просто промяна на декори ще бъде от полза и ще се почувствате, че семейния живот започва.

Какво направи първата брачна нощ

Какво да направите първата им брачна нощ

На първо място, младоженци трябва да се изчисли на силите. В случай, че окончателно част от празнични и те ще мисля само за това, което можеше да се случи по-рано, за да спи, за всяка брачна нощ не можем да отидем. За да не се падне от умора трябва да се опитаме да не се поемат грижи за всички в организацията на събитието. Приятни домакинска работа, като например избора на рокля, да купят подарък за друг и малки сладки неща, които ще служат за празнична украса, за сметка на не става. Непосредствено преди тържествен ден е важно да спите добре.Какво направи първата брачна нощ

Тя трябва да се погрижи за някои неща, които ще ви докосне романтизъм в първата нощ заедно млада двойка:

  • Красива спално бельо, идеален за специални поводи се счита коприна
  • приятна музика за релаксация
  • спалня декорация с малки фигурки, символизиращи любовта, свещи и розови листенца
  • напитки, плодове и закуски

Друг важен детайл от първата брачна нощ - това аромати. Няколко капки от любимите си подправки, деликатното ухание Aromalamps или фин аромат афродизиак ще дадат желания цвят на тази дългоочаквана причастие. В традиционната концепция трябва да бъде първа сексуална среща младата двойка, но днес тя е в повечето случаи конвенционален план. Без значение дали младите сексуални отношения преди брака, или те дори имаше време да прекарат известно време в граждански брак, без съмнение първата вечер заедно като законни съпрузи полага основите на брака.

Как са брачна нощ за мюсюлманите

Какво направи първата брачна нощ

В исляма интимността има дълбок духовен смисъл. По време на първата брачна нощ на младите трябва да се спазват някои ритуали. Когато съпруг и съпруга са сами, той поставя ръката си върху главата й, говори сладки думи, и завършва речта си, казва: "В името на Аллах." След това, двойката трябва да направи две традиционни молитви. В заключение на церемонията младоженецът иска Божиите благословения за щастлив семеен живот, и ако техният съюз все още се разпадне, така че той и съпругата му са запазили добри отношения.

Какво направи първата брачна нощ

Какво направи първата брачна нощ

По време на полов акт със съпруга си, жената не трябва да бъде безразличен и студен. При никакви обстоятелства не трябва да отблъсква легитимния съпруг, тя може впоследствие да навреди на семейството благополучие. На сутринта след първата брачна нощ, мюсюлмани изпълняват ритуал измиване. След това на булката и младоженеца да започнете хранене. На втория ден след сватбата продължава празнично ястие, на което са поканени близки роднини.

Какво направи първата брачна нощ

Двойката, която се радва на сексуалните отношения, придържайки се към състоянието на религиозните правила, получава не само физическо удоволствие, но също така и за награда - savab. Любовта - е в основата на семейните отношения. Коранът учи мъжете и жените да бъдат милостиви, за да се научат да прощават и уважават взаимно, единственият начин да се намери щастието.