Как да попълните старите маркери

Как да попълните писалката

Купих си бебе на другия ден и друг набор от маркери, предишни надраскани около три месеца, детето с удоволствие ще се нахвърли върху оцветяването и. "Изгорени" маркери за 5 дни! Desyatitsvetny набор от дебели филц и корици за 120 рубли. използвана за по-малко от седмица, аз казах, че единствените маркерите трябва да прекарат 500 рубли на месец, това е тревожно. Погледнато в интернет, отколкото можете да попълните с маркери, но нищо ново, е било открито, всеки си спомня съветската опит за зареждане на алкохол и одеколони и как е било страхотно ", и татко попълнете маркерите ШИПРОВИ одеколон." Бои маркери обикновено се срещат в интернет, само един сайт за машини за промишлеността, както и на страницата му в около боята не се е отворил.И тогава разбрах, че аз знам, рядко парче! Защото и в съветско време, в допълнение към запълване с алкохол и одеколон Опитах се нещо друго, това е просто една логична и ефективна, но в интернет не намерих.
Ако надраска писалка зареждане алкохол (Кьолн), тя бързо изсъхва, ако такава съсухрена писалка да разглобите може да се види, че в покера, който съхранява мастилото, тя все още е много, но като изсъхне, така че вече не се разтваря нищо.
И това нещо е, че по-голямата част от маркери, които не разполагат с миризмата на боята на водна основа, и те са добре облечени с обикновена дестилирана вода.

За зареждане трябва медицинска спринцовка, аз да 10ml, дестилирана вода се събира от капака на спринцовката кана.
Преди зареждане направи референтни ударите на хартия (като на снимката)
тогава ще трябва да се оттегли от горните щекери маркери (отдолу молив тръба) се предоставя на вътрешното ядро ​​с филц боя.
Водата е вкопана в центъра на най-усещат уеб 10-20 капки, в зависимост от размера на маркера.
Основното нещо е да не се излее вода, ако по време на зареждане писалка започва да тече, след това загуби голяма част от останалата боя.


Когато насипни горния край на плата, за да станете по-леки или дори бял, това означава, че мастилото не е пресъхнал вътре и перфектно измити до стъблото на писане.
След вливане трябва да поставите маркерите вертикално, вписвайки долният прът и изчакайте 4-6 часа, след това сложете двете писалката започва да пише върху парче хартия контрол, ако е необходимо, дори dokapalis вода.

В действителност, това не е за пълнене и размиването неизползван мастило, но спестява пари като едни и същи. В крайна сметка, цветът ще избледнее и започнете да пишете писалка с вода, но преди това тя ще продължи най-малко един и половина пъти по-дълги от двамата не са за еднократна употреба.

За запълването на 10 маркери, че ми отне 20 минути. (Без забавяне), 4 мл спестявания на потребление на вода (известен още като доходи) 50-100 рубли.

Това е начинът, по Пъхнах два надраскани зададете цвят и способността да се боя на големи повърхности, непосредствено след зареждане с гориво, стана като нов.
Дете на две групи от писане химикалки в същото време, е бил доволен, мисля, че тя все още е много полезно, когато приятели идват да посетят децата.

Сега попълнете пастели 50 цвят комплект, 10 части от стомана лошо равенство и една беше сух веднага след покупката, не знам да може да разчита на зареждане и да се хвърлят, че би било жалко и нов набор от 600 рубли. Аз не искам да си купя, защото от 10-маркери.

Ако маркери са пресъхнали от дълго лежи без използването на методът също работи, но е малко по-лошо. По същия начин, по начина, по който можете да попълните големите маркери и децата им са щастливи да се направи и да ги пропуснете за по-дълго време.

Можете да го направите без спринцовка - тръба извади с филц, натопи един от двата си края в чаша вода (има такива) и наблюдавайте как водата ще се абсорбира до другия край (така че да не капките и преливниците при влизане спринцовка 10-20 капки), а след това поставете епруветката и внимателно натиснете назад, така че в него влезе писалка пръчка.
Така че е по-лесно да се направи, тъй като децата с отстъп дръжки) добавя в допълнение към проблема с неизплатените капачки))

за еднократна употреба, с опазването на

А нашите маркери са "съвсем прост" - бяла шапка със задния край е запоен в завода. Аз трябваше да извади нож малък черен ръкав, който държи молив тръба. Капилярна ядро ​​през тесния край да не се, бе обвинен през предната част.

Маркери за бяла дъска

Аз трябва да попълните на маркерите за дъската, но не можете да получите на капака, не е на върха, и се вмъква във вътрешността, като се опитва да вдигне нож, но само надраскани цялото. Опитал да влезе иглата на спринцовката в самата сърцевина, ползата, че е дебела, но не, барът е много стегнат, иглата не е включена. Най-интересното е, че този маркер е написан, за многократно пълнене, т.е. нещо все още е предвидено зареждане с гориво. Като цяло, всички izmuchal, но нищо не се е случило.