Как да плащат сметки за комунални услуги през интернет

Първият и основен нещо, без което, може би, не е възможно всички плащания в Интернет - пластмасова карта или партньора му - виртуалната карта. Преди извършване на плащане, се уверете, че положителното салдо на пари в брой.Много от отдел жилища и DEZy не стои на едно място в развитието на електронното и затова много от тях имам свои собствени ресурси в Интернет с функция плащания за услуги за апартамента. При посещението си в интернет страницата на управляващото дружество, намерите желания раздел. Обикновено това се нарича "онлайн плащане Service" или "Кеш МС. чрез доставчика на интернет услуги. "

След въвеждане на тази секция, системата ще ви подкани да въведете лична сметка на абоната, което може да се намери в разписки. А също и количеството на необходимия плащане и кредитна карта номер. Въвеждане на всички данни, системата ще провери достоверността на информацията, и да ви донесе положителен или отрицателен заряд.Много банки предлагат на своите картодържатели и депозитни сметки, за да плащат сметки за комунални услуги в профила си. За да направите това, отидете на сайта на банката, въведете вашето потребителско име и парола в секция Клиенти и изберете раздела "Ютилитис", който отваря списък с компаниите за комунални услуги. След като сте избрали, ще трябва само да въведете сумата на плащането, и след известно време парите се прехвърлят по сметката на управляващото дружество.

Можете да използвате един от най-популярните системи за плащане в мрежата. Например, rapida.ru, yaca.yandex.ru, cyberplat.ru. Избирането на комунални плащания, трябва да въведете по сметката на дружеството получател и си номер на абоната. Тази сума ще бъде таксувана кредитната Ви карта.