Как да плащат сметки за комунални услуги през спестовна банка Online 1

Как да плащат сметки за комунални услуги онлайн чрез Банка ДСК?

Редовно много хора харчат огромни количества време в опашки в спестовна банка или пощата, за да си платят сметките за комунални услуги. В допълнение към времето, често трябва да си губи нерви, особено ако има някакви неизправности.Както различни технологии са измислена и внедрена за улесняване на живота на хората, няма да има възможност, тъй като сметките за комунални заплащане чрез Сбербанк Online.

Какво е Сбербанк онлайн?
Това е специална интернет услуга, която е предназначена да служи на клиентите на банката в удобно време и място. Тя може да ви помогне да управлявате вашите сметки, извършване на покупки, заплати глоби и комунални услуги. Това може да стане на удобно място у дома, кафе-сладкарница или мол, и в удобно време.

За да започнете, трябва да се свържете с услугата Сбербанк Online. Необходимо е да направите това:

 • Има банкова карта.
 • Свържете опция. Това може да стане чрез използване на себе си терминали за самообслужване. Ако това е трудно, тогава трябва да посетите клон на Сбербанк, където експерти ще ви помогнат да направите това. В резултат на това, клиентът трябва да получи специален номер и парола за тази работа.

Плащане чрез Интернет услуга Сбербанк онлайн

Заплащане на битови сметки Сбербанк онлайн се извършва на интернет страницата на банката.

За да не се отпечатват данните всеки път, освен шаблона на документа. Благодарение на него в бъдеще ще бъде необходимо да се уточни сумата.

Плащане чрез услугата ви спестява пари.

Плащане за комунални услуги през банкомат

Плащането по интернет не е за всеки вкус. Някой си мисли по този начин undependable. Други се страхуват да направи грешка и да изпрати пари за грешни данни. Някои може да не е изгодно да има карта на Банка ДСК. Тогава защо да не се възползват от тази функция, как да се плащат сметки за комунални услуги през банкомат спестовна банка.

Предимства на извършване на плащания през банкомат:

 • Можете да платите с кредитна карта или в брой.
 • Възможността за достъп до нея по всяко време.
 • Те са много и лесно да се намери.
 • Малък комисионна.

Подредете плащане на сметки през банкомат, можете да използвате банкови карти. За да направите това, вие трябва да го вмъкнете в машина за самообслужване и въведете ПИН кода. След това трябва да изберете правилните бутони на менюто: 1. Изберете бутона с плащанията и трансферите.
 2. След това трябва да изберете плащания дял за комунални услуги.
 3. На следващо място, трябва да изберете дали да въведете данните ръчно или да е необходимо устройство данни се смята чрез баркода трябва да бъде.
 4. Когато въведете ръчно да изберете организация, плащане период, въведете регистрационния номер и сумата.
 5. Остава само да се покажат подробности. Ако всичко е наред, натиснете бутона за плащане.

Ако имате някакви въпроси или проблеми, трябва да попитате консултант, който да помогне.

В допълнение, чрез устройството може да плати за комунални услуги не е клиент на Сбербанк, в брой. Схемата на плащане е почти същото като за тези, които плащат с кредитна карта.

Недостатъкът е, че като плащат чрез машини за самообслужване, не можете да се промени. В допълнение, не е възможно за монети, за да плащат. Следователно, за да плати цялата сума до стотинка няма да трябва да плащат повече. От друга страна, надплатената сума ще бъде изискана компания и възнагражденията ще трябва да има по-малка сума през следващия период.

Как да платите чрез касиер

Ако плащате повече натрупани не искам да и спестовна банка на картата не е необходимо, тогава защо не просто отидете до най-близкия клон и да се възползват от услугите на касиер-оператор.

Не забравяйте, че комуналните услуги за плащане чрез Банка ДСК в този случай ще струва малко по-скъпо. Тъй като за всяко плащане комисия е два процента от сумата.

Сред предимствата на този метод е, лекотата на плащане за платеца. Не е необходимо да се разбере как работи системата, кликнете върху бутона, проверка на данните от страх да не направи грешка. Ти просто трябва да се даде специализирани разписки. Той ще извършва всички преводи. След известно време, клиентът ще получи разписка с проверки за плащане и доставка, ако това е необходимо.

Внимание, важна информация!

 • Как да плащат сметки за комунални услуги през спестовна банка
  Как да получите кредит в Банка ДСК?
 • Как да плащат сметки за комунални услуги през спестовна банка
  Как да направите онлайн превод?
 • Как да плащат сметки за комунални услуги през спестовна банка
  Как да платя данък върху личните имот
 • Как да плащат сметки за комунални услуги през спестовна банка
  Какво да направя, ако банкомат "взе" карта?
 • Как да плащат сметки за комунални услуги през спестовна банка
  Как да си купите акции на Банка ДСК?
 • Как да плащат сметки за комунални услуги през спестовна банка
  Как да направите онлайн заем на банкова карта?