Как да отворите караоке бар, където да започне бизнес план караоке бар

Вероятно всеки човек в живота ми, че на такава възможност, тъй като отварянето на собствен бизнес. Точно в този момент някой се превръща това, дори и ако мимолетно, мечтата на мишена, а по-късно се опитва да стигне до нея, и някой и остави непродадени. Всъщност, като цяло може да се постигне, трябва само да се голяма част от това и искат да положат всички усилия.Как да отворите караоке

Да речем, че решите да започне собствен бизнес, са готови да инвестират в неговите финанси. Но най-важното? Трябва да изберете посоката на бъдещите дейности. Хотели, ресторанти, кафенета, барове, магазини, ресторанти - богат избор на невероятно! И защо да не комбинирате няколко вида бизнес и не се отвори караоке бар?

Караоке Бар: Малко теория

Нека започнем с факта, че един караоке бар - това място е свързано с областта на промишлеността, като например хранене и хотелиерство. ХоРеКа (Хотел, Ресторант, Кафе / Кетъринг) - звучи като този термин, обяснявайки на дейността на този вид бизнес (хотел, ресторант, кафе / кетъринг).

Трябва също да се отбележи, че въпреки че на пазара на развлекателни услуги днес и бързо набира скорост, всичко се разширява и разширява всяка година, но все пак бизнес идеята се разбира под откриването на караоке бар, не е особено популярна сред първи път предприемачи.

Следователно, има реален шанс да се развие този въпрос най-високо ниво, получаване на значителни приходи от него. Средният период на откупуване на такива съоръжения е около три години. В същото време, чисто нов ресторант ще дойде по същия показател за по-дългосрочен план - пет години или повече. И в крайна сметка, избирайки между редовна кафене и караоке бар с намерение да прекарват свободното си време, колкото е възможно и незабравими забавления, които посетителите предпочитат? Най-вероятно, разбира се, това е караоке бар.

Как да отворите караоке

Как да отворите караоке бар

Така че, изборът е направен за бъдещи дейности. Сега на дневен ред е изключително важен и труден въпрос: "В действителност, как да отворите караоке бар: от къде да започна" Обикновено процесът на отваряне на караоке бар могат да бъдат разделени в следните етапи:

Бизнес план караоке бар

Какво е бизнес план? Той е средство за създаване на успешни и печеливши институции чрез изграждане на своя финансов модел. Как да отворите караоке бар? При изпълнението на пут поставят под въпрос съществуването на бизнес план е предпоставка.

Бизнес план караоке бар - е добре обмислено и планирано стратегия, в която са описани: размера и структурата на номиналната инвестиции, приходи и разходи; средната проверка за караоке, бар и кухня; площ институции; Динамика на посещаемостта и така нататък. Н.

Основното нещо е, че тя трябва да предостави - е наличието на добра материална база. И това, от своя страна, трябва да извършват своите две цели: да отговарят на маркетингов план на дневна крос-кънтри и всички технически и санитарно-епидемиологично изисквания.

Как да отворите караоке

Стая за караоке бар

Никой няма да бъде в състояние да се развива в индустрията ХоРеКа, ако тя няма да имат съответните съоръжения. Избор на помещения - е много важно, един от началните етапи на отваряне на караоке бар. Като правило, тези институции организират в области, които са гъсто населените или в центъра.

И това е наистина прав, защото тогава вероятността за високо ниво на обслужване ще се повиши значително. Въпреки, че много зависи от фактори съвсем банална: как клиентите могат бързо и лесно да стигнете до вашата караоке бар. Това означава, че тук е необходимо внимателно да се мисли и да изберете място, колкото е възможно, което ще отговаря на тези две условия.

Но всичко по-горе въпрос за големите градове. Как да отворите караоке бар в малък град? Сега областта за избор на бъдещия местоположението на места се стеснява значително. Но наистина спечели, ако можете да си наемете пространство, разположен в центъра на града, който е в малките градове е мястото, където обикновено се събират за отдих, релаксация.Също така би било хубаво да се организира караоке бар в близост до паркинг машини: автомобилистите със сигурност ще оценят тази проява на внимание и грижи за себе си и за транспорт.

Как да отворите караоке

Интериорен караоке бар

Както се казва, да отговаря на дрехи ... Всъщност, първото нещо, което един посетител изглежда за първи път става в някаква институция? Разбира се, във вътрешността му. Ето това е всичко зависи от полета на въображението си, но в същото време и фанатизиран желателно да не се изплаши потенциалните клиенти. Дизайнът трябва да е оригинално, нещо различно, за да привлекат. Това може да бъде нещо, което един случай (например, легендарният музиката на 80-90-те години), или комбинация от ярки хармонични цветове и нюанси.

Трябва да знаете също, че има два вида на съоръженията за преработка, създадени караоке: японски стил ( "Нара-забрана") и САЩ. При избора на първия, японски стил, ще трябва да се направят отделни кабини, всяка от които е оборудвана с караоке оборудване.

И в американски стил предполага наличие на обща сцена за всички посетители. Разбира се, на втория вариант е по-скъпо. Можете също така да се съчетаят тези два вида, които несъмнено ще допринесат за значително увеличаване на клиентела.

Как да отворите караоке

Оборудване караоке бар

Какво ви трябва, за да отворите караоке бар? Какво е необходимо, тъй като в действителност, това караоке прави? Разбира се, това оборудване.

Списък на караоке оборудване за доста голям бар. Това разнообразие от акустични, осветление и лазерни системи, огледални топки, които ще превърнат процеса на пеене в ярки, звездното, незабравимо шоу.

Не забравяйте, че караоке оборудване за бар - това е нещо, върху което да спаси просто не си струва. В края на краищата, той определя целта на институцията. Ако искате да си за караоке бар имаше положителни слухове, а след това не забравяйте да си купите система караоке, звукови усилватели, събуфери, миксер, микрофони, кабели, плазмен дисплей или проектор. Размерът на хардуер, които избирате за себе си, но това зависи и от вида на дизайн, който сте избрали: японски или американски.

Music Library караоке бар

За кои клиенти ще посетят караоке бар? За да се практикува в своите вокални способности. И тя се нуждае, така че посетителите могат да го използват, за да се постигне тази цел. Добър караоке бар разполага с библиотека от най-малко 5000 песни.

Трябва да си купите само минус композиции са специално предназначени за това фирми доставчици на такива дискове. Нежелани решение е да се купуват пиратски дискове - това може да доведе до глоба или дори закриване на караоке бара.

Франчайз караоке бар

Франчайз - .. Има обекта франчайз, която се определя като способността да се използват вече създадени, разработени и доказани технологии, добре позната марка, търговска марка и т.н. Тази организационна форма е идеален за тези, които се страхуват за парите си и искате да сте сигурни, че неговата дейност не е изгарят.

След това беше, че идеята за франчайзинг използва. Караоке бар е възможно да се използват също. Ако внимателно да планирате програмата франчайз, а след това и в бъдеще тя ще ви позволи да разшири границите на собствените си способности, за да изберете приоритетни области и действия, които да правят прогнози за възможен доход, станала известна в определени кръгове, и така нататък. Г.

В края на краищата, да придобият опит в правене на бизнес с франчайз, можете да отворите сега аз всъщност собствен караоке бар, и тя може да бъде, че той ще бъде най-модерните и популярни.

Как да отворите караоке

По въпроса за цената

Най-интересният въпрос: Колко струва да се отвори караоке бар? Всъщност, като се вземат предвид изпълнението на всички точки на бизнес плана, с придобиването на право оборудване е важно да се знае колко е това удоволствие ще струва. Сумата на плащането под наем ще варира в зависимост от местоположението на двата града и самата стая, неговата площ, и така нататък. Г.

Също така се отразява на цената и дали да се направи ремонт в стаята, и ако е така, колко тежко нужда. Недвусмислено Отговорът на въпроса за това колко да плащат за откриване и караоке бар, не. Малко по-точно, може да говорим за оборудването. Например, една добра система на високоговорителите не е по-малко от 15 хиляди долара.

Цената на смесване конзола в средата на 3000, и на субуфера - хиляда или повече. Но професионални системи за караоке повлияят стойността си: тази нова система поколение - най-AST-100 - се оценява на 52 000 има. . Е Да се ​​инвестира в развитието на този бизнес ще трябва да работят - като власт и пари.

Как да отворите караоке

развитие на бизнеса

На въпроса: "Как да открием караоке бар?" отговорът е даден. Не по-малко важен е аспектът за привличане на клиенти. Тук също много зависи от вашата степен на креативност, изобретателност, иновативност. Освен това, можете да организирате състезания, конкурси за най-добър певец / певица / дует.

В условията на свободен маса във вашата институция може да действа като награда. Ако искате да убие два заека с един камък (и привличане на клиенти, и да получите допълнителни приходи), можете да записвате песни, които се изпълняват от посетителите дискове, и след това ги продават. Разбира се, те ще си купят "певци", но колко ще зарадва!

заключение

Така че, в тази статия ще разгледа въпроса за това как да се открие караоке бар: какво ще го вземе, колко струва, дали е реално изобщо и т.н. Наистина, ХоРеКа - по посока на такава сфера индустрия като хранене и хотелска база .. - сега е бързо развиваща се с всеки изминал ден става все по-популярни и в търсенето.

Караоке бар - много обещаващ избор на посока в бизнеса. Но, както във всичко останало, тя има свои нюанси, детайли на изискванията, които трябва да се научат възможно най-точно, за да може успешно да извършва дейности в тази посока.