Как да очарова мъж или тайни които да привлекат вниманието на мъжете

Не един човек не може да отговори, тъй като се влюби в друг. Произходът на любов - тайната зад седем ключалки. Тя не може да има никакви изкуствени средства. Може да се каже само: това е или не е. Но тъй като на чара - това е съвсем друго. И още по-интересно за мен, човек да се докосне много деликатна тема: "Как да очарова един мъж? ".Аз не направите грешка, казвайки, че всяко момиче мечтае за това. Някой очевидно е някой в ​​дълбините на душата. Е, как да завладява един мъж? И, за да сложи тя просто му чар, покорявам, за да привлече вниманието. И не само веднъж "извади очите", и след като извърши консолидиране на резултатите чрез живот.

Част 1. Как да очарова един мъж?

За да го наричат ​​интерес към себе си, трябва да бъде тънък, за да се чувстват нужди и слабости. Тук средствата за постигане може да бъде само едно - често е в мъжкия отбор и просто да наблюдаваме, разбиране на навиците и мотивация действия. И използването на контрастни тактики, техники примамват и различни "неща на жените".

Как да очарова всички мъже

Пример 1: "Красота и чар" - това е, което може да привлече вниманието на мъжете

Вие сте винаги чист, добре поддържан, чаровен. Но в същото време изглежда небрежно ", като всички останали." И преди планираното някои забележителен ден или събитие. Например, една почивка или рожден ден. Необходима е повод, но ще бъде напълно случайна. Това е "вашата" ден, към която да се подготвите внимателно и прецизно, да мисли за всеки детайл към детайла. И се появи в целия си блясък: стилен и привлекателен, знаменит и вкусни. С една дума - звезда!

Пример 2: "Но аз ще се грижа за теб, скъпа" - кулинарни пристрастия помогнат да очарова човек

Постепенно и ненатрапчиво да събираме информация за кулинарните предпочитания на лицето, за което искате да впечатлите. Научете се да готвите любимите му кулинарни ястия (но всичко се пази в строга конфиденциалност). И чакам за уместността на повод, когато може да докаже това. И не само да показва и буквално зашемети!

Как да очарова всички мъже

Мъжете обичат вниманието и мъх. Той показа истински интерес? Скромно нека знаят, че това е една малка част от способностите си. И отново - нула внимание към него. Нека ценим това, което ти си интелигентен, и той ще загуби много без теб. И той самият, че той се стреми да ви завладее. Концесии си отиват. В края на краищата, вие просто го искам? Но с достойнство и без да бързат.Пример 3: "Един интерес" - честа причина обединява

Разгледайте хобита мъже. И ги събира поне някои база от знания. Долната линия е това. Кажете, имате ли интерес към определена тема, но малко ", така, така". Може би това ще ви помогне да се изясни нещо или да направите правилния избор? Повярвайте ми, това е с удоволствие ще ви даде по-голямо внимание, ще общуват. Просто бъди благодарен слушател. Не се разсейва и не прекъсвайте. Нека славея изсипва за вас, което показва, това, което той е умен и разбирам. Комплиментите не правят (самата оставя да го), но нека да се разбере, че комуникацията му е приятно.

Как да очарова всички мъже

Има ли наистина една уговорка. Може да се наложи да отида на риболовно пътуване, или като фен да посети стадиона. Разходи, така да се каже.

Заключение. Контрастни Тактики (обикновено момиче вчера, и днес - блестящ звезда) ще доведат до човек, който да ви интересуват. И след като още трик: ролеви игри в леглото ще ви помогнат по-удобно в такъв случай как да привлече вниманието на един млад човек харесва. примамват техника (съставен - отхвърлен) ще създаде интрига. Такива "женски неща" като чар и наивен симулирана изчисление с тънък помощ управляват чувства. Използвайки дори един от горните примери, може да се интересуват от човека.

Как да очарова всички мъже

Част 2 на резултатите.

Как да очарова всички мъже

Как да очарова един човек, така че той не губят интерес към теб или за една година, или пет, или двайсет и пет? Може ли човек да бъде очарован от жена на 30, 40 или 60 години? Безспорно. Ако тя е винаги в добро настроение. Поотделно и независимо. Жена, която е млад по душа, от която лъха позитивна нагласа, заслужава внимание и уважение. Тя - личност!

Как да очарова всички мъже

Такива хора се привличат и наслада. Възможно ли е, че не се обади, не отговаря след работа с букет цветя? И след това с разходка в парка, да седне в кафене със сладолед или да отидете на театър (филми)? С такъв човек спокойно и добре. Преди една жена поскъпването им достойнство, човекът просто не могат да устоят. "За да спечели и да не загуби" - тя се превръща в смисъла на живота. Ето ги и тях - женски чар.

Усложнена? Но поскъпването себе си едно момиче е в състояние да привлече внимание. да очарова и Captivate. Създаване на интриги (в добрия смисъл на думата) и очарова. Аз ще ви кажа една тайна: ние, мъжете, искат да бъдат запленени от вас, по-добрата част от човечеството. И ако в резултат там е голяма и дълбока взаимно чувство - всичко това ще бъде само твърде доволен и щастлив.

Споделете с приятелите си!