Как да общуваме, когато се работи с екип от строители гастарбайтери

3 Трети етап: Взаимното еуфорията

Най-преливащи етап отношенията със строители гастарбайтери. Работата е, плиска е зад гърба ни, най-трудните и неприятни етапи на работата, извършена, вижте резултатите и скоро клиентът получи онова, което иска, и на работниците мигранти - пожелах парична награда.Опасността от този етап е, че клиентът намалява изискванията и по-малко следи за качеството и сроковете на vpolneniya работи. В резултат на това строители гастарбайтери са отпуснати и могат да започнат да карам на брака.

4 Четвъртият етап: умора.

Още през есента на носа, а обектът все още не е завършен. Еуфорията е преминал бързо, а клиентът отново намери недостатъци в извършената работа. Въпреки това, той е уморен и строители гастарбайтери са уморени. Шумните и нашумели конфликти, тъй като плиска етап вече. Прекроява брак просто не е една от страните не иска да принуди умората на строителство или ремонт. Обикновено споровете ще се разрешават чрез общи изисквания за намаляване - с цената на отстъпки от страна на работниците и затваряне на очите на клиентите на съществуващите брак.

5 Пети етап: Крайният треска.

Малко повече, а това, за да бъде доставен. Работниците мигранти строители се опитват да работят бързо и ефективно. На този етап, окончателната изкачване може да се опита да хвърли допълнителни малки поръчки и да ги вземем ниската цена на работниците-мигранти. Можете също да опитате да получите отстъпка за обем, настъпило забавяне, брак недостатъци.
На този етап работници строители гости очакват изчисление и вече мисля за получаване на нови поръчки, включително и на клиента, неговите приятели и съседи. Следователно, трябва да се работи, доколкото е възможно, да се направи най-добро впечатление и да се помни.

Трикове строители гастарбайтери и манипулативни техники, използвани от тях.

1. Neobgovorennye цени.
А) m.
Вие сте обсъдили цената на работа на квадратен метър. При изчисляването на строителите ще бъдат помолени да плащат повече на метър ръб на склонове, съкращения и т.н. Цената за "допълнителна работа" може да бъде sopostovima мейнстрийм. На вашето възмущение, че не сте говорили за това те ще ви кажа, че тя е по подразбиране, и "всичко е взето". Ето защо, при сключване на устен или писмен договор с строителите предвижда работниците-мигранти, които работят упражнение цена на квадратен метър включва всички soputsvuyuschie работа и довършителни ръбове, ъгли, писти и други линейни (извити) обекти. Говори допълнителни разходи на метър.

Б) тава отстраняване, разтоварване, повдигане, спускане, гори, Кофраж, почистване ...

И все пак, на които просто достатъчно въображение, тя може да се брои отделно. Ето защо е препоръчително предварително да се преговаря, че всички видове произведения, свързани са включени в цената на работата.

Такси за монтиран дял от гипсокартон могат да разчитат на два пъти - районът от едната страна и от другата страна на площада.

Мазилката може да се изчисли отделно за всеки слой.

Консултирайте се с изграждането на компанията - да вземат своите котировки на работа и покажи строители гастарбайтери.


2. Необходимо е да добавите домакин!
- Вие сте работата на майстор-качество, която изисквате, всичко на едно ниво, отвес. Бил съм там, след като е работил - просто сложи в деня на 10 кубически метра и аз го направих платена на същата цена.
- Това е, което ви казах по-ниска цена. Обадихме се тук като у дома си, това е мястото, където ние се цената - и тук България - цените трябва да бъдат по-високи.

В отговор на този вид приложение, се прави позоваване на предварителния договор, в който можете обсъдени изискванията за качество в първия случай и с цената през второто. Тя не пречи на намек, че в продължение на този вид приложения, можем да загубим тази упорита работа, които изискват качество, и отивам на работа в онези прекрасни места, които са толкова живописен.
3. ласкателство. Много строители гастарбайтери перфектно усвоили изкуството на неясни очи и уши на ласкателствата на клиента. Вие дълго и усърдно ще покаже каква чудесна къща изграждането, каква прекрасна градина имате умни и уникални деца - правиш всичко това, така че можете да понижи летвата на изискванията, и се проверява по-рядко изпълнявани творби.
4. езиковата бариера. Съжаляваме, шеф, ние на руски не се разбира добре, и че сте разбрали как да се направи така, че не сте ни обясни, че всички ние разбираме.

Как да се пазарят с строители гастарбайтери.

Често, директна оферта за намаляване на цената не намира отзвук в сърцата на горещи работници мигранти строители. Те са вътрешно подготвени за факта, че zakzachik ще се опита да намали цената и постави на вътрешния бариера за да се предотврати прякото цена на офертата.

Какво може да се направи?

1. Опитайте се да се съглася с строителите на работници мигранти за предложената цена, с уговорката, че за същите пари те ще направят още по каквато и да е работа, която вие и затова трябва да поръчате, но работници строители гости не знаят за това. те обикновено се съгласи с такива "надвеси", създадена за определен период, и са дори готови да отидат допълнителните усилия, за да го получи.


2. Опитайте се след изчисляване на разходите за труд в рубли предлагат малко по-малко порядъчна сума, когато се превръща в долари. Строителите гастарбайтери обикновено са зле управлява валутните курсове и доларите са в търсенето, защото само доларите са преведени на много от републиката.

3. Опитайте се да натиснете, че ще им даде допълнителен ред, дори ако цената на този ще бъде намалена. Аргументи, че забавените определена сума, и не могат да излязат извън него. Обяснете им, че ще получат общо повече, отколкото ако се извършва само едно работно място.

4. Кажете им се мисли за техните предложения в цените и гастарбайтери да донесе друго намаление данни на поръчката си, така че "вашите" гастарбайтери, като видяха това. Обикновено подобна техника им дава реакция като: "Шефе, те не бива да работят, нека - ще дадем всяка цена под техните цени."

5. Друга възможна опция - отклонение от изчисляването на управлението, квадратен метър цената за "за всички", както и обратното. Предварително изчисляване на печеливш и ще ви предложи възможност за гастарбайтери. Не всички от тях са добре ориентирани в областта на математиката, и може да бъде леко подведен от "голям" брой за всички, или обратното, той е здраво стъпил на земята чрез гигантска сума за всички, за да изчисляването на метър.

6. Друг аргумент в преговорите: "Е, аз съм доволен от цената означава, че сте наемател, донесе всички инструменти, аз ви даде на проекта, както и чрез уговореното време идвам при теб и мен къща под наем, както добре.?
- Инструмент, не присъства? И къде да живеят? И те не знаят да го изгради? Обяснете и да докаже необходимостта? Не е проблем, просто да пресметне разноските, като се вземе предвид всичко, което е необходимо. "


Някои строители не вземат на работа?

- Тези, които не ви харесват.
- Тези, които обещава да изпълни целия диапазон на строителните работи.
- Тези, които не знаят как да използвате инструмента.
- Тези, които никога не са положили труда, който искате да ги събере.
- Тези, които се надценява или подценява цената.
- Тези, които искат пари в предни позиции.
- Тези, които вече са nabrakodelil квартал.
- Тези, които се опитват да ви потискат.
- Тези, които говорят прекалено учтиво.
- Тези, които не отговорят на въпросите директно.
- Бригада и техните семейства, които живеят с тях.
- Бригада контролира "Съвет на труда колективи"
- Бригада ясно криминално минало или бъдеще).


Основната илюзията на клиента по отношение на работници строители за гости:

1. Аз ще бъда приятел с строителните работници, ще бъде добре за тях - така те ще работи добре за по-ниска цена.
2. Да те конфликт с предишния клиент-съсед. Той е човек, лошо, и аз съм добре - аз имам, че ще работят добре.
3. Те - строителите на професионалисти, те знаят как да се изгради, как да използвате инструмента, как се работи с материалите.
4. Дори и ако те не знаят как да се направи еди-какво си - да им кажа и те ще се научат.
5. Те ще работи само за мен и да не заври тенджерата на страната.
6. Те ще се грижи за моя инструмент и внимателно се отнасят с него.
7. Те не работят само за пари.

Podlyanki работници мигранти строители.

1. В стената (giprochnuyu в зидария) зазижда яйце. Отвън, игла се пробива. С течение на времето тя се превръща гнило и се наслаждава на собствениците със своя аромат. Работници строители могат да кажат плъх умря в тавана или в стената и да искат пари за неговото търсене.

2. Основата под земята, като се налива положи врата празна бутилка навън. Ако собственикът заплаща глобата, устата са пълни с разтвор. Ако възникнат проблеми, строител оставя всичко както си е и следващата година, след като мразовитата зима злорадства как сте взели фондация rasperty замразени бутилирана вода.

3. Тръбата може да бъде заварена в метала за отопление скрап.

Поръчайте индивидуален
строителство консултация

Получаване на безплатни технически съвети cottagers по всички въпроси, свързани с изграждане и ремонт, можете да Offline okolotok.

Индивидуална помощ в изграждането на онлайн отговорите на въпроси за избора на материали и технологии за изграждане или ремонт на къщи, домашни проекти, основите на планиране и оформление, инженерни устройство системи.

Развитие се извършва индивидуално проектирани домове по поръчка от гледна точка на рационални решения по дизайна на избрани строителни технологии и лекота на къщата за всички членове на семейството, като се вземат предвид техните интереси.