Как да носите презерватив 1

1) презерватива трябва да се носи всеки полов акт. не трябва да се използва презерватив с просрочени дата върху опаковката. Всеки презерватив е предназначен само за еднократна употреба. В никакъв случай не трябва да бъде измита и използват повторно.2) Внимателно издърпайте презерватива от опаковката по начин, така че да не го повредят. В същото време, не използвайте остри предмети. Най-добре е да се отделят вакуумно опаковане на презервативи един от друг.

3) Презервативите трябва да се носят върху пениса, когато се издигне, точно преди всеки контакт между пениса и гениталиите на партньора, за да предотврати заболявания, предавани по полов път болести.4) повърхност трябва да се смазва отвън.

5) Прилагане на презерватива на ерекция на пениса, доколкото е възможно (вж. Фигура долу), където захващащия край на презерватива (spermopriemnik) за отстраняване на въздуха от тях. намаляване на чувствителността. Ако този въздух не е освободен, презерватива може да се скъса по време на полов акт.

6) След полов акт, трябва да извадите пениса от влагалището, държейки здраво презерватива в основата, така че той не остане във влагалището и спермата не хвърлят.

7) За да премахнете презерватива само след пълното изтегляне на пениса от влагалището.

8) Може да се използва допълнително смазване, състояща се от гел на водна основа. спермицидни смазка може да се използва, за да се постигне най-доброто противозачатъчно средство.

ВНИМАНИЕ.
Да не се използва за смазване на слюнка, тъй като тя съдържа микроби, които могат да доведат до редица неприятни заболявания. Във всеки случай, не използвайте маслена основа лубриканти като вазелин или бебешко масло, което вреди на латекс.