Как да нарисувате лъкове за нокти, 3 стъпка съветника - клас снимка

"Пирон изкуство" - изкуството на създаване на красиви рисунки върху ноктите. Draw модели могат да бъдат като обикновена боя, и акрил или гел.

Падни на ноктите на изображението

модел нокти засенчване използва с широк четка, и за оказване на малки части с тънък.Професионални художници предпочитат да работят с акрилни бои. Направете си рисунки върху ноктите е много по-прости и по-лесно, отколкото конвенционалната боя. Малки части и компоненти, необходими модел те могат да бъдат приложени възможно най-скоро.

Падни на ноктите на изображението

Гел покрития също често се използват при създаването на графики. Тяхната характеристика е, че те са в състояние да изсъхне без излагане на ултравиолетови лъчи и са сравнени с конвенционални лакове повече течност структура.

Падни на ноктите на изображението

Някои художници създават деликатен полупрозрачни изображение върху повърхността на ноктите с витражи и акварели.

Специалисти съветват новодошлите "пирон-изкуство" даде предимство на акрилни бои и лакове, както и прилагането на елементите и дизайна с тяхна помощ най-простите.

Инструменти за моделиране

Сред огромния брой от инструменти за първоначалните етапни ръцете трябва да се използва:

 • Игла. Според лак дизайн е най-често се прилага за изображения с помощта на конвенционални шевни игли. Работата с него трябва да бъде много внимателно, тъй като модела на основата е по-вероятно да навреди на един пирон.
 • Точки. Този инструмент има формата на игла с топка на края. Има няколко размера. С точки, можете лесно да контролирате необходимото количество лак в определено място. Инструментът се използва при изготвянето на модели, къдрици, кръгли и малки предмети.
 • Клечка за зъби. За тези, които тепърва започват да изучават основите на изкуството на рисуване на нокти, зъби е алтернатива на игли. С негова помощ се направи малки елементи е почти невъзможно, но огромно предимство на този инструмент е, че е почти невъзможно да се нарани нокътната плочка.
 • Гъба. Създаване на уникален уникален модел ще фино порест и макропорьозен гъба.
 • Четка. Има голямо разнообразие от четки за нокти. Основното изискване за тях е купчина от естествени материали.

Най-популярните четките в живописта са:

 • Flat. Използвайте този вид инструмент в китайската живопис. В допълнение, той се използва при прилагането на оцветен прах, блясък и пайети.
 • Наклонени. Подходящ за векторизация сложни орнаменти модели и орнаменти.
 • Fan. С него се прилага фонова картина и да направи плавен преход между цветовете.
 • Strayper. Този инструмент има много дълга и тънка купчина. По време на моделиране задържат във вертикално положение. Можете да го използвате за създаване на чисти и гладки натруфеност, накити и къдрици.
 • Колони №00. Тази четка има кратък глоба коса. Благодарение на нея, можете да приложите точно малки елементи, напиши писмо. Също така, тя привлича фините линии и да направи дизайн цикъл.

Падни на ноктите на изображението


Поклон в маникюра

Декорирайте маникюр всеки младо момиче е в състояние да се поклони. Тя може да се прилага както на всички нокти, от усмивка линия, както и за всеки отделен пръст, например, по диагонала.

Стъпка по стъпка инструкции, създаващи рисуване лък

Идентифицирайте място на нокътя, който ще се намира на снимката.

 • С точки слага малка точка в центъра на избраното място. Това е необходимо, за да се показва визуално границите за себе си бъдещата рисунка.
 • От гледна точка на необходимост да се изготвят двата триъгълника са симетрични един на друг. Използва се за създаване на модела може да бъде толкова боя и лак.
 • Леко заоблени ръбове, боя триъгълници.
 • ги изтеглиш малкия размер на лентата-ленти.
 • В средата могат да бъдат показани с удебелен шрифт или просто оставете под формата на точки.
 • Готов модел да бъдат покрити с лак, за да придаде здравина и издръжливост.

Падни на ноктите на изображението

Фигура лък използвайки гел

Първо трябва да се реши маникюр ще бъде изпълнена в широка гама от цветове. Например, можете да вземете розово, оранжево и бяло гел.

След това, ноктите трябва да се третира като облече ги с гел база. От средата на нокътя трябва да се направи на V-образна линия. В действителност, на този етап от изготвянето лък, вие създавате един вид френски маникюр. Линия на голям и безименен пръст, за да се направи розово, кутре, среден и индекс - оранжево.

Веднага след като линията ще получи завършен вид, ще трябва да се боя на върха на нокътя със съответния цвят. След това отгоре, без да излиза от веригите, е необходимо да се направи крива на бяло. Тя трябва да приличат на конвергенция към центъра на дъгата.

След това под UV лампа трябва да бъде старателно суши гел. Размиването може да се получи в зависимост от последователността на гела. Ако това се случи, трябва първо да търка натъртвания и след това се изсушава под ултравиолетова светлина.

Завършване на проектирането трябва да се пускането на оранжеви пайети. Холограми трябва да бъдат внимателно подредени в кръг и се покрива с прозрачен гел. Най-добре е да се вземе пайети пастелни тонове. След операцията за регистрация, той трябва да обхваща голям брой нокти гел и изсъхване на ултравиолетова светлина.

На ноктите с розов фон, което трябва да се направи на носа. Процесът трябва да бъде разделена на два етапа: първо тънка линия, за да се отнасят горната и след това в долната част на обществото. След това оградете по-смели линии и се изсушава под ултравиолетова светлина. Центърът се поклонят далеч по Glitter прозрачен гел.

Падни на ноктите на изображението

Падни на ноктите на изображението

маникюр Идеи

Несъмнено е, че вкусовете на различни хора: единият да удовлетворява френски стил, и някой по-близо до един цвят капак. В последния случай, лъковете могат да се комбинират перфектно с всички видове нюанси. Образът на меки и женствени природи вписва пастел диапазон. Млада госпожице или момиче с непокорен експлозивен характер ярки цветове са по-подходящи. Не е необходимо да се придържат към ясно определени видове лъкове, по-добре е да се излезе с вашия личен оглед на тази цифра.

Падни на ноктите на изображението

Френски маникюр с лъкове изглежда много впечатляващо. Той nessomnenno разпредели притежателя си от тълпата. Върховете на ноктите може да се направи в различни цветове.

Какво друго да се провери?

 • Падни на ноктите на изображението
  Кератинът - най-добрия лекар "уморен" коса!
 • Падни на ноктите на изображението
  извършване на косата технология ламиниране
 • Падни на ноктите на изображението
  Как да се грижим за непокорната коса?
 • Падни на ноктите на изображението
  Как да се определи не успя прическа?
 • Падни на ноктите на изображението
  Колко дълго да запази своята младост и красота
 • Падни на ноктите на изображението
  Beauty морски зърнастец - магическо средство за коса