Как да направите себе си стикер (у дома)

Стикер - не е само забавление за децата, но понякога удобно и необходимо нещо (помага бързо да се ориентират). Например, имате няколко идентични кутии, в която се съхранява най-различни инструменти. Би било удобно, ако всеки един от тях имаше известна етикет: пробия тук, има отвертка и т.н.Разбира се, в магазините можем да намерим сега е огромно разнообразие от стикери, и все пак, не всички (и това отнема време, за да се намери)! В тази статия бих искал да се помисли как да се направи на самия етикет, без използването на някои редки елементи или оборудване (между другото, стикера няма да се страхува от вода!).

То се вписва най-честата лентата. Разпродажба днес могат да се срещнат различни ширини лента: да се създаде етикети - по-широко толкова по-добре (макар че много зависи от размера на вашия стикер)!

Снимката, която може самостоятелно да изготвят на хартиен носител. И можете да изтеглите от интернет и отпечатани на обикновен принтер. Като цяло, изборът е ваш.

Подходящи обикновена вода от чешмата.

Мисля, че всичко, което трябва да се създаде етикети - е в дома почти всички! И така, ние се връщаме директно до обекта.

Как да направите себе си водоустойчив стикер - стъпка по стъпка

СТЪПКА 1 - Търсене на снимки

Първото нещо, което трябва - е картината се да бъдат боядисани или отпечатани върху обикновена хартия. Копнея да не се търси по-голям просто отпечатан на лазерен принтер (черно и бяло) изображение от предишна статия за антивируси.

Как да направите своя собствена стикери

Фиг. 1. снимката отпечатан върху стандартен лазерен принтер.

Стъпка 2 - Лечение с лента снимки

Следващата стъпка - за "ламинат" повърхността на изображението с тиксо. Това трябва да се прави внимателно, така че да няма вълни и гънки на повърхността на хартията.

Скоч е приложен само от едната страна на снимката (на лицевата страна, виж. Фиг. 2). Бъдете сигурни, за изглаждане на повърхността на стари календари или пластмасова карта, за да лента добре залепени листа със снимка (това е един много важен детайл).

Между другото, това не е желателно, че размерът на изображението е по-широк от лентата. Разбира се, можете да се опитате да лепило лента в "припокриване" (това е, когато една лента тиксо, за да отиде в друга страна) - но крайният резултат може да не е толкова горещо.

Как да направите своя собствена стикери

Фиг. 2. Повърхността на снимката запечата с тиксо от едната страна.

Стъпка 3 - изрязани снимки

Сега трябва да изрежете изображението (поберат обикновена ножица). Картината, между другото, се нарязва на окончателния размер (т.е. вече и ще бъде окончателният размер на стикерите).

Фиг. Фигура 3 показва какво се е случило с мен.

Как да направите своя собствена стикериФиг. 3. Картината се реже

СТЪПКА 4 - Лечение вода

Последната стъпка - е обработката на топла вода на нашата заготовки. Това се прави съвсем просто: сложи картина в чаша топла вода (или дори само да го държи под течаща вода от чешмата).

След около минута задната повърхност на изображението (който не е третиран с лейкопласт) се намокри добре и че ще бъде лесно да започнете да снимате с пръсти (просто трябва да се леко разтривайте повърхността на хартията). Използвайте някои или стъргалки не ще трябва да!

В резултат на това вие ще действа почти всички хартия и самозалепващи се ленти на левия самата картина (и много светъл). Сега всичко, което трябва да се изтрие и изсушете го (по обичайния кърпа, за да избършете).

Как да направите своя собствена стикери

Фиг. 4. Етикетът е готов!

Получената етикета има редица предимства:

- тя не се страхува от вода (водоустойчив), така че може да се залепи за велосипеди, мотоциклети и др.;

- стикер, сухо, много добре легне и залепени към почти всяка повърхност. желязо, хартия (включително картон), дърво, пластмаса и др;

- стикер достатъчна износоустойчивост;

- Той не гори и не избледняват на слънце (най-малко една или две години);

- И най-накрая, цената на производството му е изключително малка: един лист А4 - 2 рубли. парче самозалепваща се лента (за няколко цента). Намери стикера магазин за цената - почти нереално.

По този начин, в дома, без да има каквито и да било промоции. оборудване, можете да направите достатъчно етикети висококачествени (ако получите страна - тя не може да бъде разграничен от закупена).

На тази имам всичко. Ще Ви бъда благодарен за допълнения.

Успешна работа с изображения!

Полина, здравей! Всичко на този метод, по принцип е предназначен за лазерен печат функции (технология е добре позната от десетилетия - "плячка" - така в дома накара платка с печатна схема радио, преместване схема с хартия фолио). Цветни етикети би трябвало да е така, можете, ако имате цветен лазерен принтер. Но обикновено в дома има само черно-бели лазерни принтери и цветен мастилено-струйни принтери. С мастилено-струйни принтери, този трик няма да работи (макар че, можете да опитате на гланцирана хартия, и това, което някои водоустойчив мастило, но все пак не трябва да се). А цветни лазерни принтери са рядкост.

 • Как да направите своя собствена стикери
  Оптимизиране на Windows 10
 • Как да направите своя собствена стикери
  Ако компютърът ви се забавя ...
 • Utilities за ускоряване на вашия компютър
 • Как да направите своя собствена стикери
  Как да смените паролата на Wi-Fi рутер
 • Как да направите своя собствена стикери
  Тих звук на вашия компютър, лаптоп
 • Как да направите своя собствена стикери
  Няма звук на компютъра
 • Как да направите своя собствена стикери
  Лаптопът не е свързан с Wi-Fi.
 • Как да направите своя собствена стикери
  Компютърна не вижда външен твърд диск
 • Как да направите своя собствена стикери
  Компютърна не вижда карта с памет
 • Как да направите своя собствена стикери
  Бойците не вижда светкавицата обувка
 • Как да направите своя собствена стикери
  Как да създадете презентация от нулата.