Как да направите красива прическа за бала в дома

Дипломиране страна - това е празник, в който всеки млад човек иска да бъде най-красивата, стилен и модерен. И не само в избраното облекло и цялото изображение. Един от основните елементи на косата му е. Прекрасно оформена коса и правилно може значително да преобрази лицето и разкрасяване всяко момиче. И това не е задължително да отидете на скъпите салони.Сега там са прости техники и методи, които имат коса на различна дължина може да направи чудеса, превръщайки ги в истински шедьоври на фризьорите в конвенционален дом. Основното нещо - да бъдете търпеливи и голямо желание да се научат тези техники създават красиви прически.

Оказва се, че модните тенденции могат да включват не само дрехи и обувки, но и се разпространяват на косата. Стилистите за създаване на пълното и цялостно изображение, обръщат внимание на всеки детайл, включително и косата.

Абитуриентски прически за това как да се направи

Тези прически са следните опции:

 • спретнато разположени от едната страна на вълната;
 • небрежно направи размер кок обемно;
 • насипни къдри с краищата прибрани.

Също така тази година, интерпретация тенденция да остане с плитки и обичан от много усукана течаща коса и големи къдрици. Прически с такива елементи, също няма да бъде много трудно да се изгради своя собствена.

Основното нещо - да не избирайте прекалено сложни сложна схема многоетажни структури на косата, че младата дама ще добавят няколко години в горната част.

И не се страхувайте да правите нещо нередно. Rastrepannost малки и мръсни, дори много добре дошъл в този сезон.

Някои практически съвети

По-добре да се даде предимство на тези прически, които са най-подходящи за характера на момичето, и ако това е продължение на вътрешния. След това, с полагането на главата си, тя ще се чувствате комфортно и да получите истинско удоволствие от празничната вечер. Прическа също трябва да съответстват на избрания заедно и отговарят на съществуващите дължината на косата.

 • При краткия си пламна рокля, изработена от фин плат летене не отговаря на строго прическа с грижливо сресана коса. В този случай, косата, също трябва да бъде да изгради нещо закачливо и предизвикателно.
 • Ако едно момиче
  Абитуриентски прически за това как да се направи
  има красива дълга шия и по този начин се избира рокля с отворен топ модел, толкова повече ще може да го украсяват с образа на гладка прическа с коса на кок.
 • изкуство магистър фризьорски салон, когато става въпрос за хранене, за да прически бала, дай един важен съвет: Не пренебрегвайте предварително обучение. Това означава, че по-добре да експериментирате със собствен коса, за определения ден всички желани и замислени случи за първи път. И за предпочитане, като направи такава пробна версия на прически и се опитват екипировка, избран в Обн. И след това се опитайте да могат адекватно да се оцени полученото изображение в огледалото, да тежи на съвместимостта на всички компоненти.

романтичен образ

Ако момичето реши да бала дълго шифон рокля пастел сянка, можете да се опитате да се направи проста прическа с ръцете си в романтичен стил.

Целият процес се състои от следните етапи:

 1. Косата трябва да е добре гребен, и тънък слой постави на тяхното закрепване пяна или гел.
 2. След това, с помощта на клещи или маша навийте краищата на косата до около средата.
  Абитуриентски прически за това как да се направи
 3. След това, от дясната страна, за да започнете оплетка скок, който не струва прекалено стегнат, за да затегнете или в насипно състояние плитка конвенционална техника End ще бъде необходимо да се осигури клип или панделката.
 4. От лявата страна обрат къдрици трябва да заобикалят камшиче, която е фиксирана в края на ластик и с помощта на невидими, прикрепена към главата.
 5. След това краищата на връхчета и стака трябва да бъдат свързани заедно и да ги отстраняват в средната задната част на главата с помощта на красива гребен или блестящи шноли.
 6. Останалата част от усукани къдриците са "свободни", и са готови да се фиксира с лак коса.

След като се опитва веднъж, за да се изгради такава красота в ума си на младите дами ще бъде не повече трудности с това как да се направи красива прическа за бала, без да напускат дома си.

Абитуриентски прически за това как да се направи

Друг вариант нежна и мека на изображението може да се превърне в следващия косата, която е тъкат на фини къдрици и усукани нишки.По този начин тя е:

 1. Първо закачка косата в короната. След това те трябва да бъдат внимателно изглаждане назад, оставяйки достатъчно на брой нишки в предната част.
 2. От всички коса, която остава в предната, трябва да бъдат отделени от две малки нишки, тъкат или плитки са обрат плитки, ги закрепване с тънки ленти. Останалите нишки да се качим горе и заключени невидими, така че да се оформи прическа "Малвина" (обем, буйни отгоре).
 3. Губим къдрици се навиват обратно кърлинг среден диаметър. Това, че те отдавна са запазили своята еластичност и форма, можете да използвате една и съща работа. Набръчкването в усукана състояние веднага фиксирана вертикални щифтове, и се разтваря само преди изхода. След време ще къдрици да се моля тяхната еластичност.
  Абитуриентски прически за това как да се направи
 4. Останалите две плитки пред вързопите и да изплуват на повърхността и с помощта на красиви малки раци са положени зигзаг, а краищата им са скрити под установения обем на короната.
 5. Преди да напусне къдрици да се отпуснат малко запознат с ръцете на тънки къдрици. Прическа може да се поръси с лак.

гръцки стил

Когато става въпрос за такава екипировка като туника, която се носи над едното рамо и украсени с пайети, както и злато и сребро дантела, а след това можете да отседнете в гръцката прическата.

Подобен вариант подходящ за дългосрочен и средносрочен косата, не изисква дълго стил, специални умения.

 1. Първо, косата се разделя на две равни части и двете страни са сплетени в две плитки средна дебелина.
 2. В резултат на това на гърба трябва да остане волни къдрици, които се събират в гредата и се изкачи нагоре, но получи опашка. Там те са фиксирани и фиксирани невидим лак.
 3. Да плитки, че рамката на главата може да бъде леко да завъртите с сатенена панделка, повтаряйки цвета на роклята. След това изображението ще се окаже, стилен и стегнат.

Universal прическа на абитуриентска вечер

За да създадете модерен прическа, която може да дойде от почти всяко облекло, което трябва да подготви следните устройства:

 • кръг тяхна;
 • копчета и невидим, съчетани с цвета на косата;
 • лак за коса силна фиксация.

Процесът на създаване на най-много прически, както следва:

 1. Цялата обиколката на главата е необходимо да се свие нишките на големи, се излиза от корените на около десет сантиметра.
 2. Следващата стъпка - един Bouffant косата в основата си.
  Абитуриентски прически за това как да се направи
  Това се прави с четка или гребен с няколко зъба. Гребен част може да бъде предварително решение невидим.
 3. След това косата се разделя на две части, големи и малки. В този случай, разделителната линия трябва да мине точно зад ухото и по-малка част се хвърля напред.
  В останалата част от косата е вързана на конска опашка ниско не е да се сложи край, образувайки нещо като примка в края на краищата, което също трябва да се определи изводите.
 4. Къдриците, които гледат на цикъла, които трябва да се небрежно разрошвам. И от косата, хвърлен с нетърпение да плитка опашка "водопад". След това върху на линия, така че тя плавно рамка храм и накрайник ухо.
 5. Крайните френски плитки, свързани с региона на спиране на косата и като цяло се фиксира с лак. В края на ръцете може да се докосне до косата си.

Абитуриентски прически за това как да се направи
Абитуриентски прически за това как да се направи

Краткосрочен и средносрочен коса

Можете да създадете прическа и светлина в същото празника с краткосрочен и средносрочен дължина на косата. В крайна сметка, едно момиче не може да има дълга, буйна коса, но си бал все още е в състояние по някакъв начин да украсяват главата му, което я нещо оригинално.

 • Интересна възможност за къса дължина ще "петел пера." За да направите това, косата трябва да се третират с добър слой от гел, след това да използвате пръстите си, за да започне на главата си, за да резки движения, сякаш дърпа краищата на косата напред. Такива манипулации трябва да се направи, докато гелът не се втвърди. След това, по-близо до челото, с равни интервали в косата може да се вмъкне миниатюрни защипани грах, кой цвят ще бъдат в хармония с роклята.
 • още
  Абитуриентски прически за това как да се направи
  оригинално решение може да се използва ръб прическа. На обръч трябва да е необичайно. По-добре е, ако тя е украсена с цветя и листа, плодове мазилка или пеперуди. Този пръстен се носи на главата, както и всички косми, които са зад него, като ставаше в косата й "закачлив таралеж" с тънка четка и ноктите.

Средно дълга коса

На средна дължина коса е много женствена и сладък поглед ще бъде големи вълни. За да ги създаде, ще трябва коса желязо със специален Гофропаковка. Коса сресана на една страна и първият протегна плосък utjuzhkom. След това се прилага малко количество пяна, и причината е взето дюзата с вълните.

Когато цялата коса ще придобие необходимата вълничката, е необходимо да се определи боята. Друг сресана, отстрани на главата е украсена с цветя съраунд тъкан. Тази прическа е идеална за рокли в стила на 80-те години.

Също така за средната продължителност на очарователен стил, които ще добавят изтънченост и мистерия момиче. Той е много подходящ за млади дами, подчертавайки тяхната ранна възраст и свежест.

Изграждането му се състои от няколко етапа:

 1. Гребен косата трябва да е най-отгоре и вратовръзка на опашка-Malvinka, оставяйки пред издигнатия участък.
 2. От двете страни на главата, в близост до основата на опашката трябва да бъдат отделени от малка осигуряват определен. Всеки трябва да се затегне в стака и да се създаде един вид опашка. Те в крайна сметка се получи две от всяка страна.
 3. Опашката е разделена на три части, всяка от които е оплетени в конвенционални плитки. Те са малко по-опъната коса, за да покажете изисква деликатност.
 4. тези плитки
  Абитуриентски прически за това как да се направи
  изложени около венеца малко вземете опашки на възлите и създаване на модел подобен на обема на цветето.
 5. Останалите кичури са навити и остават свободни и косата получен по-горе щифтове украсени с перли. Всички изпълнен с лак.

Красиви и оригинални прически за бала може да се направи самостоятелно. Ако не можете да създадете комплекс версия, винаги можете да получите от по-прости къдрици и конска опашка, но добавя към образа на необичайни подробности за ваканционни:

 • многоцветни нишки,
 • низ от перли, оплетен около основата на опашката,
 • светли и блестящи шноли,
 • рисувани съраунд предназначеният
 • малка шапка с воал.

Основното нещо - не се страхувайте да експериментирате и да се опитаме да създадем нещо ново от косата си.