Как да направим корниз за пердета с ръцете си от отпадъчни материали


Някои собственици, създаване на декор за прозоречни отвори, предпочитат да проектират стрехите с ръце. Това се дължи на няколко фактора. Някои хора не вярват на качеството на готовата продукция, както и други не сте доволни от цената. Някой се нуждае от специален модел, който няма да намерите в магазина и нареди капитанът е доста скъпо. Разнообразието от подробни майсторски класове позволява да се запознаят с основните насоки и провежда работата на правилното ниво. Днес, в дома може да се направи не само традиционните низови корнизи, но също така и за притежателите на японски завеси, пластмасови опции пръчка.Как да си направим завеси

Как да направите традиционен струнен корниз?

String или въже корнизи са най-евтините паяжините един закрепване тъкани. За съжаление, изглежда, че решението е доста евтин, така че не винаги се вписват в интериора. На ситуацията, там е прост начин - за низови фондации направени декоративни ленти, което напълно покрива функционална част. може да се използва подход, както при инсталиране на системата, както и за подобряване на съществуващите структури. Единствената разлика е, че при първото изпълнение, цялата система ще се на първо място, а след това монтиран на тавана или стената. Когато втората версия работи на производството на ленти, което е просто монтирана на върха на съществуващата корниза неестетично.

За производството на сегмента на продукта трябва лист ПДЧ желаната дължина 10 до ширина 15 см, дебелина от около 1,5 cm. Предимствата на този материал е, че ако е необходимо, може да се намали с ножовка или удължават чрез определяне на допълнителни част адхезивни и метални скоби. Добре е да отбележим, че това може да стане само в случай, ако елементът се използва само за декоративни цели.

Когато сегментът е избран правилният размер, работа по външния му вид започва. При използване на висококачествена дървесина могат да причинят красива нишка. Ако не искате усложнения, боя или лак ще бъде достатъчно.

Днес има богат избор на декоративни самозалепващи филми, които могат значително да преобразят облика на корниза. Има такива евтини елементи, и като резултат може да се постигне чрез преработка на скъпо дърво или дори метал.

В последния етап се конструира корниз. Ако е необходимо, той се фиксира към основната низ и след това се завинтва две или три правоъгълна скоба метал с отвори за закачане на пирони или винтове. Местоположение ъгли зависи от вида на крепежни изделия. При определяне на стената все още е възможно да се включат, ако е необходимо.

Положителната страна на този метод е неговата простота и факта, че лентата тапицерия може да скрие не само грозни базисни стрехи, но и видими дефекти в стената. От друга страна, при приближаването на струните се използва най-често, което не може да виси тежки завеси и пердета многослойна структура.

Как да си направим завеси

Производство на стрехите на прости пластмасови тръбиКухня или други вътрешни помещения може независимо произвеждат лесно и оригинален корниз на пластмасови тръби. Той е идеален за светлинни завеси на пръстени, вериги или капси. Все пак, това е временно решение, но е идеален за лятна резиденция.

За да извършват тази дейност, ще трябва само няколко тръби (в зависимост от броя на листовки), специални държачи и аксесоари за монтаж структури. Можете да използвате бормашина и винтове, за да се определи качеството, след което остават дупки в рамката, или течни пирони, които не оставят следи, но също така ще служи не толкова дълго време.

Идеалният вариант за корниз завеси ще проектира "пясъчен часовник". Уверете се, че е много прост - просто фиксира релсите на горните и долните части на листа, стреч плат и го издърпайте през центъра.

Тази опция може да се нарече работа за мързеливи: целият процес отнема само няколко минути и не изисква сложна манипулация. Необходимо е само да се намали пластмасова тръба от страна на желаната дължина, стената, закрепени с винтове или лепило притежателите базови, ги поставете в тръбата. При използване на лепилото препоръчва първото свързване на комплемента обикновен залепваща лента, който се отстранява след изсушаване на субстрата.

Как да си направим завеси

Създаване на корниз за пердета и правилата за японски монтаж

Най-труден процес за производството на домашни елементи е монтаж на корнизи за японски завеси. Най-добрият вариант е да се осигури крайния продукт с всички водачи, които могат да направят завеси рамка, но можете да направите корниз и силно желание да притежават.

Самият дизайн японски панели, състоящи се от платна опънати тъкани само ще изглежда привлекателен когато са правилно монтирани водачи твърда фиксация и липса на възможни фисури превъртете елемент около оста си. Това се постига чрез използване на висококачествени материали и специфични допълнителни продукти.

Корниз за японски завеси панел може да бъде пластмаса или алуминий. Всеки раздел е предназначен за отделяне на завесите и да има база за определяне на велкро, които са приложени и плат кърпа. Ако направите свой собствен дизайн, можете да използвате двустранен плат с велкро от двете страни. Това ще ви позволи да промените външния вид на стаята, в зависимост от настроението.

Магистър предварително трябва да се отчете броят на песни: монтирате допълнителни подробности са много трудни в такива системи. Има основни елементи, които позволяват на човек не трябва да се инсталира на една и съща писта, както и някои водачи, които ще водят малка ширина на структурата и значително спестява място.

За да коригирате панелите на японските завеси, има няколко варианта за мястото на части, осигуряващи разнообразие на декоративни решения, но може значително да усложни работата на DIY. Трябва да се помисли по-рано метод за контрол на системата. При закриването на специална пръчка е монтиран на директен ръчен контрол. Ако има нужда от електронно устройство, се препоръчва да се обърнат към специалисти. Най-малката неточност в настройката ще доведе до факта, че всяко движение на панелите стане трудно и болезнен процес.

При производството на корниза за завеси японски не могат да използват стандартната система, при всички случаи ще трябва да купуват специални профили. Практиката показва, че независимо производство на тези продукти не винаги е по-евтино, отколкото купуват готов модел и неговия професионален монтаж. По-добре е да плащат един път, отколкото да предизвика майстори за демонтирането на конструкции, корекциите и повторно инсталиране.

Как да си направим завеси

Проектиране, създаване и изграждане на самостоятелно направени корниз - един труден процес, но ако всички правила на резултатите от работата ще надмине всички очаквания. Не всеки собственик може да се похвали на оригиналния продукт в украсата на домовете си, така че тези движения винаги са много търсени.

Дизайнерите се напомня, че не е необходимо да се спра само на функционалната страна на въпроса. Благодарение на изобилието от аксесоари, дори и най-прост продукт може да бъде украсена в съответствие с основните стилистични помещенията, и подчертават своята уникалност.

Що се отнася до завесите японските панел, след това тук е по-добре да се доверите на майсторите, още повече, че в светлината на нарастващата конкуренция, разходите за тази работа не е толкова висока.

Обичате ли да шият, но не знам как да се намали.

Уморихте ли се рови из списанията в търсене на подходящ vykroiki и да ги персонализирате за себе си.?

Правилното решение IS.