Как да лепило ноктите - инструкции стъпка по стъпка със снимки и видео, съвети и трикове

Какво е необходимо за адхезия на изкуствени нокти

Лепене изкуствени нокти - това е много популярна процедура, която е най-малко веднъж в живота си, извършена на практика всяко момиче. С повишаването на цените за тези услуги в салони за красота се е увеличил нивото на популярност на залепване на изкуствени нокти плочи у дома. Въпреки това, той се препоръчва за първи път е все едно да се види със специалист, за да получите възможност да гледате на процеса на процедурата и да разберат неговите основи.Как да лепило ноктите без лепило

Нищо сложно в такова свързване не е налице, така че втори път можете да се опитате да го направите сами, но първо трябва да се уверете, че имате необходимите материали и инструменти, които включват:

 1. Стандартен комплект на ноктите, състояща се от ножици, пили за нокти с различна форма и структура, както и други инструменти.
 2. Специален агент за обезмасляване.
 3. Lac-база с рехабилитиращия ефект.
 4. Изкуствени изрязани плочи.
 5. Съд която е пълна с гореща вода, за да омекоти работен материал.
 6. Хартиени салфетки са предназначени за отстраняване на излишната лепило, лак или друг материал.
 7. Козметиката на лепило тип.
 8. Четки с различни размери.
 9. Всеки средства за изпълнението на дезинфекция.

Как да лепило ноктите без лепило

Как да си приготвите ноктите

Придържайте накладки не е разрешено без предварително обучение в процеса на собствените си нокти.

Как да лепило ноктите без лепило
Тази процедура е стандартна и включва следните стъпки:

 1. Използването на нокти инструмент. Вие трябва да внимателно отстранете кутикулата. и тънък филм, разположен под него.
 2. Всички грапавини и частици напукана кожа. разположен около ноктите, и трябва да бъдат отстранени преди това.
 3. Natural стържене плоча. защото в началото на процедурата, те трябва да бъде кратък.
 4. На повърхността на нокътната плочка трябва да бъдат отстранени декоративен лак и други изкуствена настилка за тези цели е необходимо да се използва специален инструмент за отстраняване на тези слоеве. Препоръчва се също така, че една седмица преди прилагането на процедурата не произвежда петно ​​на всички, тъй като винаги е възможно да ги спаси малко количество лак.
 5. С помощта на рязане със структурата необходимо леко меки да намали най-горния слой на плочата, е необходимо да се осигури определена степен на грапавост, което положително влияние върху качеството на адхезия и фиксиране на изкуствен материал.

Как да се придържаме отгоре

След естествени нокти са напълно подготвени, че е необходимо също така да проверите наличността и изкуствени плочи. Най-вероятно те ще трябва да подадат предварително процес и други начини за постигане на най-голямата прилика във форма. Препоръчително е да не е твърде трудно да се намали тяхната дължина, по-добре е, когато правите покупки наведнъж, за да изберат най-подходящия вариант, тъй като това ще се отрази негативно на срока на експлоатация и поддържане на постигнатите резултати.

Стъпка по стъпка описание на най процедурата свързване е както следва:

 1. Дезинфекция на ръцете. и след това обезмасляване нокти плочи, които се извършват с помощта на специален инструмент.
 2. Нанесете първия слой - лак-база, която няма никакви цвят. Преди да се пристъпи към следващата стъпка, ще трябва да му се даде да изсъхне напълно.
 3. Изкуствен плоча. вероятно първо трябва известно време да се вземат в, изпълнен с резервоар за гореща вода. Това ще позволи леко смекчи неговата структура, което ще осигури по-добра и лесно да се поберат.
 4. е необходимо вътрешната повърхност на капака да се постави капка лепило, алтернативно изпълнение се прилага равномерен слой върху естествения нокът. Използва се само средства, които ги продават в комплекта, или чисто декоративна вид, предназначени за манипулиране на ноктите.
 5. Товарителница нокътната плочка се поставя на върха на себе си, а след това веднага притисна към пръста си. Ако от първия път не работи достатъчно, за да го постави точно, е необходимо своевременно да правилна, защото за кратко време лепилото е сухо, и тази възможност ще бъдат унищожени.
 6. Всеки излишък лепило. които са преминали отвъд покривната плоча трябва незабавно да бъде унищожен с кърпа, докато не дойде време да се лекува.
 7. Останалите плочки трябва да се придържат много по-внимателни, да не случайно се докосне до тях, а не да се премине на една страна, която може да развали резултата.
 8. В повечето случаи, между естествените и изкуствените нокти запазва преход наваксване неравномерното структура. Отърви се от това, лечението на тази повърхност с помощта на подходящ рязане, течен акрил може да се използва като алтернативен метод.


Грижа изкуствени нокти

В повечето случаи, изкуствени нокти, се съхраняват в продължение на около две седмици, но с помощта на висококачествени материали и при спазване на правилата на грижи за този период може да бъде по-дълъг.

Всички действия, които не могат да бъдат, или обратното, трябва да се направи с пирони след приключване на процедурата по-долу:

 1. Забранени използване на ацетон, както и всякакви лекарства, е компонент, който, тъй като това може да доведе до загуба на декоративен или пълно разтваряне от изкуствен материал.
 2. При влошаване на фиксиране плоча е необходимо да се направи това на топлинна обработка, а след това всички негови свойства са възстановени. Това е най-лесният за изпълнение на пръст, за въздушния поток от сушилнята, след като го включи режим на топла фуражни потоци.
 3. Ако е необходимо да се съкрати продължителността на срязване плоча, просто се косите им нокторезачка, но материалът трябва да бъде достатъчно, за да не развалят структурата остър. След това са допълнително обработени трион с фина работна повърхност.

Как да лепило ноктите без лепило

Ако искате премахване на изкуствените нокти, а след това да го направи, просто, само трябва да се използват следните указания:

 1. Предварително необходимо за получаване на контейнер с вода, която се нагрява до температура от около + 45 ° С
 2. Pins са потопени във вода за 20-25 минути.
 3. Определено време трябва да бъде достатъчна, за да се разтвори лепилото, след което можете да се опитате да премахнете плаката. Необходимо е да се избегнат резки движения и да ги направи само по посока на растежа.
 4. Използването на влажна кърпа или марля, за да избършете естествения нокът за окончателно погребване на остатъци от лепило.
 5. Повърхността на ноктите се лекува с натурални масла и други терапевтични средства, които ви позволяват да се възстанови засегнатата структура.

Как да лепило ноктите без лепило

Съвети и трикове

Обобщавайки, можем да дадем следните съвети и съвети за работа с изкуствени нокти:

Как да лепило ноктите без лепило

Член, ние се гордеем с

 • Как да лепило ноктите без лепило

Маникюр у дома

 • Как да лепило ноктите без лепило

  Премахване на гел лак за нокти в къщи

 • Как да лепило ноктите без лепило

  Пинсети за вежди: преглед на видове и производители, правила за използване и грижи

 • Как да лепило ноктите без лепило
 • Как да лепило ноктите без лепило

  Маникюр: преглед на производители, съвети за избор и грижовна

 • Как да лепило ноктите без лепило

  Какво трябва да заковат?