Как да кажа на момичето, че аз я обичам

Как ще кажеш любов момиче
има фразата "Обичам те" на всеки език. И ако някой реши да й каже, че се чувства за момиче сериозни чувствата, тъй като за по-силния пол на такъв акт е стъпка, което означава, че доброволно отричане на свободата на човека. Все пак, това също означава, че намеренията му са ясни и прозрачни - той иска да прекара остатъка от живота си с жена, за да се изгради семейство. И семейството винаги е било свещено понятие.Тъй като мъжете са по-емоционално затворен, кажете "Обичам те" може да бъде трудно за тях. Психолозите казват, че трябва да се търси причината в детството си, защото родителите се опитват да растат от силен и независим човек на сина си, и чувствителност от тяхна страна може да се разглежда като слабост. В крайна сметка, човек не може да направи крачка и да признаем, момичето в чувствата си.

Как да се отървем от страха

Страх - е естествено чувство, когато искаш да кажеш за любовта. Въпреки това, ако човек се интересува много, че е необходимо да се преодолее този страх. Какво трябва да знаете, в този случай:

  1. Осъзнаването, че има страх - е първата стъпка по пътя да се справят с него.
  2. Не бива да мислим, че до себе си извадите от тежък товар, той ще бъде по-лесно да се живее, защото останалото е - въпрос на случайност.
  3. Говорейки за "любов", ние не признават слабост, а в сила, тъй като признаването изисква кураж.
  4. Ако момиче присъщ симпатия и внимание, тя също може да бъде заподозрян в реципрочни чувствата и, следователно, въпросът за признаване става формалност.
  5. Ако един човек е отишла на приятел или спадна това, че ще бъде трудно за втори път, за да отворите някой сърцето си, но трябва да се разбере, че не всички хора са еднакви, както и необходимостта за щастие трябва да е по-силен от страха от провал.


Как да се каже, и да чуете "не"

Има няколко съвета, когато щастлив живот заедно в действителност не е сън, но реалността. За да направите това:

  • се каже за чувствата си, е необходимо само в атмосфера на "тет-а-тет". Всички писма и телефонни обаждания! Момичето ще бъде удоволствие да се отбележи, че тя ще оцени смелостта да действа. Казвайки "Обичам те" на човек, лицето изразява значението на втората си половина;
  • по-добре изразява мислите в собствените си думи, тя не се удари запаметени фрази, каза неуверено, без предпазител. Основното нещо тук - спокойствието;
  • среда играе важна роля: необходимо е да се избере момента, когато момичето удобно, тихо, когато той не е загрижен за проблема. Общата стая, тя ще се чувствате много по-добре, отколкото в кафенето с шума на морето и врявата;
  • романтика не е отменен - ​​той ще удиви цветя, свещи, стихотворения, нещо, създадена със собствените си ръце.

Как да кажа "любов" на този, който отива

Има скриптове и по-тъжен, например, ако двойката е на ръба на разпада, или хората не започват запознанства. Да се ​​каже, "любов" в тази ситуация е много по-сложно, но това е като една дума може да промени ситуацията.

Може би тя иска да каже "довиждане", именно защото тя не е сигурен, чувства на Гай. Тогава не е необходимо да се измисли извинения. Основният критерий в тази ситуация - има силни чувства, дали приятеля си вижда в ролята на приятелката си? Ако чувствата са там, е необходимо те да бъдат допуснати. Психолозите казват, че освобождаването на емоционалната тежест, дори и в случай на повреда е добре за човешката психика. Най-малкото, че отговорът ще бъде известен и очакването, ще престане да убива.

Не е необходимо да се намали нрав, ако едно момиче не е казал на отговор "любов". Може би тя се чувства партньор или все още не са сигурни. Можете да упорстват, опитайте се да го спечели. Основното нещо - не отиват твърде далеч в опитите си. Помнете: не е безнадеждни ситуации. Ако човек наистина е толкова силни чувства, опитват признаването няма да бъде сам. Има случаи, когато момичетата са дали положителен отговор, дори и след многократни откази, защото разбирам, че тези, които са готови да търсят любовта, ще защитава и да се грижиш живот.

Вижте също: