Как да кажа едно момиче те обичам, психология на взаимоотношения - любовта и връзките

Как ще кажеш любов момиче
За пореден път разкажа за чувствата ти го опитате, това няма значение за първи път или десето, но всички думи избледняват, когато очите, дори и за миг си вид. Важно е да се изповяда любовта си момиче, така че думите не само са чували, но и докосна сърцето си. В действителност, рецептите не се броят. Има няколко общи правила, но общо взето, всичко ще зависи от вас.    1. Най-важното нещо - да се опитаме да направим всичко, за да си любим човек в добро настроение, или да изчака момента, когато всички си мисли, няма да заемат с проблема. Ако тя обича да е център на вниманието, е възможно да се организира признаването на бар-караоке, пеят заедно любимия си любовна песен, но тя е по-добре да се отчитат в тишината, тъй като тя е много лично и тя може да бъде неудобно.
    2. Ако едно момиче е сладък зъб, а след това през вечерта в ресторант или в магазин за кафе, можете да си поръчате торта с признаването за него.
    3. Дори и да не сте в състояние да се организира нещо голямо, дори и ако просто я прегърна нежно и шепне свещени думи или да пишете в статуса на електронна на любовта, така че тя осъзна, че тя е посветена на нея - за постигането на целта - научава за чувствата си.


Най-важното нещо в същото време, може би, искреност - да каже това, което чувстваш, не запаметява текст. Не се смейте, защото това ще се показва само на любимата си, си признание, че е сериозно.

Аз се влюбих в бившата си приятелка, какво да правя?

Как да си направим едно момиче се влюби?

Как да изберем цвета на меки играчки в съответствие с характера на момичето?