Как да качвате снимки в icloud и не останат без пространство, новини на icloud

Какво означава да се разтоварят

Медиатека iCloud позволява iPhone и IPAD собствениците да съхраняват стотици или дори хиляди снимки в "облака" за лесен достъп до изображения от мобилно устройство или компютър. Но ако след няколко години сте събрали една наистина впечатляваща колекция от снимки, а след известно време след библиотеката на активиране може да се натъкнете на съобщение за липса на пространство в "облак" за съхранение. Как може това да бъде избегнато?За разлика от конвенционалните съхранение iCloud, iCloud музикална библиотека съхранява пълна версия на снимките, без компресия. Затова дори и при изтегляне на хиляди снимки на 3-5 мегабайта всяка, може да не разполагат с достатъчно свободно пространство (като се има предвид наличието на резервни устройства). Има само един изход - да се оптимизира снимки. По този начин ще се оптимизира вашите изображения на функциите на устройството, докато в "облака" ще бъдат заредени оригинали.

Елате в настройките на iPhone или iPad, по-късно в раздел "Фото и видеокамери". Тук можете да изберете "Оптимизиране на съхранение на Ipad» или "Оптимизиране на съхранение на iPhone» след активиране библиотека iCloud. По този начин можете да избегнете преливането на своя "облак". Самата система ще разбере колко изображения могат да бъдат изтеглени.

Какво означава да се разтоварят

Освен ако, разбира се, веднага ще видите информацията за недостатъчно пространство при опит за активиране iCloud музикална библиотека, има само две възможности: или да се закупи допълнително iCloud на място или премахване на допълнителните снимки от устройството. Всъщност, аз бях изправен пред следното съобщение:

Какво означава да се разтоварят


Какво означава да се разтоварят

Какво означава да се разтоварят

Вижте също Ipad 3 iPhone 5s Sound

Какво означава да се разтоварят

iCloud съхранява вашите бележки, дори и след пълното премахване на 10

Какво означава да се разтоварят

5 качествени стоки изненадващо добри с Aliexpress и кешбек ... 18

Александър. Не помия още ... "Оптимизиране на снимки, преди да качиш" означава, че ние се оптимизира точно това, което ще бъде приключен и не остане)) тип, за да запазите трафик, когато разтоварването.
Между другото - ужасно оптимизация. Мислех, че снимките просто perekonvertyatsya с по-малко, но не се забелязва разликата в качеството на очите. Въведете как да запазите като JPEG вместо 6. 9 от качеството и, че резолюцията не се променя. И отсякоха като удар, който използвате, не е възможно без сълзи (изпратено от AppleInsider.ru приложение)

Новини от партньори

Какво означава да се разтоварят

ZTE Quartz - часовници на Android 2.0 Носете Ние правим над 192 долара

Какво означава да се разтоварят

# Галерия | Този изненадващ Слънчевата система

Какво означава да се разтоварят

Преглед: Sony Xperia XZ Premium - Помислете за момент

Какво означава да се разтоварят

Невронната мрежа се е научил да толерира един стил снимка на другите ...

Подкаст Миша, Ренат и кости. Всеки вторник в 21:00 GMT # skidochku най-добрите приложения за безплатно или на големи отстъпки

популярен