Как да ядем, за да отслабнете

без диета, глад, броене на калории

Колко хора по света правят една и съща грешка, жалко! Диета, глад, броене на калории.

Грешката е, че това не е необходимо за нормализиране на теглото на всички. Освен това, само предотвратява и вредни за здравето.Наистина да отслабнете бързо и трайно, че не е необходимо да брои калории и да гладувам, защото това забавя обмяната на веществата, като всички други усилия почти безсмислено. И просто отнема много време, усилия и нерви.

За да отслабнете, просто трябва да се организира вашата диета и да си нормален (не е екстремно) упражнение.

Аз разбирам, че вече сте го чували много пъти. Но в света има много много добри и правилни неща, които се използват доста погрешно. Правилното хранене - едно от онези неща.

Как да ядем, за да отслабнете?

Яснота по този въпрос ще възникне веднага след като научи от ръководството на 30-страница.

Смея да обясни прости правила, за да се даде ясна и реалистична схема хранене, което ще доведе до бърза загуба на тегло без катастрофални последици за мускулите и здравето си.

На тази храненеЗа кого е това ръководство?

За хората, които имат от 5 до 50 кг излишно тегло, които искат да промените хранителния си режим, за да отслабнете без захранване фитнес зала.

За хората, които не разполагат с твърде сериозни медицински диагнози като язва на стомаха, хирургия, диабет и т.н.

За хората на възраст над 16 години.

След като учи ръководство, вие ще получите отговори на въпроси

Точно това, което трябва да се яде, за да отслабнете ефективно, без вреда за здравето? (И повярвайте ми, това не е ананаса с яребици, и най-традиционните продукти)

Колко пъти на ден и че тя трябва да бъде там? (Ти просто не трябва да гладувам и задуши надолу безвкусна храна. По-скоро, ще се изненадате, че не трябва да има толкова много)

Как да не се рушат вашия метаболизъм? (Захранване, предоставена в ръководството перфектно ускорява метаболизма ви, правейки ви по-тънък дори и без товар)

Имаме ли нужда от пост и строга диета, за да отслабнете? (Ще се разбере защо простите правила на доставките е много по-ефективни и по-умен от повечето диети)

Какви са основните принципи на здравословното хранене за тегло нормализиране? (Напълно ясни и абсолютно реално списък действително изпълними правила)

Как да се създаде един много истински, най-близо до реалния живот диета за отслабване? (Това получавате готов план, който ви, ако желаете, можете да направите промените в рамките на правилата)

Мога ли да се приемат въглехидрати? Кои от тях? Кога? (Ние не седи без въглехидрати, ние ги ограничи разумно. Освен това, можете дори сладкиши, но според правилата)

Мога ли да продължа да отслабнете без да упражнява пет или шест пъти седмично?

Как да се намали телесните мазнини, без да губи мускулна маса? (Захранване система за управление на перфектно да се грижи за вашите мускули, но мазнините)

Колко и как да се пие вода, за да отслабнете?

Как да разпространявате съдържанието на храната калории, номера й по време на деня? (Ще се убедите сами от окончателния план)

Как да се хранят преди, по време и веднага след тренировка.

Как да се отървете от нощта "висящи ледени натрупвания" и много други важни финес.