Как да й покаже, че я обичам

Ако обичате момичето, че е важно да я уведоми за това. Но ако сте много срамежлив или нервна, за да каже на висок глас три малки думи, не се притеснявайте. Има много начини да се покаже на момичето как се грижи, вашите действия, думи и поведение, толкова дълго, колкото не сте мислещи смелостта да най-накрая да й каже същите думи. Ето някои начини да й показват, че я обичаш.стъпки Редактиране

Метод 1 от 2:
Използване на жестове Редактиране романтични

Как ще кажеш любов момиче

Как ще кажеш любов момиче

Дайте цветя. Тя може да изглежда банално клише, но нищо не мога да кажа "Обичам те", тъй като това ще направи прекрасен букет от цветя. Въпреки това, тук трябва да се опитаме малко - не се купуват най-евтиното букета на пазара в близост до дома си. Попитайте вашите приятели или семейство от любимите й цветове и ги оставете да го достави вкъщи.
 • За да добавите романтика, романтични, прикачите бележка към цветята. Това може да бъде нещо кратко и сладко, като "красиви цветя за красиво момиче", или нещо по-дълго, например, романтична цитат от стихотворение или песен.
 • Ако сте от пари, не се притеснявайте. Не е нужно да купуват най-скъпите и редки цветя. В действителност, един червена роза или букет от прясно набрани диви цветя може да бъде далеч по-романтично от един типичен сглобен от някой друг, букета.

Как ще кажеш любов момиче

Как ще кажеш любов момиче

Подгответе романтична вечеря за приятелката си. Можете да покажете на момичето любовта си, прекарвайки известно време и малко усилия, за да я направи щастлива, например, изготвяне на любимия си ястие. Ако отдавна се срещне с нея, вероятно знаете добре какво харесва. Не се опитвайте да се готви нещо много сложно, ако някога не го правят. Добавете още повече романтика - красива покривка на масата, запали свещите и включване на музикален фон за настроението.
 • Можете да я уведоми за плановете си и да предложи да се облича за вечеря, или да я изненада - просто се уверете, че тя ще се върне у дома навреме и точно един!
 • Не се притеснявайте, ако не сте главен готвач, е важно начинание. Въпреки това, ако се появи, независимо дали е ядлива храната си, можете първо да практикуват на семейство или приятели.

Как ще кажеш любов момиче

Как ще кажеш любов момиче

Как ще кажеш любов момиче


Как ще кажеш любов момиче

Планирайте идеалната среща. Вземете инициативата и да планирате романтична вечер само за вас двамата. Можете да използвате класически сценарий с вечеря и филм, отново да създадете първата си дата или я заведе до мястото, където за първи път се срещнаха. Време и усилия, изразходвани за нещо, за да се подготви тази специална дата, се отплати реакцията й, и тя вижда колко ви е грижа за нея.
 • Опитайте се да мисля повече за това й хареса, не ви - например, не го нося в боулинг зала, ако знаете, че това, което тя обича пързаляне.
 • Опитайте се да намерите творчески подход, основан на нейните интереси и хобита. Ако тя харесва дейности на открито, пешеходен туризъм или да се насладите на игра на пейнтбол. Ако тя обича да се забавлява, помете го в увеселителен парк. Ако тя харесва музиката и театъра, си купят билети за концерт или пиеса.

Как ще кажеш любов момиче

Как ще кажеш любов момиче

Вземете я с комплименти. Много е лесно. Ако наистина обичаш момичето няма да е проблем за вас да се намери 101 причини да я обичам и да я направи комплимент. Може да направи комплименти я гледа: нещо, отколкото тя се гордее, например, отдавна й лъскава коса и красиви зелени очи или нещо, което тя преживява, например, той образува усмивка или Shcherbinka. Въпреки това, не е необходимо да се фокусира върху външния си вид, трябва да се похваля най-добрите черти на характера й или нейните действия.
 • Например, можете да си, че те обичам добро сърце кажа и че той е винаги готов да помогне на другите, или да ми каже колко добре тя извършва в последния случай или среща по време на работа.
 • Комплиментите трябва винаги да са искрени. Ако й кажа истината, тя може да се види, че лъжеш, тогава ефектът ще бъде точно обратното. Бъдете искрени и истински.

Как ще кажеш любов момиче

Как ще кажеш любов момиче

Направете изненада. Изненади - чудесен начин да й покажете, че сте мислил за това и са готови да направят всичко, стига тя се усмихна. Не е нужно да се планира голямо парти или си купите кученце или нещо друго (въпреки че в някои случаи може да е добра идея!). Изненадата може да бъде вашето посещение с една кофа сладолед и любимия си филм, ако тя се оказа лош ден, или бележка, останали в чантата си или под възглавницата, така че тя може да го намерите в най-неочакван момент.
 • Някои момичета наистина не като изненади, така че да се уверете, че всичко върви добре, опитайте се да разберете за чувствата си или да й даде няколко малки съвети, преди да направя нещо лудо.
 • Подобен ход ще работи само ако е добра изненада - по-добре не се появи на прага й с татуировка под формата на лицето й, или новината за преместването в друг град. Такива изненади не са много обнадеждаващи.

Как ще кажеш любов момиче

Как ще кажеш любов момиче

Кажи й, че я обичаш. Ако наистина харесвам това момиче, много прост, прост начин да направите това - просто да й каже. Не е необходимо да се напише песен и танц за него, или за отдаване под наем голям банер с надпис "Обичам те", просто трябва да се чака момента, в който ще усетите интимен момент сам и да й кажа три малки думи, сериозно и искрено.
 • Самите думи "Обичам те" малко страх, така че се опитват да кажат нещо с едно и също значение, като например "Мисля, че падам за теб" или нещо банално като "Ти открадна сърцето ми." Тя ще разбере.
 • Ако казват, че тези думи за първи път, не се обезкуражавайте, ако тя не реагира в натура веднага. Тя може да се нуждаят от повече време, за да я възприеме. Не забравяйте, че "Обичам те" -Не е въпрос, на който трябва да се отговори.
 • От друга страна, той може да се зарадва, ако сте достатъчно смели, за да й каже, как се чувстваш, и скочи върху възможността да ви кажа същите думи в отговор. Вие никога няма да знаеш, ако не опиташ!