Как да изпратите поръчки по телефона - Справедливи Masters - ръчна изработка, ръчно изработени

Форми на творчеството

Различни видове на изкуството

Така че, ние трябваше продажба. Как мога да изпратя поръчка в друг град?

Стъпка 1. Определете кой от методите за доставка ще ни е най-подходящ. Въз основа на факта, че писмото не е пратил моите неща и публикуване е скъпо - ще се фокусира върху парцела. Ние трябва да колет постигнато възможно най-бързо, за да му движение може да се контролира, а капитанът и на купувача, че е регистрирана (регистрирани) - т.е. Тя доставя лично в ръка, и не се хвърлят в пощенската кутия (което е напълно възможно, а в друга). Така че спрете на пощенски услуги АДМИНИСТРАЦИЯТА 1-ви клас.Стъпка 3: Подготовка на парче, за да бъдат изпратени. Опаковайте бижута в кутия за подарък, прилага етикети, визитни картички, инструкция, подарък. Zamatyvaem в pupyrchatuyu филм са поставили над с тиксо.

Как да изпратите колет в друг град

- Знаете ли, че не е необходимо да си купите специален пластмасов плик или специална кутия първи клас? В пощенската служба е налице съществена жълта лента или специален печат. Така че можете спокойно да си купите стандартен найлонови торбички и да си част, за да я изпрати. Операторът сам ще отбележи своя пакет на администрация на 1-ви клас.

- Знаете ли, че стандартен найлонова торбичка 16 * 23 cm възлиза на почти 15 рубли, а фирмата-производител е три пъти по-евтино? С голям брой превози че има смисъл да ги купуват в насипно състояние (самостоятелно или заедно с приятели). Ако съм купил компанията в Virna, благодарение на общността панаири за върха!

- Знаете ли, че операторите отказват да приемат заминаването на първия клас, ако ги отведе до края на деня, преди уикенда?

Стъпка 5. Право знак след опаковане.

Стъпка 6. Претеглете нашата опаковъчна единица с пощенски плик (ако вие поставяте форми - и след това, заедно с интервалите) и се впише теглото. Теглото е посочено в килограми, не забравяйте, че 1 килограм 1000 грама. Отпътуване може да се претегля и пощата.

пример за подписан плик посочване на теглото:

Как да изпратите колет в друг град

- Знаете ли, че парцел 1-ви клас може да се направи като индивидуално и не е задължително да се присвоява стойност на това? Доставка с препоръчано колет по пощата, е по-евтино, отколкото предоставянето на ценни. Със загубата на ценни пратки ще бъдат върнати парите, макар и не веднага и не винаги напълно. Ако загубите, регистрирани пакет ще трябва да се реши въпросът с клиента. Аз предпочитам втория вариант поради няколко причини: да се напише отчети на списъка на издирваните, да се загуби, на обезщетение или каквото трябваше аз просто не искам да. Изчакайте месеца за решаване на тях не искам. За три години в продажбите Аз нямам случай на загуба. Аз предпочитам в критичен случай бързо да върне парите на клиента или да се направи и изпращане на замяна. Но това разбира се е само мое лично мнение.

Момичета, като предупреди, въпроси, аз зная, че операторите по пощата много, много preochen често се изисква да оцени тези парцели, най-малко в продължение на 1 рубла. Така че, не сте длъжни да го направим. Можете също така не трябва да се прикрие своите продукти под печатния продукт. Всъщност, можете да изпращате обекти първа класа препоръчана поща.

Ако това не работи - ние правим от наложен платеж. Това означава, че нашите парцели трябва да прикрепите формата за прехвърляне на пари предварително напълнена с вас. А също и да направи необходимите бележки в плика поща. Размерът на COD ще изчисли всички една и съща пощенска калкулатора (Виж по-горе.)

- попълнете формуляра по-ясно и внимателно. Ако направите грешка, начислен достига на грешното място, или е вероятно, че няма да му се даде поради грешка в една буква.- Не пропускайте нищо в техните данни и данните на клиентите. Тези данни са сверени с паспорта.

- сумата с думи написани с главна буква. Не пишете "хиляда рубли." Напишете "Хиляда рубли."

- за превода по-добре да се сложи вътре в пощенската пакета е по-малко вероятно, че формата ще излизам от пакета и си парцел ще бъде даден безплатно. Второто предимство - да се получи форма, е необходимо да отворите пакета, то poishodit в присъствието на клиента и може да се уверите, че пакетът "не е тухла." И накрая, той не може да плати на парцела вече разпечатан.

- колет с наложен платеж по подразбиране - ценно. Вие не можете да посочите стойност по-ниска от сумата, COD.

- да бъде под формата на поща, безплатни.

пример за завършена форма:

Как да изпратите колет в друг град

Пример бележи по nalozhke и ценности на пощенския плик: * Не пишете на бял правоъгълник хартия, това е мястото за пощенски марки *

Как да изпратите колет в друг град

един пример за един плик изписано:

Как да изпратите колет в друг град

Напълнете 1 копие на зелените таговете. Не повече хартия не е необходимо! Етикетът е и митническата декларация. Празен нарича CN 22, особено за малките пакети. В публикацията са безплатни.

Пример за завършени етикети:

Как да изпратите колет в друг град

Стъпка 10. Ние изпращаме нашия парцел в пощенската служба. Дайте всичко от оператора, той може да влезе само данни в компютъра, за да се справят нашите banderolku и да ни даде проверки. Аз не запечатат пликовете предварително, поради обема на инвестиции момичета неудобно подпечатана. Също така, аз не поставите зелен маркер - трябва пощенската услуга и работата в края Донесете малко пари на климата.

Какво става, ако на един почти постоянен опашка? Всъщност, можете да преговаря с превозвачи за допълнителни пари, така че те изготвя своя участък, а ти просто елате и вземете своите проверки на заплатите по-късно. Можете да привлече мъжа, син, един съсед за пътувания до пощенския клон. Можете да вземете своя страна го даде на следващия нещастните и тече, докато пазарувате.

Стъпка 11. Като проверките и контрола на движението на парцели. Нашата украса отлетя към клиента! Ура! Очакваме по време на проверката и да видите поща номер от 14 цифри. В международните пратки този брой изглежда така - RA123456789RU.

Как да изпратите колет в друг град

- Спомняте ли си, че пощенската проверката трябва да се съхранява, докато пакетът не е успешно предаден? Ако изпращането нещо да се случи, нещо, без касова бележка ще бъде трудно да се поиска справедливост.

- Знаете ли, че пакетът е съхранена в пощата един месец и след това иди се свържем с вас, ако клиентът не го взема? И вие трябва да плащат отново за доставка на пратки, за пътуването на връщане, в противен случай няма да го дам.

- Знаете ли, че емисионната пощенски услуги в паспорта? Не забравяйте да предупреди клиента. Можете да получите само в човек, съпруг, брат, майка - не на разходка, ако той не е запознат с тези много близо пощенска услуга.

Наслаждавайте се на пътувания до пощата!

Според правилата zaponyaetsya мейл адрес в следния ред:

  • а) име на улица, номер, номер на апартамента;
  • б) името на местността (Град, и т.н.);
  • в) името на областта;
  • г) името на република, територия, регион автономен регион (област);
  • г) името на страната (за международни писма);
  • д) пощенски код.

Актуализация на номер 2 - пример за изчисляване на разходите за пост калкулатора:

кораб от Краснодар до Москва, теглото е в '80 не е посочена стойност. Обикновено, обичай, ценни пратки ценна aviabanderol ние не се вписват. Защото (цитат от почти правилото) "брошура колет - пощенска пратка с ниска стойност, щампи, ръкописи и снимки Пакети са обикновени, поименни и пратки с обявена стойност Тегло ограничава минималната - 100гр .... Максимум - 2 кг на разрешените инвестиции с малка стойност отпечатана. публикации, ръкописи, снимки. " Ценни aviaposylka - повече парцели първа класа. Парцелите първи клас можете да инвестирате и търговски инвестиции.

Как да изпратите колет в друг град

Вторият вариант - всички едни и същи данни, но точки стойност. И там също е опция ценен парцел на първа класа е по-изгодно, отколкото ценен aviaposylka. Ето защо аз се спря на заминаването на първи клас.

Как да изпратите колет в друг град

Ключови думи