Как да използвате бетонобъркачка

Как да използвате бетонобъркачка

Работата по миксера улеснява процеса, тъй като ръчно месене на циментовата смес - това е много трудно и дълго, и малко хора днес се използва този метод.Важно е да се разбере основните принципи на подготовката и изливането на разтвора с помощта на модерни технологии, като неговото използване ще ви помогне да се подобри ефективността на работата, за икономия на ресурси и икономия на енергия.

Как да работят бетонобъркачка

Как миксер бетон - какво да търсите при покупката?

Бетон миксер или миксер, който вече не е първата година на работа на големи строителни обекти, на мястото на масата на работниците и да спести време.

Външно, тя прилича на голям оборудване барел с отворена отгоре, който се поставя върху рамката под лек наклон. Задвижване могат да бъдат автоматични и ръчни.

Има много различни видове бетоновози - тяхната класификация, зависи от принципа на работа на миксера. Най-простият и ползващи изпълнение счита със специални смесителни лопатки вътре в чашата, която се разбърква в смес.

Има и други типове превозни средства, които се използват, когато е необходимо да се получат хомогенни състави: движещи се лопатки в гъсталака, разбъркване на сместа периодично.

Дори и да си купите електрически миксер, най-важното, да настроите правилно оборудването поради движението на ножовете зависи от фракцията на бетона.

Как да се справим с бетонобъркачка - прости правила за

Как да работят бетонобъркачка

Как да се справим с бетонобъркачка

Строителни магазини предлагат голям брой модели на бетоновози за домашна употреба и сграда в частен дом собственост. Всички те са доста прости, като се използва принципа на гравитацията смесване (по-голямата част) и задвижват посредством колан или назъбен железен пръстен на електрическия двигател. Средна консумация на електроенергия е около 700 вата.Всички варианти модел е доста достъпни. За правилната работа на въпроса как да се направи бетон в бетонобъркачка, успешно решени всички модели. Когато средният обем на барабана от приблизително 160 литра получава завършен бетон или стандартен разтвор е 2/3 или около сто литра.

Какво е необходимо, за смесване на бетон

Как да работят бетонобъркачка

Какво е необходимо, за смесване на бетон

За производството на бетон цимент необходимо да се излива директно в контейнер и добавяне на оборудване за пясъка, запазвайки пропорциите, посочени на торби с цимент. Вземи да работи, трябва да включите реле единица на най-малката инерция. Първоначално, тя трябва да работи за една минута при ниска скорост, докато цимента с пясък се превърне в един маса, а след това трябва да се излее водата в определено количество и увеличаване на оборота.

Бетон миксер трябва да работят до получаване на хомогенна маса, т.е. докато бетонът е напълно готов. След това може да се изключи и да използвате готовия продукт по предназначение.

Получената смес от неговата последователност трябва непременно да бъде на средна дебелина и равномерно. За да се получи в резултат на бетона, имате нужда от малко по-нисък хонорар бетонобъркачка, след което самия бетон ще доведе до одобрен контейнер.

Освен това, за засилване на бетона може допълнително да се добави отломките, който е изпълнен в края на месене след добавяне на вода и получаване на хомогенна маса.

Важни бележки за работа

За да разберете как да използвате бетонобъркачката, е необходимо на първо място да се разгледат нашите препоръки. В резултат на това и се оказва, че поради незнание загубили пари за ремонти.

Корпус на мотора покритие не може да бъде, защото по този начин нарушите процеса на охлаждане. Ако двигателят прегрява, той автоматично "изключи" от работа. След като устройството се охлади, можете да го включите отново. Но това е по-добре да се избегне.

Грижа отношение - това ще послужи като "гаранция" на нормалната работа на всяко оборудване. В никакъв случай не оставяйте след работен разтвор в барабана, за да се отстрани замразени цимента, без да причинява вреда на устройството, което е малко вероятно да бъдат освободени. Причината е, че най-добрият начин да се запази миксер цимент в нормалното си състояние - подкрепа за чистотата на период на ползване.

Препоръчано