Как да изберем прическа за вашето лице форма мъж известие, 2019

Как да изберем прическа и подстригване?

Как да изберем прическа човек

Всяко лице, независимо дали той трябва или не трябва да модата и стила, рокля прав или не, всеки ден трябва да се грижи за косата си, prichosyvat или ги стека в определена форма.ние можем да променим дрехи всеки ден, еднакви прически често остава един и същ всеки ден. Ние го промени само след като ще бръснарницата или по специални поводи. Въпреки това, много често грешен подстригването или прическата може да съсипе най-зрелищното лъка и най-скъпите дрехи.

Ето защо създаването на собствения си стил, че е много важно да знаете как да изберете правилната прическа и формата на косата. Тя не трябва да бъде фризьор, достатъчни познания за основните принципи на композицията.


Е, как да изберете правилния подстригването и прическа?


Преди да решите да вземете прическа трябва да погледнем в лицето на човек. Най-хармонично и красиво тип в нашата култура се счита за овално лице. Овални лица отговарят на всякакъв вид прическа.

Въпреки това, ако сте нещастен и не е нужно да овално лице, коса и рязане на косата ще се използва за справяне с този проблем и да се създаде хармонична композиция. Нашата цел при избора на прическа е максимално визуално даване хармонично овално лице чрез оптични илюзии.

Какво прически подходящи за различни лица:


Long дълго лице (овал удължен по дължина)
Нашата задача - да се съкрати визуално лицето и за това ние ще го издърпайте хоризонтално, а не вертикално.
Подходяща прическа:


Прегърбен, тяло, Air прическа
Къдриците, коса rastropanyh ефект
По-добре дължина на косата до брадичката

Най-добър взрив прав, затваря челото (хоризонтална линия ефект)
Не е подходяща прическа:
Дълга, гладка коса
"Елегантен" гладка коса вързана на кок
разединен
отворено чело
Кръгла лице (контура на лицето визуално сплескана)
Нашата задача - да удължите визуално лицето и за това ние ще го издърпайте вертикално вместо хоризонтално.
Подходяща прическа:

Дълга, гладка коса с висока корона
Open челото, без бретон
Асиметрична. назъбена прическа с прави брави
Без раздяла или път отстрани
Дължина на косата е най-добре под брадичката
Не е подходяща прическа:
Прегърбен, тяло, Air прическа
Къдрите, химия
квадрат
Fringe, която покрива челото си
Триъгълен лице "сърце" (овална посочи към дъното)

Нашата задача - визуално изглаждане на остър ъгъл на брадичката
Подходяща прическа:

Космите на върха на nachosyvayutsya в лице, а в долната част на лицето
удължена подстригване
чуплива коса
Светлина накъсано ресни
Не е подходяща прическа:
Бъч висока корона
отворени страни
гладка коса
Правоъгълна лицето (широко чело и голяма челюст)
Нашата задача - да изгладят визуално ъглите на лицето и не използвайте прави линии в геометрична прическа
Подходяща прическа:

Lush, обем на въздуха
Вълнообразен коса, разрошена коса ефект
По-добре се удължи прически
Най-добре да се носят свободно коса, Тупирани в лице
Не е подходяща прическа:
Прав, гладка коса
Прави бретон, обхващащи челото си
разединен
Не изваждайте косата зад ушите
Кратко гладка прическа

Tags: Как да изберем, нарязани, на, форма, човек, мъж

Класически мъжки прически преглед - можете да си купите оборудване фризьорски салон тук! Звънене.

Как да изберем прическа и косата човек по форма и лице.

Как да изберем мъжки прическа? - Започнете със себе си!

Как да изберем прическа човек
Как да изберем прическа човек


Как да изберем прическа човек
Как да изберем прическа човек
Как да изберем прическа човек
Как да изберем прическа човек

Ирина (Bozymir) Направете някое от следните видове лица може да бъде също и индивидуални недостатъци: твърде дълго или чип нос, е много дълъг или къс врат, високо и тясно чело, също стърчащи уши и др ...
Твърде дълъг нос. За такъв човек препоръчва прическа с бретон и коса, насочена към лицето му. Neck трябва да бъде лесна пухкавост. Раздялата само kosoy.Ne препоръчва разделиха и зализана-нагоре коса от лицето.
Малък нос. препоръчителните прически, рязко се набляга профил с коса, скрити от лицето. Детайли прически трябва да се оправи. Не се препоръчва за тежки бретон, големи части от косата.
KURNOSOV NOS.rekomenduetsya прическа линии, които съвпадат с линията на огъване на носа. Желателно косата е средно дълга, пухкава прическа със съвети, сочещи нагоре. Не се препоръчва за прави линии в косата, косата е по-дълги ушите.
Кратко врата. Навътре в косата на врата трябва да бъде под формата на удължена Mysik. Форма прически - обърнати конус с доста големи части. Нужда от косата вертикални линии. Не се препоръчва за много къса коса, че няма да може да даде на косата продълговата форма. Вие също трябва да се избегне хоризонталните линии.
LONG ShEYa.Pricheska трябва да има някакъв обем в долната част на шията. Не оставяйте отворена врата, подстрига в тила Mysik големия обем в горната част на шията, използвайте прическа много малки елементи, така че да не предизвика контраста.
Плосък лице. Тя трябва да бъде отворено, а по-голямата част от прическата трябва да бъде поставен на гърба. Преходът от лицето на косата трябва да е много гладка, изглежда, да продължи да се изправи на линията. Не се препоръчва за окачване и изпъкнали части на прическите за лице, които акцентират само плоската му форма.
Малки функции. Прически за такъв човек да бъде продължение на лицето и буйни състои от малки части. По-добре е, че дължината на косата в косата не покрива ушите. Не се препоръчва за обемни прически подробности, създавайки контраст между лицето и косата.
Големи функции. Прическа трябва да се състои от безплатни половин съседни елементи, а не да бъде тежък. линия на растежа на коса човек трябва да е отворен, но можете да затворите част от челото. Не се препоръчва за малки обеми прическа, която подчертава най-важните характеристики, но твърде много коса също ще изглежда добре.
Високите скули. За да се покрият скулите, косата не трябва да бъде твърде кратък. Максимална ширина на прически - долната част на лицето. Път отстрани придава на косата известна асиметрия, отклоняване на вниманието от skul.Ne препоръчва косата гладко сресана коса от лицето, което силно подчертават видни скулите; сресана на път, което създава визуална симетрия и да направи скулите по-забележима; нежелателно да се използва за коса хоризонтални линии и фини детайли също.
Ниско чело. Обемът и основните данни за прически са разположени в горната част на главата и челото, за да се скрие недостатък. Основният елемент от прическите - не дълги бретон, който скрива ръста на стартовата линия на косата на челото и косата с малко количество бретон трябва да е продължение на линията взрив. Това създава облика на изпъкнало чело. Не се препоръчва прическа без бретон с пригладена назад коса, в които няма други подробности прически няма да могат да се прикрие недостатъците.
Високо чело. Основната маскиране елемент тук е дълъг и дебел бретон, който покрива цялата челото, останалата част от лицето трябва да бъдат отворени, за да отвлича вниманието от високо челото, затворени бретон. Не се препоръчва Updo и не ресни, които подчертават само нежелан вид на т.

Ирина (Bozymir) тесен челото. За да скриете липсата на помощ и бретон, който ще се покрият част от челото. Прически препоръчва кратка, но доста буйни, със задължително обем на нивото на храмове и ключалки трябва да покриват челото от двете страни, като по този начин за маскиране на границата на челото. Е, ако ключалките не са същите, това ще даде на прическа асиметрия. Може би използването на раздяла. Не се препоръчва да се отвори силен човек сресана назад коса, както и да носят косата си, в който долната част на по-широката върха. Тази форма на прически визуално-тесен челото.
Недостатъци във формата на главата на главата може да има някои недостатъци от предната или в профил: .. скосени глава, сплескана париетален площ и т.н. Чрез анализиране на формата на главата, тя трябва да бъде така моделиран прическа, че тя обем на косата при съответното място "dostraivalos" форма на главата с овална форма.
Изпъкналите уши. В този случай, всеки косъм трябва напълно да покрива ушите. Но ако косата е къса и не може да се затвори ушите, трябва да използвате прически за сила на звука, създадени от коса от двете страни на главата, и то трябва да бъде такова, че ушите не са издадени извън контура на косата. Не се препоръчва пригладена коса от лицето.

Как да изберем прическа за формата на лицето ви? | Стил Notes

Избор на прически + конкуренция. Как да изберем прическа / прическа.

google.com/стрижку мъжете към всеки тип човек. Здравейте, приятели!

навигация в публикациите