Как да изберем маса за маникюр и съвети снимка

Ако ще да се направи професионален маникюр, без специално оборудване не можеш да направиш. Всеки майстор работна станция трябва да бъде оборудвана с услуга за нокти, без значение къде е работата - в салон или у дома. Ето защо изборът на маникюр маса в работата с ноктите е много, много важно. И днес ще разгледаме какви са масите и какво да търсите при покупката. Отказ за маса маникюр с размера на снимката, може да бъде в подкрепа на редица интересни идеи.Защо удобна маса е толкова важно

Когато маникюристката трябва да се концентрира за дълъг период от време, осъществяване на незначителни тапицерия действие. Всичко това изисква спокойствие и внимателно подбрани експлоатационни качества, сред които са и таблица. Освен това, важно е да се оптимално разполагане на неговата повърхност и всички необходими козметика и маникюр инструменти.

професионални работно пространство параметри са строго регламентирани. Размер маникюр височина маса може да бъде по-малко от 700 mm, с маса материал трябва да е водоустойчив, във връзка с необходимостта от постоянна дезинфекция на своята работна повърхност. Ако в една и съща стая работата се извършва на няколко души, маси не трябва да е по-близо от три метра един от друг.

Стаята за маникюр, трябва да бъде източник на вода за почистване на инструменти. Вътрешно пространство, атрактивен дизайн - това е, което плаща голямо внимание на собственика на маникюр бизнес. И с право - естетическата впечатлението, че ще остави на клиента в салона, това е важен фактор за успех, е гаранция, че жената ще се върне към това място отново и отново.

маникюр маса

Други интериор подреждане на тънкостите на

Ето защо броят на работните места маникюр рядко надхвърля 4. Когато повече от тях чувство на комфорт с клиенти изчезват. Желателно е, че всяка маса е на прозореца, тъй като през деня със съветника за клиент-лесно да се координира и възприемат цветовете.

маникюр стайна трябва да бъде оборудвано с вентилация, за да се отстранят неприятните миризми и токсичен. Разбира се, няма нищо да се говори за това, което трябва да бъде чиста, и необходимостта от салон за стюардеси винаги да бъдат усмихнати и приветливи.

Струва си да се да се грижи за назначаване и организира столове или мека мебел и масичка с разлика от модните списания. И още по-добре - инсталацията на телевизия или музика.

маникюр маса

Основни изисквания за закупуване

Закупуването на ноктите салон за маса, тя трябва да е най-голямо внимание на производството на материала, формата на самия обект и неговата функционалност. Това е особено важно, защото това, което прави плот. исканията й са високи. Surface задължително трябва да са устойчиви на влага и устойчиви на химикали. От декоративна гледна точка на фундаменталната разлика между матирана и лъскавите плотове от не, но аз се чувствам, че трябва да бъде удобно като маникюр - процедура дълго.

Форма маси, предлагани от предприятия салон индустрията са разнообразни по дизайн и конфигурация. Те могат да бъдат кръгли или квадратни и оборудвана с маси - като вградени и разтегателен и капитанът понякога е трудно да се направи добър избор.

Компоненти на различни модели могат да се различават значително. За да направите висококачествени придобиване, капитанът трябва да е ясно функционалност на бъдеща покупка и как масата ще бъдат поставени в интериорното пространство. маса Размер маникюр трябва да бъде избрана за наличното пространство. Твърде голям, за да получите копие не е необходимо - това не е необходимо да се претрупва стаята и ще бъде удобно да се работи. Закупуването твърде малка маса също е под въпрос. Ако мястото позволява, по-добре е да си купите пълната маса с нормални размери.

маникюр маса

Кои са те

Бъдещи покупки могат да бъдат отнесени към една от трите категории. Най-ниската от тях (икономична класа) е представена от моделната гама с минимални възможности. Тези таблици могат да бъдат полезни както за домашна употреба, или за много малка маникюр стая. Необходими допълнителни аксесоари към тази таблица често се купуват отделно.Класическа маса за маникюр обикновено съчетава ниска цена и прост, елегантен дизайн. Материалът, от който е направен сравнително евтина тази таблица. Размерите на стандартния вид маникюр маса, както и предложение за набор от функции, обикновено отговарят на професионалните нужди на собственика и затова се радва на класически постоянна популярност.

Ако решите да закупите маса премия, вие ще получите в допълнение към високото качество на много функции и редица допълнителни аксесоари. В допълнение, тези таблици, често е много интересно решение по отношение на дизайна. Попълнете тях могат да се качулка, оригинална лампа или стоят, и така нататък. Н. Тези таблици са основно оборудвани елитните козметични салони. Размер маникюр маса с чекмеджета в този случай може да бъде доста значителен.

маникюр маса

друга класификация

В допълнение към разделението на класи, маси са много различни един от друг дизайн, функционалност и сгъваем механизъм. Покупката може да бъде стационарен или мобилен, или да изглежда като комплект с няколко места, за да работят.

Стационарни маси обикновено са във всички нокти салони, където пространството позволява. В повечето случаи те са снабдени с множество аксесоари и устройства - от рафтовете, и на специални светлинни екстракти и т.н. Някои модели са оборудвани с вградени лампи ...

Маникюр сгъваема маса, размерът на които ще отговарят на тези, които работят у дома или в малък затворено пространство, може да се възпроизвежда с недостиг на пространство. В сглобено състояние, тя заема много малко пространство. Дизайн и изработка на тези таблици могат да бъдат много различни, и сгъваем механизъм - ръчно или автоматично.

Има и бар, зад който капитанът може да изричното маникюр. Те са поставени в ноктите барове, които идват заети хора и са майстори на нокти обслужване Услуги Express маникюр. Наборът от оборудване се състои от един бар, проектирани да работят на няколко лица, седящи под формата на столове за служители и клиенти, както и допълнителни рафтове и шкафчета по инструмента. Чрез закупуване на този комплект, можете да подредите изрична точка маникюр в празно кътче на търговски център или салон за красота.

маникюр маса

Без които не може да се направи

Като аксесоар маса маникюр трябва да се спомене посока източник на светлина, която може да бъде настолен или интегрирани. Този атрибут е задължителен, без него няма да работи всеки професионалист. Добро осветление - ключът към прецизни и точни резултати. Modern покритие (гела и шеллак) изискват специални лампи LED или ултравиолетова светлина.

В допълнение към съставянето да се отстранят неприятните и токсичните изпарения, изисква ноктите чисти, през които работи повърхността се почиства от прах и частици мъртва кожа и нокти.

Разбира се, не може да разчита на удобни столове, предназначени както за капитана и на клиента, и подвижен вързала на колела, които ще се състоят от голям оборудване. За сигурността на плотове можете да си купите за еднократна капаци, както и че има смисъл да се грижи за хардуерни елементи за подмяна, които са от особено значение за сгъване маникюр маси, както и смазката за техните машини.

Размер маникюр маса в съответствие с ГОСТ

При закупуване на много зависи от растежа на капитана, защото той е от дълго време в обработката на ноктите на клиента във фиксирано положение, и не трябва да се чувстват дискомфорт време. Тук таблицата с размери маникюр играе решаваща роля.

маникюр маса

Като правило, производителите се ръководят от определен среден вариант. Стандартни размери маникюр маса, подходящ за повечето специалисти представляват модели височина от 73 до 75 см, а дължината 100-120cm работната повърхност и ширина от 45 до 50 cm. Формата е най-добре маса покупка с маса плавно извита линия.

Ако е трябвало да се използва маникюр акрил аспирация на работното място трябва да бъде задължителна цел. Опасни химикали могат да предизвикат не само дискомфорт, но и сериозни последици под формата на виене на свят, гадене или алергии.

Ако размерът не позволява масата за маникюр, за да го предостави на вградения в предния капак, а след това се поставя сам в стаята. Аспиратор могат да се комбинират функциите на прахосмукачката до работната повърхност.

Таблица за да поръчате

Ако няма финансова възможност да си купите висококачествени маса, някои GM реши по независим производство, тъй като за да купуват материали и аксесоари в общ резултат ще бъде по-евтино, отколкото на крайния продукт. В допълнение, подредбата на евтина цена в частния майстор тази таблица може да получите най-пълния набор от необходими функции.

таблица на разходите е завършен, и нареди тя варира от 6-30000, в зависимост от конфигурацията и качеството на суровината. Ако отворите свой собствен бизнес, прекарано всички налични средства, и да закупите на масата вдясно качество не е възможно, тогава тази мебел може да се наеме.

маникюр маса

Домашна маникюр маса - чертежи, измервания, монтаж

Най-лесният начин да се направи таблица с вграден шкафче с подкрепата на един крак. Предварително нужда изготвяне и изчисляване на сумата, необходима за закупуването на аксесоари и материали. Тъй като последното може да направи MDF или ПДЧ, т.е. лист дърво картини. Друг нужда от PVC ръб, крака на масата, дръжки за чекмеджета и панти и скрепителни елементи, като например винтове.

Необходимо е също така да бъдат запазени Срок, PVA лепило, като инструмент, трябва да се грижи за прободни триони, ножици, отвертка, владетел, и така нататък. Г.

маникюр маса