Как да изберем една чаша престилка 7 практически съвети и препоръки

Ако сте решили, че вашата кухня е за украса на стъкло престилка, вижте няколко съвета, които могат да ви помогнат да избегнете често срещани грешки и създаване на безупречен интериор на кухнята. Престилки, изработени от стъкло са вградени в много мистерии и загадки, и така те трябва да купуват мъдро. Е, ние ви пожелая успех при избора на кухня престилка от стъкло.Подобно на стъкло в кухнята

Стъкло престилка в кухнята - снимка 1

Съвет 1: Изберете правилния стъклото - закалено

Най-добрата чаша за кухня престилка - закалено. Това е няколко пъти по-силна от обикновено и по-устойчиви на топлина. Дори и ако една чаша е счупена, неговите фрагменти са получени от малка и не рязко.

Подобно на стъкло в кухнята

Калено престилка кухня - Снимка 2

Разбира се, неговата цена е по-висока от тази на обикновеното стъкло, но вие ще избегнете неприятни изненади. Ако решите да се спаси и да си поръчате чаша, за бъдещето на перона, просто, да бъдат подготвени за факта, че в крайна сметка ще се справи и в околностите на гореща печка, тя може само напукана от жегата. В допълнение, кал стъклото по-лесно да се повреди случайно въздействие.

Подобно на стъкло в кухнята

стъклени панели на кухня престилка изберат правилно - Снимка 3

Съвет 2: Бъдете Style

Не всеки интериор стъкло престилка изглежда еднакво подходящо. Перфектен пример той кухни в хай-тек стил, таванско помещение или минимализъм. Ако вашата кухня не е толкова екстравагантен, изборът на перона трябва да бъде добре обмислено, че тя не изглежда като чужденец елемент в интериора на кухнята.

Подобно на стъкло в кухнята

Печат върху стъклени панели за кухня престилка - Снимка 4

По този начин, характера на уютни традиционни кухни вече отговарят на матирано стъкло. Що се отнася до снимката, няма да има място за класически натюрморт с плодове или панорама на древните градове. Можете да отидете за по-лесен начин, както и да поръчате теглене на стъклени панели с текстура - дърво, мрамор, кърпа, зидария ...

Ако дизайнът на кухнята присъства украшение, например тапета или завесите, той може да се повтори в стъклен панел. Ще ефективно и модерно. Е, най-лесният вариант - плътен цвят престилка.Подобно на стъкло в кухнята

престилка дизайн за стъклени съдове - снимка 5

Съвет 3. Не забравяйте за пропорциите

Припомнете си правилата за проектиране.

Хоризонтална посока на изображението се разшири пространството и вертикала - това издърпайте нагоре. Основна фигура е подходящо в просторна стая и малка визуално правят още по-малко.

Подобно на стъкло в кухнята

Стъкло престилка кухня печат - снимка 6

Същото се отнася и до наситени ярки цветове за малка кухня по-подходящи светли нюанси.

Ако на перона на стъкло, е поразяващ цветен акцент в неутрална монохромни кухня, цвета му трябва да се повтаря във всяка част на интериора на кухнята - да се балансира пространството.

Подобно на стъкло в кухнята

стъклени панели на кухня престилка на втвърдени - Снимка 7

Съвет 4. Вземете правилния цвят на стъкло престилка на

Ако цветът в дизайна на кухнята си е важно, уверете се, че цветът на стъкло престилка за отговаряше точно това, което е предназначена. Особено, ако искате да се повтаря в сянка, който вече присъства в кухнята. В крайна сметка, в монитора, той не винаги изглежда по този начин, какъв ще бъде реалност.

Подобно на стъкло в кухнята

Линейни осветление стъкло престилка за кухнята - снимка 8

Обърнете се към професионалист на производителя, които предоставят услуги цветни проби. Те ще ви предложи да се направи оценка на малък фрагмент от стъкло ще изглежда като цвят да бъдат отпечатани от добавяне на опции за осветлението на тон и тъмно. По този начин, вие ще бъдете в състояние да оцени визуално бъдещето си стъкло престилка.

Съвет 5. Backlight стъкло престилка в кухнята

Подобно на стъкло в кухнята

Backlit стъкло престилка в дизайна на кухнята - снимка 9

Ако сте в кухнята престилка лъскава стъкло, не е необходимо да се осветят прожекторите, работещи в района. Bright отблясъци на светлината ще бъде отразено от гладка повърхност и неприятно заслепяване окото.

За осветяване на лъскави престилки повече подходящи линейни светлини, LED или флуоресцентни лампи, светлината е по-равномерно разпределени. По-малко отразява лампи матирано стъкло.

Подобно на стъкло в кухнята

Фарове мигащи тъмно стъкло за дизайн на кухня - снимка 10

Съвет 6. Взема решение за дупките в престилката на стъкло

Съвет 7. Поръчка на перона в последния етап от ремонта

Подобно на стъкло в кухнята

Стъклени кухненски престилка с фотопечат - Снимка 11

За разлика от полагане на плочки, монтаж на стъклени престилка в кухнята - процесът не е разхвърлян, спокойно го оставете за накрая. Правилни измервания ще произвеждат до готовия кухня пространството, в областта на трансгранично мебели и окачени шкафове. Така престилка от стъкло най-точно се вписват в определеното пространство. настройката му трябва да бъде окончателно акорд за ремонта на кухнята.

навигация в публикациите