Как да изберем боя и окислител коса

Амоняк, амоняк без или нюанс? Тон и оттенък цветове смесване с вашия начин.

За да опресните изображението, което му придава нова боя и да не пречи на косата, е важно да изберете правилния фризьор, колорист - безспорен истина. Но след като сте решили сами да експериментират с цвят на косата, е важно да се разбере как наистина се постигне ефекта, който в момента namechtali и да сте, сами по себе си, и това, което е най-добре боя за този трансфер. И такаВ тази статия ще говорим за професионалните бои. Professional боя - отделна тръба или бутилка мастило, окислител (известен също като разработчик). Реакцията се наблюдава само когато се смесва с мастила окислител. Paint не работи без окислително средство.

Боя за първи оцветяване: амоняк, амоняк без или нюанс?

Ако имате естествена коса все още непокътнати сиво. изберете цвят, оттенък. Нюанс боя бързо отмиване и да ви помогне да вземе решение за "своите" нюанс на косата. Те също помагат леко смекчен сива коса (бели косми все още ще се blikovat през деня). Внимателно боя сива коса може да устои само амониев боя.

Ако вашата естествена коса е руса или много тъмно, по-тъмни от естествения база не е ниво 6 и искате да получите много светъл цвят - изберете боята с висока степен на яснота и по едно и също време, тонизиране.

Осветлението боя:

 • Wella (Vella)
 • Koleston Перфектно (Koleston Perfect), 12 серия
 • Loreal Professionnel (L'Oreal Profescionel)
 • Majiblond (Mazhiblond)
 • Revlon Professional (Revlon)
 • Revlonissimo Super блондинките NMT (Relonisimo Super блондинките)
 • Матрицата (Matrix)
 • SOCOLOR.beauty (Sokolor красота), UL- линия (ultrablondy)

Ако искате да се облекчи вашата естествена volosyna 2-3 тонове, изберете стабилна амоняк или боя амоняк-безплатно.

устойчиви Амоняк боя:

 • Wella (Vella)
 • Koleston Перфектно (Koleston Perfect)
 • Loreal Professionnel (L'Oreal Profescionel)
 • Majirel (Mazhirel)
 • INOA (INOA)
 • Revlon Professional (Revlon)
 • Revlonissimo NMT (Relonisimo)
 • Матрицата (Matrix)
 • SOCOLOR.beauty (Sokolor bjuti)


За да потъмните естествена коса на 1-2 терена изберете боя амоняк-безплатно.

Изборът окислител

Колкото по-голяма е разликата между тон мастило и тон на косата си, за "по-трудно", за да бъде най-оксидант!

Тонална честота 1 - 3%, но когато разликата на два цвята (или сив картина) - 6%, тонални 3-9%, 4 тонове - 12%. Като окислител помага не само цвета на косата, но и силно да увреди структурата на косъма (особено отслабен), осветление с 2 цвята и повече, както и сива коса оцветяване, независимо от това, че е необходимо да се доверявате само престижна колорист.

нюанс на боята за коса: студен или топъл?

Така че, всеки цвят има номер (номер с десетична запетая), в който броят преди запетаята определя тона (интензитет), а след десетичната точка - сянка.

Например: 4.0, където 4 - тон 0 - сянка.

Бои идват в естествени, топли и студени нюанси.

Обикновено коса боядисани смес от естествения цвят багрила и топло, най-малко - природни и студени. Още повече, че обикновено са необходими на един тон мастило.

Готини нюанси. Ash (синьо), ирис, перла (пурпурен), и техни комбинации.

На чисто, студени цветове трябва да обърнат внимание, ако искате да придадете на изображението на мистериозна нотка на фантазия, а в същото време имате идеална във всички аспекти порцелан прозрачна кожа (като истински зимен tsvetotipa) и здрава коса, която сте склонни да буквално да причини обезцветяване. Да, защото, за да се получи чист прохладната сянка на боя трябва да се прилага за избелена коса. И го направи може да се преживее само майстор колорист.

Освен това, с оглед на временни максимално бели петна (избелване) коса багрило чисти студени нюанси много нестабилни, т.е. бързо отмива.

В други случаи, чистите студени нюанси на косата, за да открие незабавно и най-малкото зачервяване, пигментация стрес, бръчки и други кожни дефекти и изглеждат неестествени.

И те са трудно да се получи в чист вид, тъй като е необходимо да се постави на най-доброто бяло, избелена коса.

Готини нюанси на косата чист стар и изглежда неестествено.

Топлите нюанси златни (жълт), меден (оранжево), махагон (плюс червено оранжево), червени и техни комбинации.

Топлите тонове изглеждат по-естествено от студ, и продължават по-дълго в структурата на косата, така че имате много жълт пигмент. Жълт пигмент мастило запазва косата по-дълго от всеки друг структура.

Приблизителният формула е смес от бои за коса и окислител за боя сива коса:

Ако е необходимо цвят сив оттенък запазване близост до естествената цвят на косата 4 с топъл тон midtone смесва багрило 4.0 (природен), 4.3 (златен - топло) 1: 1 и след това 6% прибавя окислител (което, в милилитри Окислител два пъти по-малко от един грам боя).

боядисване на коса без окислител
Attirance сапун Форма Формовани сапун малки (50-65 г)

боядисване на коса без окислител
Savonry сапун ръчна изработка море Коктейл Ръчно изработени сапун "Seafood Коктейл" с водорасли