Как да избера най-подходящия кафе машина за дома и офиса

Странно, но факт: на един човек сметки за около 400 чаши кафе на година средно! Много хора не могат да си представят живота си без напитката, и винаги започват сутрин с глътка ароматно, ободряващо кафе. Тъй като разновидности на кафе сега са една голяма част от препаратът е все по-изтънчен и необичайно, и неизбежно нарастващото търсене на устройства, които улесняват процеса на вземане на кафе. Тя може да бъде кафемелачка, машина за кафе прост и мощен кафе машина, позволява да се превърне един обикновен кухня в истински кафе. Нека разгледаме, как да изберете добър кафе машина и да се насладите на вкусна напитка всеки ден.Ключови критерии за избор

Реал пиещите кафе отдавна придобити обекта за осъществяване на кафе, добро, сега те са в диапазона от дома уреди на пазара наистина много богат. Ако първата мисъл за закупуване на такова устройство, първо трябва да се определи това, което се очаква от него. Може би имате нужда от прост, но функционален кафе машина за дома или лаконичен, с скромни характеристики кафе за вашите колеги офис? Разбира се, от професионалисти и любители кафе машини се различават значително. особено мощност и производителност.

Как да изберем кафе машини

Изборът на кафе машини за дома и офиса работник зависи от редица признаци. Да започнем с това, ние се изброят факторите, които са склонни да стане критична, при закупуване на машини за кафе:

За да се разбере как точно да изберете кафе машина за дома и офиса, ние предлагаме да се запознаете с материала, в който ще покаже какви са кафе-машината и какви функции има.

капкови кафемашини

Това е най-честата и бюджет вариант за кафе машини. В допълнение, те са лесни за използване, не изисква специални грижи и включва работа само с мляно кафе. Угодно тяхната здравина и производителност: например, те могат в 10-та минута, за да се готви около 12 чаши кафе, би било особено полезно в голямо семейство или офис.

Принципът на работа е изключително проста: в резервоара загрява водата влиза филтъра с мляно кафе, а след това - в пота кафе, от което ще имате само да се излива на крайния продукт в чаши.

Как да изберем кафе машини

Когато резервоарът изчерпване на вода, кафе машина автоматично превключва на режим на отопление. Така че не е нужно да се притеснявате за това, че кафето ще изгори, или, обратно, готино. Качеството на напитката, разбира се, не е най-високата, но готвя прости "на САЩ" от бюджета на сортовете няма да има затруднения.

Предимствата на създателите капково кафе:

 • Лесен начин на работа.
 • Ниска цена.
 • Висока производителност.
 • Филтърът се почиства лесно.
 • Голям асортимент от различна мощност за всеки вкус.

Недостатъци: лошото качество на получената напитка, използването нестабилност в повечето модели пластмаса, чуплив филтър.

създателите гейзер кафе

Може би най-надеждни и традиционния вид на кафе машини. Какво е гейзер кафе и защо се нарича?

Това устройство е под формата на малък буркан или пот, от които можете да си приготвите кафе директно върху плочата. Когато водата се нагрява в дъното на каната, налягането постепенно се подава към средната отделение на смляно кафе, и след това завърши напитка е в най-горната част.

Как да изберем кафе машини

Целият процес на готвене отнема по-малко от 5 минути, но не забравяйте, че тя ще трябва да се следи ръчно. В крайна сметка, ако преекспонирам кафето в пота, той ще стане горчива и няма да води приятен аромат. На цена от гейзер кафемашини не се различават много от тези на капчицата. Изключение е може би, че електрическите модели, които струват започва 4-6000.

Ползи Гейзер кафемашини:

 • Запазване на естествения вкус на кафе.
 • Когато се работи с прясно смляно кафе се разпространява приятен аромат.
 • Достъпни цени.
 • Висококачествените материали, издръжливи на жилищата.
 • Способността да се контролира процеса.


Недостатъците на този вид кафе машини включват факта, че можете да направите едно питие само за 1-2 човека. Освен това, подготовката на кафето върху печката - един труден процес, който изисква време и електрически модели имат по-висока цена.

Полу-автоматична машина за еспресо

Ако сте любител на еспресо, защо да не се откажете за еспресо съчетава дома или офиса? Въз основа на изготвените еспресо напитки като капучино, лате, студен кафе, мока и др.

Това устройство комбинира възможностите на кафе машина и ъглошлайф, често оборудвани с различни допълнителни дюзи.

Често тези кафе машини се използват от професионалисти в кафенетата. но това е доста лесно да се вдигне и дома версия. Цената на еспресо машина обикновено е висока, размерът също е много по-различно. Например, има вградени и свободностоящи модели.

Как да изберем кафе машини

Принципът на работа е съвсем проста. При силно вода под налягане преминава през слой от предварително изпечено и смляно кафе, уплътнен в специален рог. Готовата напитка може да се изсипва в чаши. На ваша страна е необходимо да излее само водата в котела, попълнете кафето в рог, където пълнежът под формата на таблетка и да започне машината. Готовият продукт ще бъде получена в рамките на тридесет секунди. Благодарение на технологията на приготвяне на кафе, този вид кафе машини също се наричат ​​рожков. Между другото, защото те се продават и специални таблетки (шушулки), обемът на което съответства на една чаша.

Предимства на полу-автоматични кафе машини рожков:

 • Надеждност.
 • Високо качество на получената напитка.
 • Голям творчески избор при вземането на кафе.
 • DROP система.
 • Instant кафе.

автоматични кафе машини

Използването на тези машини не е трудно: те почти всичко за теб. Освен това, процесът се случва във всички етапи на приготвяне на кафе от смилане зърната до крайния напитката и автоматично почистване на ръждата.

Зърнени кафе машини за дома или офиса, не са евтини, но качеството на напитката си заслужава.

Принципът на работа е както следва: заспивате кафе на зърна, се налива вода в резервоара, а след това да се създадат необходимите настройки, например, силата на напитката, както и необходимия брой порции. На следващо място, достатъчно, за да започне процеса и след минута кафето е готово.

Как да изберем кафе машини

Трудно е да се определи кой е най-добрият автоматична кафе машина: по принцип, те са "голям успех", за да се справят със задачите. Модели като цяло са много различни по дизайн, наличието на допълнителни функции и цена. Възможността да изберете, трябва да отговаря на вашите нужди и съотношение цена-производителност. Най-добре е да се обърне внимание на модели с здрав метален корпус с чаша хубаво височина (в допълнение, лесно регулируеми), висока мощност и максимално налягане. По-добре е, че има да бъде на разположение на отделен контейнер за отпадъци и изградена система последователно отстраняване на котления камък и плака неприятно очите.

 • Напълно автоматизиран процес
 • Надеждност.
 • Широка гама от функции.
 • Възможността да се готви разнообразие от напитки.
 • Наличието на термични блокове.
 • Лесно управление

Недостатъкът, разбира се, се отнася и за високата цена на устройството. И качеството на кафето не винаги е на желания ефект. И все пак, липсата на възможност за собственото си за мелене на зърно и да се контролира този процес ръчно прави готовата напитка е доста невзрачен и не много ароматен.

създателите на капсула за кафе

В търсене на отговор на въпроса как да избера най-подходящия кафе машина за дома и работното място, ние най-накрая стигна до друг интересен вариант.

Capsule кафе машина е подходяща за тези, които обичат еспресо и капучино и кафе с каймак.

Това са основните характеристики на вземащите капсула на кафе:

 1. напитка, направена от специални капсули или шушулки.
 2. Наличието на котлен камък таблетки включени.
 3. Самопочистваща устройство.
 4. Готварство една чаша кафе на цикъл.
 5. Ограничен избор на капсули.
 6. Автоматизиран процес на готвене.

Как да изберем кафе машини

Всичко, което ще трябва да вземе - е да изтеглите специално купих капсула в отделението, напълни резервоара с вода и да започне машината. След това, вода с високо налягане ще влезе в камерата на капсулата, то повторна преработка и се в тигел.

По този начин, предимствата на капсула кафе машини очевидни: те не се нуждаят от пряко участие на работа с удобно запечатана капсула, прави добро качество кафе и са самопочистващи се.

Обикновено, капсула кафе машина е тих и надежден, но си струва много пари.

Какво друго да се обърне внимание

Ако сте решили, че имате нужда от кафе машина за дома, да разбера какво да избират, помагат съветите по-долу:

 1. Избор на кафемашина с ясна и лесна за разбиране инструкции и присъствието на превода на български език.
 2. Ние се оцени размера на стаята, където няма да има кола.
 3. Обърнете внимание на максималните части регулиране налягане, степента на крепостта, смилане на качеството.
 4. Виж дали има ръчно или автоматично kapuchchinator.
 5. Какво воденичен камък от мелница, стомана или керамика.
 6. Наличие на режима avtopromyva и самопочистване.
 7. Как ясна и проста операция.
 8. Колко кафе може да направи кафе в един цикъл.
 9. То се вписва в кафеварка или еспресо машина дизайн в кухнята си интериор, както и трайна и практически случая в устройството.

заключение

Как да изберем кафе машина за офиса или у дома, за да стане напълно отговарят на вашите вкусове и нужди? Разбира се, в съвременния разнообразие на домакински уреди за кухнята е лесно да се загубиш. Основното нещо е да се знае какъв вид кафе ли най-близо до, и колко често искате да се готви тази прекрасна напитка. Имайте предвид препоръките на тази статия, изберете желания вид на кафе, разкажете функционалност и цена на различните машини и напред - за вкусна и освежаваща напитка с аромат! Приятно пазаруване!