Как да инсталирате, обновявате или изтриване на работа

При закупуване на компютър, потребителите често се сблъскват с някои трудности при инсталирането на софтуера. Индивидуални жалби не са склонни да се инсталира без предварително инсталиране NET.Framework. Не съм сигурен защо това се случи, те започват да произвеждат повторно инсталиране на софтуера, но действието ще бъде завършен постоянните неуспехи.Как да се актуализира рамка

Ние, потребителите изпитват проблем с NET.Framework

Обясни съвсем просто, защото на програми и приложения може да се инсталира само на платформа NET.Framework е продукт на Microsoft. Начинаещи първо могат да чуят думата "рамка", че е толкова повече те не разбират, следователно, да се реши да се създаде проблем първоначално трябва да предостави допълнителна информация.

В процеса на инсталиране

Като всяко друго софтуерно приложение, NET.Framework може да се инсталира, ако е налична зареждане на файлове, които могат да бъдат намерени с помощта на интернет. Само с изпълнението на търсене е важно да се помни, че за правилното функциониране на приложения е желателно да инсталирате последната версия на всеки софтуерен продукт. включително платформа NET.Framework.

За да изтеглите инсталационния файл, преди да се пристъпи към действие, неопитни потребители се препоръчва да се проучат информацията, как да инсталирате NET Framework. Така ще се избегнат сериозни грешки.

монтаж алгоритъм

В момента почти всеки компютър, оборудван с операционната система Windows. Той вече е бил инсталиран на конкретна версия на платформата. Все пак, въпреки това, някои приложения отказват да бъдат инсталирани. Това се случва, поради причината, че инсталираната версия е остаряла.

Как да се актуализира рамка

действителния процес на инсталиране е проста, ако не пропуснете една единствена стъпка на алгоритъма. Първоначално искате да запазите изтегления файл на предварително зареждане на вашия компютър, а след това щракнете с десния бутон на мишката върху него и изберете "Run като администратор" в прозореца, който се отваря. Някои версии NET.Framework невъзможно да се установи, ако не изберете този важен параметър.

След това, тя започва да се разопакова файл обувка, а след това на екрана ще NET.Framework икона, потребителят се ориентира от факта, че процесът на инсталация работи.

В следващия прозорец, важно е да се отбележете фразата "Прочетох и приемам условията на лицензното споразумение", след това кликнете върху бутона "Install".

Това, което следва е малък запас от търпение и просто гледам как платформата е инсталиран на компютъра. Инсталационният процес е придружен от сива линия, която постепенно се пълни зелено. Веднага след като тя става напълно зелен, инсталацията е завършена, а системата ще ви подкани да рестартирате.Рестартирайте компютъра е много важно, защото повечето от програми и приложения, които са в отчаяно се нуждаят, в противен случай системата просто няма да видите никакви промени.

Процесът на отстраняване

В резултат на неправилен монтаж на предишната версия на рамката повреждане на системни файлове, е необходимо да се приведе отново в действие NET.Framework на инсталация.

Много потребители могат да бъдат подвеждани, считайки, че рамката може да се отстрани лесно и бързо. Въпреки това, като се започне с действие, се сблъскват с трудности, които не успяват да решат собствените си, така че потребителите се опитват да намерят информация, как да премахнете NET Framework, ако е необходимо.

алгоритъм отстраняване

Метод за отстраняване на рамка може да бъде придружен от няколко метода. Един от тях се извършва ръчно от опитни потребители, като по този начин напълно премахва всички системни файлове, почистване на регистъра на кеш. На потребителите, които не разполагат с достатъчно опит и въоръжени с необходимите знания, но с желание prodelyvat всичко себе си, най-добре е да използвате някои от помощните програми, които автоматизират процеса на деинсталиране.

Ако има желание да се премахне рамката, без да се прибягва до ресурси на трети страни, които трябва да се спазват алгоритъм за деинсталиране.

За да премахнете NET.Framework 2.0 от кеша на Windows, трябва да изпълните командата "Run", която е лесно да се намери, като изберете от менюто "Старт".

На следващо място, стартирайте командата отново, последван от "Run", но този път да регистрира "system32 папката", който ще се отвори системната папка, в която искате да се идентифицират подпапка "на URTTemp" и mscoree.dll файла.

За трети пореден път, като изпълните командата "Run" влезе "microsoft.net". В резултат на това тя показва следната папка «Microsoft.NET», в които има няколко подпапки, сред които е важно да се намери и след това отворете «рамка». Вече има все още трябва да се намери подпапка «v2.0.50727», които също трябва да бъдат премахнати.

Как да се актуализира рамка

Следващата стъпка осигурява чиста регистър, който можете да отворите с команда «регентство на задачите». регистрирате линия, която се споменава, рамка, да бъдат премахнати.

Освен това, е силно препоръчително да забраните защитната стена и антивирусен. Сега съдържанието на «Темп» папка трябва да са напълно чисти.

Тя е само сега, че са били успешно пробиват всички стъпки на алгоритъма, потребителят може да бъдете сигурни, че "следи" рамкови успешно изтрити за постоянно, съответно, можете да започнете нова инсталация на платформата.

Процесът на обновяване

Това се случва, така че дори да разбират какво NET рамката, то създаването на компютър, потребителите все още са изправени пред някои проблеми. Такива трудности, свързани с факта, че потребителят може да създаде рамката успешно, но това се е случило преди много време. За много дълго време, има нови версии на рамката, са във фокуса на нови приложения. Естествено, в този случай, няма да можете да ги инсталирате, защото платформата не отговаря на поставените изисквания.

Именно в тази връзка е налице желание да се научите как да актуализирате NET Framework.

надграждане проблеми

Желаещи да обновите NET.Framework, потребителят може да срещнете проблеми, тъй като самият принцип на обновяването е малко по-различно от един и същ процес, но въз основа на друг софтуер.

По-специално, много от програма "Update", за да стартирате достатъчно, след това кликнете върху линията, като допълнително ще се инсталира само на липсващите файлове, да се актуализира базата данни, след което програмата ще веднага да се определи новата версия.

За съжаление, да се прилага една и съща схема за NET.Framework провалят. Разработчиците посочват, че в действителност, можете да премахнете старата версия и да инсталирате новия, които преди това са били в състояние да изтеглите и запишете на вашия твърд диск.

В тази връзка, ако има такова желание, важно е да се възползвате от премахването на оригиналния алгоритъм, и веднага след това алгоритъм монтаж платформа.

Така че, знаейки колко е важно сегашната платформа версия NET.Framework, потребителят може да извърши серия от последователни действия завършени, които ще бъдат в състояние да постигне целите си.