Как да бъдем спокойни с правилата за деца и упражнява самоконтрол

Как да бъдеш спокоен мама

Понякога децата не се подчиняват на родителите си, а не размера на убеждаване и крясъци не помогне, а после мама или татко просто "да излезе от себе си." За да научите и разберете как да бъде спокоен, ако децата не се подчиняват, трябва да се запознаете с препоръки за самоконтрол.Проблемът с "как да бъде спокоен с деца" се счита от много психолози в продължение на няколко години. И не се разстрои, когато родителите смятат, че това се случва само на него и децата му. Тази ситуация много често, но някои успяват да знам за себе си и развиване на желязо затвора, и други, както и да продължи да се забави.

Всеки родител сигурен, че можете да го направите на детето, както и че е строго забранено. Но тук, на неговите "добри" и "лоши" майки и бащи често забравяме. Нейното превъзходство над родителите на детето са изразени под формата на крясъци, опитвайки се да го отведе до неговата истина.

Разбира се, един възрастен може да бъде разбран и дори оправдано в такава ситуация: ежедневните трудности, които работят моменти всичко води до факта, че в един момент те излизат навън. Но защо тогава, след като викаше майка на детето си или баща чувствам угризения и да осъзнаем, че тази ситуация може да бъде избегната, че вика - не е решение.

След повишаване на тонуса на детето престава да се проведе, но само защото той не искаше да чуе вика на родител, а не защото те разбраха, незаконността на действията си. В бъдеще това ще се повтаря своето самодоволство, без да осъзнава, че това е лошо, а само оп от възрастни, за да се произнесат по него.

И сега си струва да се има предвид, със сигурност един възрастен не ще бъде в състояние да обясни на детето си, че това поведение не е приемливо за него. Да, трябва да се намери точните думи, но в спокоен тон и леко лечение на деца, тяхното разбиране на ситуацията се случва много по-бързо, отколкото да говори в един глас вдигна. Тя се занимава конкретно с проблема за разбирането на истината.

Отглеждане на дете - това е най-вече образованието на себе си, защото не може да намали това отидете да живеете момент на слабост и емоции. В психиката на детето - много нестабилна, а това е най-емоционалната травма, причинена рано в живота може да доведе до психичното здраве съзнателен човек. Ето защо трябва да се отгледа дете с пълна отговорност за бъдещето си живот.

Как да бъдеш спокоен мама

За да се научите да контролирате емоциите си по време на които да се поглезите дете, което трябва да научите самоконтрол. Разбира се, упражнения и инструкции за всеки родител трябва да са индивидуални, но за регулиране на общия модел на съвети и трикове, че е възможно.

Например, първият метод за самоконтрол, е, че по времето, когато родителят смята, че е на път да се появи повреда, ще трябва да използвате визуализация. Ти просто трябва да си представим, че това е абсолютно чужд и непознат се развиква на детето е тези думи, че мама или татко ще кажат. Още по-добре би било налице, ако детето се развиква на родителя на враг. Когато тази ситуация ще се втурне като светкавица в съзнанието разгражда родители, плам му веднага изчезва, и издишайте може да започне тяхното преподаване в разумен тон.

Именно тази оглед на ситуацията прави майката или бащата да го погледнете от другата страна, което показва състрадание към детето й може да се каже, че дипломацията решение. В крайна сметка, никой от родителите не би позволил на детето си да обидя, толкова по-напълно несвързани или неприятни хора.

Този метод не действа от първия опит, но работим по тях, всеки мама или татко ще бъде в състояние да контролират своите емоции, най-важното - време, за да "включите" визуализация на разбивка период.

Вторият метод за самостоятелно подобен на първия, тъй като тя също участва визуализация, но този път трябва да представи на някой друг дете. И че чуждите деца нямат право да слуша виковете и ОП. В този момент, на родителите да разберат едно просто нещо, защо тя може да навреди на собственото си дете, а някой друг, дори не допуска мисълта. Той ли е жал за другите, и от неговата собствена, не се чувства състрадание? Това е, когато такива мисли се появяват в съзнанието на един възрастен, отношението му към формата на обучение ще се превърне в съвсем друг аспект.Така че, е необходимо да си представим, на негово място всеки стандартен спокойствие и сдържаност, като всеки посланик, президентът и кралицата. Кой в интервю дори и най-трудни и провокативни въпроси ще бъде отговорено с величествена експозиция.

Как да бъдеш спокоен мама

Петият метод за самоконтрол - е наличието в дома на приятели или роднини. Когато има моменти, в които е много трудно да се справят с едно дете и викове са неделима част от образованието, трябва да бъдат поканени да посетят хората, на които би било неприемливо да се разпада. Такава "стегнат" домашно обзавеждане просто не позволяват на родителите да крещят на детето в присъствието на тези хора. Тези гостите могат също така да бъдат ревниви "приятели" между тях се случват всички събития от време, по-добре някой от семейството, който искал отглеждането на децата и така нататък. Това "шоу-разстояние" ще играе на домакините, в действителност това ще принуди родителите да бъдат нежни и сдържан, а компанията трябва да се осигури по-често, за да самоконтрол е станала позната и естествено.

Шеста начин - някой се представя за хероин шоу-програмата "Най-добра майка" или "Най-добър татко". В такава ситуация, човек трябва да разбере, че той е бил уж скрити камери навсякъде гледам, и целият свят може да види майка не е в най-добра светлина. Този метод е коренно различна от тримесечието, в което е било необходимо, за да влезе в камерата, докато неуспехът да се видя отвън. Но този път, "се от" може да видите други хора, но това е доста нежелателно.

След тези шест методи, представени по-горе може да се заключи, че самообучение - това е някаква игра, но за да спечели той ще само хора с бавна скорост на затвора и голямо желание да станат родители прав.

В някои случаи, може да говорите с детето си като възрастен, този диалог е необходимо да се намери точните думи, изчистване на бебето. Разговорът трябва да започне с думите на любовта за него, а след това отидете в настъпление, като обясни, че тези лудории са много разстроен, мама и татко, те се ядосват и вик. И за да се предотврати виковете им, трябва да попитате за това или онова играчка, и ако те не са позволени, а след това се изпълнява, без съмнение.

След крещи на детето не е да се каже, че родителите се чувстват задоволителни, напротив, тяхното разкаяние, но нещо не им позволява да промени. Това може да продължи толкова дълго, колкото такова поведение не достигне критичната точка, и той идва в един много неочакван момент. Понякога страха на детето преди възхода на гласове го прави напълно небалансиран, а той се опасява, всеки силен звук на мама или татко. В края на краищата той дори започва да се съмнява дали родителите му обичат.

Поради това е твърде късно да се спре и да не вземат да се образоват детето и себе си. Ние трябва да се опитаме да си спомня детството си, и тези неща, които са предпочитани от най-приятните спомени, и обратното заместник - отрицателна. Всяка ситуация трябва да бъде прехвърлен отново и да каже: "Аз бях дете беше покорен дете." Всичко е лъжа, няма абсолютно перфектни деца, а има и родители, които са намерили правилният подход към тях и са се научили да контролират ситуацията, без да крещи и "изскача на папата."

Как да бъдеш спокоен мама

За да се освободите от стреса, родителите трябва да намерят място, където те ще бъдат в състояние да се освободите от стреса. То може да бъде един обикновен фитнес, но ако нямате време да посетите тези места, като у дома си, за да победи на възглавницата, разкъсване на лист хартия, подпечатана, в крайна сметка, не клатете пресата. Но това трябва да се направи така, че детето не е свидетел на разлива емоции. А трябва да запази спокойствие и доброто за него, във всеки случай, не изразяват възмущение.

"Бащи и синове" - е вечния проблем на всички възрасти всички поколения. Всеки родител е изправен недоразумение моменти на неподчинение, експлозията от емоции и така нататък. Ако човек е трудно да се контролира емоциите си, както и различни методи да са чужди това, можете да използвате успокоителни лекарства като валериан. Психиката на всеки възрастен човек е в състояние да даде в обучения без медикаменти, така че не бъде от решаващо значение на тези методи.

Друг чудесен начин да се успокои - за обработка на водата. По време на нервна криза трябва да вземете душ или просто се измие. Водни отмива като гняв и негативни емоции, което позволява на тялото да се успокои и да дойде в тонус. След това можем спокойно и говори с детето си, обяснявайки правилното "какво е добро и какво е лошо."

В момента има много книги за психологията на детето, относно правото на неговото възпитание. Прочетете тази документация не би било излишно, тъй като отношенията между родители и деца в всяко семейство са уникални, както и да намерите правилното решение на проблема, трябва да мине през няколко опции.

Но ако след всичко по-горе, проблемът не бъде отстранен, обърнете се към психолог. Няма от какво да се срамуваме, защото в чужбина такива услуги са абсолютно всички хора. И ние сме създали една грешна стереотип професия.

Това е абсолютно странно и безкористен човек - професионалист в човешката психология, за да помогне за намиране на алтернативни решения и да помогне на семейството да намери покой.

Самоконтрол, във всеки случай - тя е постижима задача, но за да се постигне положителен резултат трябва да бъде да работи за самопознанието. Първият родителят трябва да образова себе си и поведението си, за да може да се получи адекватно от конфликт с детето, както и да се предадат на него със спокоен глас, тъй като не е възможно да се държи.

Родителство - трудна задача, но образованието на родителите - истински пъзел, за да знам отговора на който не може всеки. Но правилният подход за решаване на проблеми и развитие на експозиция - постижима задача, благодарение на методите за съвети и алгоритъм.

Искате ли да споделите с приятели, -)