Изследвания по темата - akvagrim

От дете обичам да се направи, така че akvagrimom се не е случайно. Исках да знам повече за тази форма на изкуство. Изследването на този въпрос е посветена на тази работа.Целта на моята работа: разширяване на знанията на съвременната форма на изкуство - akvagrime.

За да се постигне целта, е необходимо да се решат следните задачи:

Научете какво "akvagrim".

Запознайте се с историята на akvagrima.

За да разберете как и къде можете да научите как да прилагате akvagrim.

Разгледайте akvagrima опасности.

Анализира и обобщава изводите.

Хипотеза: ако аз шо о хор ще се обучават по темата научете т о млн о б о та akvagrime, защо и как се прилага.

Обект на изследване: akvagrim.

Изследователски методи. четене и литература анализ, въпросници, наблюдение, консултации, разговори.

Какво е akvagrim

Akvagrim - е временно о необичайна техника, с достатъчно място за няколко вида изкуство: театрален грим, о bychnoe акварел и грим. [1]

Akvagrim е изкуството да се рисува по лицето и тялото.

Наскоро akvagrim той става особено популярен сред децата, тъй като тя дава възможност да детският химикалки о plaschatsya в животни, приказка и анимационни герои. С други думи, това е най-успешният начин да се унищожи сивия мрачен ежедневие, празник на душата и за възрастни и деца. Това изкуство се превърна в съответната б о lshih и малки фестивали в, у нас и в професионални продукции, на почивка, в карнавал.

1.2 История akvagrima

Akvagrima история идва от театрален грим и грим, от своя страна, се появи преди стотици години, когато нашите предци, които са участвали в народните ритуали и игри, географски карти предварително о, използвайки различни цветове, а понякога и кал.

Грим - това е древно изкуство, което заловен хора в първобитното общество, има за сплашване на конкуренти или врагове, за да напрегнати лице, принадлежащо към определена племе, грим плаши злите духове и помага да се изразят различни състояние на хората. За множеството от племена грим е норма Н О ежедневието, като дрехи за нас и проведе много полезна време informatsii.S незапомнени в Русия грим Използвайте о Уали маскиране по време на фестивали Карнавални и коледни празници, клоуни, шегаджия и артисти, шутове и соленки. [2]

Театрална грим е придобил индивидуално излъчване. Актьорите са пред нас в определен о Брас, която помага да се създаде грима - п о rtret. Грим, като част от образа на актьора. И тъй като това време театърът е новият Н О г о о zhnika lzhnost тънък гримьор, човек, абсолютно необходими за подготовката о о Настройката на Заявление за.

За да разберете дали момчетата какво akvagrim и история akvagrima знаят вашето изследване, аз започнах с проучване сред съучениците си. Проучването анкетираните 25 души. (Приложение 1)

Според резултатите от анкетата (Приложение 2) 25 студенти знаят какво akvagrim. На въпрос дали akvagrim опасно, 7 отговори положително.Заключение: б о Повечето от момчетата знаят какво akvagrim. Но не всеки знае за akvagrima на опасности.

Консултация с дерматолог

Реших да разберете дали о пастирството akvagrim кожата. За тази цел аз посетих дерматолог Tuktarovu Irinu Anatolevnu. (Приложение 3)

Тези akvagrimery трябва да знаят това, което се състои от боя, те работят с. Ако проблемите с мнението на о, по-добре да се откаже от услугите на грим - здравето е по-важно!

Преди да започнете, проверете боята върху малък участък от кожата за алергична реакция, въпреки че akvagrim известни връзки с обществеността на производителя преминали специален тестване, той има удостоверение и е безвреден за по-голямата част от хората.
косата на модела трябва да се отстрани колкото е възможно повече от лицето, за да отворите челото си.

Заключение: преди да се приложи, за да о г-жа боя трябва първо тестови материали вкус о lshom участък от кожата, например на китката.

Среща с гримьор TuymazinskogoTatarskogo Драматичен театър

За да научите как да се прилагат akvagrim, отидох да се срещне художник и гримьор Tuimazinsky Татар Драматичен театър IbaevoyGulnaz. (Приложение 4), гримьор е създаване на художествен образ, е променил облика на актьора. В своята работа, да се насладите Тхи и ес о връзки с обществеността не само професионално грим, но akvagrim.

грим случай капитанът трябва да бъде творец - и, следователно, на художника. Gulnaz Ildarovna показа майсторски клас как да се прилагат akvagrim. Основни техники за работа с akvagrimom подобен на рисуване с акварел. Akvagrim разрежда с вода, въпреки че сух п о следва насложени слоеве без смесване между о пристъп.

Първата фаза на боядисване на лицето - за налагане т о в. Тя трябва да бъде равна и гладка. Мокри и изстискайте гъбата добре, за да се гарантира, че това не е оставил вода, разтривайте гъба о боя и прилага тон с леки кръгови движения, равномерно разпределение на тон за цялото лице. Трябва да се внимава, Thu о да рисува линия по протежение на долния ръб лицето е ясно и гладко, а тонът се разпределя равномерно върху цялото лице. Gloss край, на втория етап - изготвянето линии, контури и елементи на маската. Дръжте четката като молив, точно над четината о, мокро и да го наберете в кръгова боя с четката. Боята не би трябвало да работи с четка и да е кремообразна консистенция. Причиняване akvagrim, дръжте четката под прав ъгъл спрямо модела на лицето. За да се получи т о lstuyu линия, поставете четката върху кожата и лек натиск, направи линия. За получаване на тънка линия или точка, да функционира най-о nchikom четина, едва докосва кожата.

Заключение: Успехът в грим може да направи т о т, които имат желание и интерес към тази форма на изкуство. О аз научих как правилно и последователно да се прилага akvagrim.

Akvagrim - красива в о zmozhnost вземат деца до детски парти като интересен дон т о lko на някой прилага грим, но и останалата част на часовника е от о bychnyh инсулти и завъртулки появяват невероятни снимки на героите и героите на приказките. Децата - най-добрите най-достоверни актьорите оценят възможността да се превърне в пеперуда или принцеса или вампир Батман.

Akvagrim - тя също е чудесна алтернатива на карнавал костюм и една чудесна възможност да се създаде пълен театрален образ (често се използва в детски р о Настройки и представления, концерти и спектакли о о riginalnyh танцуват llektivov).

Проучване на akvagrima, разбрах, че akvagrim е п о популярност на забавления за деца. Събирането е много забавно като момичета и момчета, akvagrim трансформации и подчертава индивидуалността на детето. Grim о т р о може dcherknut предимства и недостатъци на лицето скрие.

Аз забелязах, че на семейни тържества, рождени дни, приятели остават в паметта и върху снимката за дълго време, ако те ще akvagrim. (Допълнение 5)

Рисунки върху тялото и лицето, украсени с хората и да им даде увереност. С akvagrimerami, всеки празник става цветни приказки о-то. Всяка работа на akvagrimu - произведение на изкуството.

Така о Брас, разположен в Дън о-то на целите и задачите Боже мой Инг, Ну о н о dtverdilas теза.