Изключено от Сочи, на Ту-154 изчезнал от радара, новини от Германия, България, ст,

На борда на самолета са били на Министерството на отбраната 84 пътници и 8 членове на екипажа, включително и музикантите и пресата. Самолетът летеше към авиобазата България Hmeymim в Сирия.Новината, че в самолета

На Ту-154 (файл снимка)

"На борда изчезна от радара самолети Ту-154 са били войници на Руската федерация въоръжените сили, както и разузнавателни самолети летят Честита Нова Година Air Group FSI България авиобаза Hmeymim (Сирия) Художници Ансамбъл Александров и девет представители на българските медии", - цитира съобщението на отбраната агенция ТАСС. Става въпрос за журналистите на ТВ канал "Звезда" и НТВ първия канал. Както отбелязва агенцията, позовавайки се на източник, повечето от пътниците са били музиканти. Списъкът на пътниците също е добре известен филантроп д-р Лиза (Елизавета Глинка).

Новината, че в самолета

Зареждане Adler

Федералната агенция за въздушен транспорт е потвърдила, че липсва самолета не е гражданска. Самолетът е излетял от летището на Адлер за 5,20 Московско време от радара изчезна за 20 минути, съобщи "Интерфакс". По-късно от Министерството на отбраната заяви, че Ту-154 изчезнал от радара след само две минути след излитане. РИА "Новости" става ясно, че на лайнера първоначално лети с летище близо до Москва Chkalovsky и Сочи борда при презареждане.

За да търсите кораба донесе всички спасителни служби въздушни единици на Южния военен окръг на територията Краснодар и съседните региони. Министър на отбраната Сергей Шойгу държи среща за търсенето на самолета.

Източници съобщават за катастрофата в планината или морето

РИА "Новости" съобщава, че самолет твърди, че е паднал в планината. Според друга информация, катастрофата може да са възникнали над Черно море. "Основната версия на падането на Ту-154 се считат за техническа неизправност на въздухоплавателното средство и грешка в пилотирането," - каза източник РИА "Новини" в структурите на властта.

"Изследване на водите с 6-8 км от брега (на Черно море в близост до Сочи) намери нефтен разлив, който е трябвало да бъде, това може да е резултат от
попада в това място на самолета. Изпратено до спасителните съдове, "- каза източник на" Интерфакс "в службите за спешна помощ агенция ТАСС източник каза, че в един и половина километра от фрагментите на брега на шасито открити официално потвърждение на тази информация, все пак ...

Новината, че в самолета

Третият трагедията малайзийците

AirAsia Airbus компания бе позиция от летище Сурабая на индонезийския остров Ява в Сингапур. 40 минути след излитането рано в неделя сутрин прекъсна контакт с външния слой. На борда на полет QZ8501 е 162 души. Търсенето най-накрая дава резултати. Останките на кораба и телата на жертвите са постепенно в морето.

Новината, че в самолета

Опитвайки се да избяга

До изчезването на пилота на самолета A320-200, очевидно предназначени за заобикаляне на бурята и поиска разрешение от ръководителите на полети за промяна на маршрута. търсене лайнер е проведено в морето между индонезийските острови Белитунг банка и Java море. Но в крайна сметка следите на кораба са намерени близо до остров Борнео. Липсващият самолета AirAsia предизвика спомени от трагедията на Полет MH370 "малайзийски авиолинии".Новината, че в самолета

Двойната трагедия

Новината, че в самолета

гатанка на годината

Какво се е случило на борда MH370, считан за един от най-големите мистерии на гражданското въздухоплаване. Дали това е отвличане или пилот се самоуби, при което загинаха всички пътници в същото време? Или отказа да технология? Търсенето на "Боинг", продължи в продължение на няколко месеца на огромна територия. Той взе участие в операцията да търсите и военният самолет от Нова Зеландия.

Новината, че в самолета

За боклука вместо останки

Сателитите са редовно неподвижни обекти в морето в района на търсене на изчезналите от "Боинг". Но всеки път, когато се появи просто боклук, че е бил в океана. Кораби и подводници на много страни се опитват да открият сигнали за полетните записващи устройства. Въпреки това, тези търсения не са довели до никакви резултати. Така че съдбата на 239 души на борда ен полет маршрут MH370, остава неизвестно.

Новината, че в самолета

Невинни жертви на конфликта в Украйна

Новината, че в самолета

Усилена работа по събиране на отпадъци

Събиране на фрагменти от облицовката и останките на жертвите се оказаха много трудна задача. Сепаратистите в източната част на Украйна за дълго време не позволиха на международни експерти достъп до мястото на трагедията, обяснявайки, че продължаващия конфликт и заплаха за сигурността им.

Новината, че в самолета

Прехвърлянето на черните кутии

Само пет дни след рухването на сепаратистите линейните предаден на представители на полетните записващи устройства от Малайзия. Предварителното разследване показа признаци, че самолетът е бил свален от ракета от клас "земя-въздух". До днес не е ясно кой го пусна: сепаратистите, българските военни или въоръжените сили на украинската армия.

Новината, че в самолета

неуспешно приземяване

След само шест дни след катастрофата MH17 имали друг трагичен инцидент в гражданското въздухоплаване в Тайван, в резултат на падането на самолета местно Transasia Airways Company убити 48 души. Пилотът явно загубил контрол на самолета в винтови двигатели по време на неуспешен подход при лоши метеорологични условия. Оцелели десет от 58-те пътници.

Новината, че в самолета

С искането за промяна в курса

Новината, че в самолета

Той се разби в лицето на земята

Вероятно, пилотът на самолета, който се намира в зона на турбуленция, загубил контрол при висока скорост и се удари в земята. Останките намерени в близост до малийски град Gossen. Очаква се, че бурята е причината за катастрофата, летящ полет AH 5017.

Новината, че в самолета

Fall веднага след старта

Новината, че в самолета

смъртоносна маневра

Новината, че в самолета

опасен път

Очевидно е, че пилотът Learjet избра твърде опасно траектория на полета, който е причина за сблъсък с изтребител-прехващач. По-конкретно, за да се наеме цивилен самолет се разби в близост до село Олсберг-Elpit: пилот и втори пилот са били убити.

Новината, че в самолета

Изискан кацане

Eurofighter боец ​​твърде силно повреден от сблъсъка, един от резервоарите за гориво издухват. Но 33-годишният пилот успя да кацне самолетът на военно летище в Norfenihe.

Новината, че в самолета

Трагедия при кацане