Изграждане на тоалетна с неговите ръце чертежи, размери

Начало »WC» Сграда вила Тоалетна: дизайн, чертежи, размери

Тази статия дава примери за крайградски тоалетни: рисунки кабини, средния им размер, някои добри практики за изграждане. Дизайнът може да бъде различно: има проекти правоъгълник, триъгълник, във формата на диамант. Изберете формата, а след това на материала, и можете да започнете сграда. Чертежите са, структурата - не най-комплекса. Само имайте предвид, че размерите са за хора от средната височина и изграждане. Те могат лесно да се променя, без да променя самата структура.Тоалетна тип шатрата ръцете си

Дизайн вила тоалетна може да бъде просто или сложни

Схемата за улични тоалетни

Най-честата форма на тоалетни крайградски или градинарски е правоъгълна сграда. Тя се нарича "гнездене кутия", както във версията с натрупано покрив, това е много подобен на него.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

вила тоалетна проект от дървото на "къщичка" (за увеличаване на размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

В изготвянето на тоалетната е показано на снимката по-горе използва дебелина 40 мм борд за украса. Изграждането получава много евтин. Врати могат да бъдат направени от същите тези дъски, летви скрепени отгоре, отдолу и по диагонал. Loops могат да бъдат поставени извън - плевня, издаване на сграда в умишлено суров стил.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Пробите крайградски WC: чертежи идентични изпълнение на различен

Въпреки факта, че изграждането на утилитарен, ако е необходимо, е възможно да се получи атрактивен външен вид и кутия за гнездене се превърна в доста атрактивна малка сграда. Например, можете да направите тази сграда малка мелница.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Suburban тоалетна воденица - малко въображение и грозен строителна площадка става декорацията (за увеличаване на размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

Същата тази къщичка, но от рамка - това е съвсем друг вид. Особено хармонично всичко ще изглежда, ако сградата е построена върху парцел (или ще бъде построен), също от трупи.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Дори и най-простите тоалетна дървен материал изглежда почти толкова екзотично. Освен това, тя може да се използва като зимна версия (за увеличаване на размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

За регионите, където дървесината - луксозен, и ги харчат за изграждане на тоалетна ирационално, същата структура могат да бъдат покрити с друг материал. Например, скелета са обвити от всеки листов материал - шперплат, талашит, гипс влакна. Те могат да бъдат пуснати на външния довършителни материали - плочки или декоративен камък. Повече бюджет вариант - да ножницата Бент.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Тоалетна в страната със собствените си ръце е изработена от всякакъв материал. Това - от велпапе (за увеличаване на размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

Това е типът на тоалетна, която е лесно да се изгради с тухли. Направете ги рутинно в половин тухла. Всички трудности дори за неопитен зидар там. Съединители са размести разтвор - циментова пясъчен.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

За един и същ проект и рисунката може да бъде изградена от тухли тоалетна (за увеличаване на размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

Тоалетна на "заслон" (триъгълна)

Тази тоалетна кабина има триъгълна вид. Страничните стени са едновременно наклон покриви. Изграждане на тоалетна с ръце може да бъде няколко часа. Рисунки с приблизителни размери, дадени от картинката по-долу. Те могат и трябва да се направят корекции: всички размери са за хора от средната натрупване.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Рисуване ваканционни тоалетни на "Подслон" (за увеличаване на размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

Ако имате нужда от по-широки врати, не можете да натиснете база, която в този проект и така значително, че да се направи вратата на неправилна форма - както е показано в дясно.

Облицовки настилки материали в тоалетните "Shelter" се извършват само на предната и задната част. На страничните повърхности на покривни материали е положена. Можете да използвате, но добре изглежда мека плочки или шисти полимер.Тоалетна тип шатрата ръцете си

С рисунки с триъгълна тоалетна в страната, за да се изгради едно щракване

На снимката от дясната сандък е направена под лист покривни материал - използва плоча от пластмаса - има различни цветове, е сравнително евтин, се монтира само - нокти с възглавнички.

Ако имате намерение да използвате меки покривни материали - покривни, херпес зостер, или нещо подобно, направете солидна щайга - лист водоустойчив шперплат, ПДЧ, гипс плочи от дървесни влакна. Те са прикрепени към рамката с винтове, топ дъска покривни материали.

Рисуване "Имението" тоалетна

Този апартамент е с изглед към диаманта. В сравнение с "хижи" го построили по-дълго, но също така и един вид има по-декоративни. С подходящ дизайн тя не развалят пейзажа.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Рисуване тоалетна "Mansion" с размера (за увеличаване на размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

Diamond къща за тоалетната в лятната си вила изглежда добре. Извън obbit рамка може да се режат на половина обла дървесина с малък диаметър, дебелина подплата, блок къща, конвенционален борда. Ако използвате борда прикован това не се случи задника, и прилагане на няколко сантиметра до дъното, типа на смърчови шишарки. Можете, разбира се, и дупето, но на външен вид не е същото ...

Втори пример: вилна тоалетна "Mansion" се прави с скосени странични стени.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Suburban тоалетна "Mansion" - втори проект с размера (за увеличаване на размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

Основната успявам във всяка малка дървена килер - добре да се фиксира вратата. Касата - най-натоварената част, особено от страна, където прикрепен към вратата. За закрепване рафтовете на вратата с греди рамка с помощта на копчета - така фиксиране е достоверна.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Фото илюстрация: сградата на тоалетна в страната със собствените си ръце. Чертежите са дадени по-горе

Това може да бъде направено със знанието на всеки стил на тази проста, в строителството. Така например, на нидерландски език. Декориране Easy - светлина пластмаса, върху които са пълнени с характерни греди, обагрени петна. Забележка за вложката стъкло и на факта, че на покрива на този случай е направен от поликарбонат. Ако многослоен поликарбонат, топла не трябва да бъде)))

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Вила извън тоалетните под формата на холандска къща

Можете дори тоалетна "Имението", за да се превърне в кралския превоз. Това не е шега ... снимка за потвърждение. Всичко, което трябва да се промени формата и се добавят няколко декоративни елементи, характерни за треньори. Тук и да получите в тоалетната като треньор.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Ето няколко снимки на производствения процес. В оригинала, био-тоалетна е инсталиран, защото строителството е проста: не е необходимо да се мисли за ямата и свързаните с нюансите ... но можете да настроите този щанд за всякакъв вид ...

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Frame характерна форма

Забележка формата постига чрез наклонени плоскости, и постепенно стесняваща отдолу - съответно подрязан поддържа.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

На подиум набор biotoilet на

Кратки дъски пришити етаж, след това започнете облицовка отвън. В горната част на превоза също има плавен завой - изрязване на късите бордове съответните указания, да ги закова на съществуващите вертикални подпори и може да започне стенни облицовки.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Вътре също ножницата дъга. Извън тоалетна треньор варосани, във вътрешността на дървото е естествен цвят. След добавянето е украсена и специфични детайли - монограми, цвят златни, осветление, "злато" верижно колело.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Живопис и декоративни

"Роял" пердета и цветя))) бяха вмъкнати дори мивка и малка мивка.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Вътрешността на кутията

В крайна сметка усилията имаме най-необикновените квартал в тоалетната. Малцина могат да се похвалят, като ...

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Дори куфарите в багажника))

топло Head

Използвайте тоалетната със стената в една и съща равнина през лятото доста удобно. Но не всички къщи са посетили само през топлите месеци. За периода на есенно-пролет трябва да бъде поне някои изолация, която ще блокира проекти.

В този случай, тоалетна дизайн е по-различно. Само размера е увеличил с 5-10 см по-: Кабина ще се удвоява - от вътре и отвън, и между лигавицата се полага изолация. Ще трябва да се изолират и врати - удвои много тежко за такива сгради, но вътре те могат да obbit парче линолеум, Опции за цветовете, както и други добре за миене.

Комбиниран душ-WC

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Версия на комбинираната тоалетната, за да се даде душ (за увеличаване на размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

Вторият проект е тоалетна и душ под един покрив.

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Външен вид и тоалетна и изготвяне на душата да свидетелства в същата сграда (за увеличаване на размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

Тоалетна тип шатрата ръцете си

Видът и размерът на тоалетна и душ в предната и страна (с цел да се увеличи размера на изображението, щракнете върху левия бутон на мишката)

Както се досещате, структурата просто се удвоява в ширина. Ако искате да сте в състояние да изгради своя проект да отговаря на вашите нужди и желания. Рисуване hozbloka с тоалетна ще бъде точно така. Може да се наложи да се направи една от стаите е малко повече. Просто не сте я предоставили с планирането и производството на кули в процес на изграждане.