Изберете правилния тайна дезодорант

дезодоранти тайна

дезодоранти тайна
Modern живот за дълго време, не можем да си представим без тези незаменими ежедневни неща като дезодорант против изпотяване-. Тази позиция Грижа за тялото все още няма конкуренти. В крайна сметка, всеки, който иска да изглежда добре, мирише добре, да бъде свеж и привлекателен по всяко време на деня или през нощта. В хода има различни начини - дезодорант може да бъде крем, гел, спрей или твърд, но цената може дори "захапка". Все пак основната очаквания ефект - е липсата на пот, която е най-ценната и техните характеристики.На пазара се предлага голямо разнообразие от марки, линии, производители, тенденции и модни тенденции, включително дезодоранти, който може да бъде различен и дори цената. Сред общата маса на средствата издържали изпитанието на времето, удобен и ефикасен, стилен дезодорант против изпотяване с говорителя наречен секретно. Това ще запази тайната на вашите проблемни области, да се крият миризмата и да направи голяма тайна от тялото си изпотяване. Хората дори може да си мислят, че не го направите на всички!

Каква е тайната на дезодорант тайна? И качествени характеристики, както и отзиви от потребители, както и експертни съвети подсказва за едно - дезодорант против изпотяване Secret е полезно средство да се отървете от всички прояви на изпотяване.

Изборът тайни

През дългата история на Secret дезодорант е произвел няколко реда различно предназначение, набор от качества, които правят и форма за пресата:

 1. дезодоранти тайна
  Classic. Този дезодорант има лек приятен мирис, но в същото време много ефективна (крем, гел, спрей).
 2. Sports. Когато засилено антиперспирант напрежение увеличава неговото действие (спрей, крем).
 3. Хипоалергенен, т.е., с възможност за ползване за чувствителна кожа. Тайната на действието може да бъде гел, крем или спрей. Във всеки случай тя се ценят най-вече в цената хипоалергенни дезодорант (спрей, крем).
 4. Parfum серия с фините аромати на лавандула и орхидея (спрей, крем).
 5. Вода репелент. Изненадващо неговата работа в условия на висока влажност, дори във водата и в най-горещите следобед (спрей, крем).
 6. Натуралната минерална. Тази серия е тайна, известна антиперспиранти пълно неутрализиране на миризми. Самият инструмент не може да има миризма на всички, или с лимон или евкалипт аромат (сметана).
 7. Ефектът на свежест. Името говори за себе си. И за най-дългия работен ден (крем).
 8. дезодоранти тайна
  Продължителността на защитата (актив). Проектиран за ефективно използване в рамките на 48 часа, което се потвърждава от коментари (сметана).
 9. Дълготрайно и невидима защита. Тайната не оставя петна по дрехите. Най-често тя е прозрачна (сметана).
 10. Продължителността на защита и грижа. Този дезодорант помага да се грижим за кожата след бръснене (твърдо вещество, спрей).
 11. Изразителни аромати. Тук има голямо разнообразие от плодове и флорални миризми в различни комбинации (спрей, сметана, твърди).


Нанесете Secret прав!

Тайната е проста и тя е на разположение в заявлението: просто избирам подходящи свойства и любим аромат дезодоранта - и сте готови!

дезодоранти тайна
Нанесете дезодорант за почистване и изсушена под мишниците на кожата. Освен това, прилагането този начин е възможно за всяка форма - крем, спрей, стик или рол-он дезодоранти. Times когато Secret инструктирани да прилагат по отношение на кожата с пръсти - отишли ​​завинаги. Сега, снабдена с удобни опаковки повърхности следват контурите на мишниците, което е много удобно.

Какво потребители като дезодорант Secret най-много?

Не е изненадващо, тайната отнема само водеща позиция във всички оценки антиперспиранти. Той е ефективен, непрекъснато се актуализира, лесен за използване, компактен. Изгодна цена, ефективност и надеждност - това са основните критерии, които оставят коментари всички, които са използвали тайната.

Това крие тайната?

дезодоранти тайна
Разглеждане на компонентите, включени в дезодоранти против изпотяване-тайна Platinum (крем): циклометикон, глицерин и комплекс алуминиево-циркониев тетрахлорхидрат, стеарилов алкохол, хидрогенирано рициново масло, талк, бутил етер, парфюм, глицерол стеарат.

Както може да се види, че включва алуминиева сол типичен антиперспирант, глицерин и рициново масло, грижа за кожата, парфюма задължително и някои други вещества.

Опаковка и етикетиране

На външен вид Secret е особено забележимо на фона на други средства. Дали това е крем, гел, твърда или спрей, а също и маркирани актив - това винаги може да се намери за стилна опаковка, успешното съчетание на цветове. Тайната да се поберат удобно в ръката, компактен за носене в чанта, може да се използва под мишниците след две кликвания с пръсти по опаковката.

Практичност пакет се потвърждава още и икономичен за използване - Secret антиперспиранти може да продължи дълго време, така че факторът "цена" не е особено критичен.

Още няколко предимства

 • дезодоранти тайна
  Secret дезодорант има приятен аромат. Отзива го описват като един от предпочитаните начини. И тук е цената не е от значение!
 • Няма абсолютно никаква петна по дрехите след използване Secret. Това антиперспирант наистина защитава не само кожата, но и спокойствието на външния вид на целия ден!
 • Усещането за грижа за кожата - и първите отзиви на тайната. Цена в същото време може да бъде до нивото на хидратиращи кремове, но си струва!
 • По отношение на ефикасността Secret също доволен своите фенове. Допълнително приложение върху кожата не е бил длъжен по време на целия работен ден или дори по-дълго. Ето защо, всяка цена в този случай е оправдано и не може да се счита за ограничаващ фактор при покупката на Secret.
 • Много устойчиви аромат, който поддържа дълго аромата на кожата, което също е приятна и желана.

И последно за днес характеристика Secret - че няма противопоказания! Това означава, че можете да използвате тайната за почти всички, които обичат тази ефективност, красива и популярна дезодорант!

И някои от недостатъците

дезодоранти тайна
Този уникален бягат пот в жегата и студ, таен агент все още има ограничения. Тайната, според някои потребители могат да оставят някои петна по дрехите и трудно пръчка - и дори мъх. Особено активни в спорта на нежния пол са отбележи, че действията на Secret актив не е достатъчно за посочения срок от време, както и миризмата, когато е твърде ярък.

Може да се каже, че недостатък е високата цена, обаче, тази цифра също е субективно и се отнася за много предимства, благодарение на оптималната комбинация от качество.

Днес Secret марка продължава да радва проблеми изпотяването на ползвателя с нови решения, като добави положителни отзиви за себе си, все още комбиниране дезодоранти и антиперспиранти, заедно с важен показател за продукта, цената.

Изберете правилния дезодорант Secret

Как да се помогне на човек да се отворят, за да не сторят пакост?