История Sony камери, фотография училище vorobyev - е

Начало »История на Sony камери

Тази статия предлага преглед на технологичния път пресича от Sony в развитието на техните цифрови фотоапарати (аналогови камери трябва да посвети специална статия!). Вече обсъдихме историята на Canon фотоапарати. Nikon. Kodak. Polaroid. Leica. Carl Zeiss.История на Sony започна през 1946 г., и в момента централния офис на компанията отвори в Съединените щати и Япония. За повече от 60 години, Sony създава всички видове електронни джобно устройство, въз основа на два основни принципа: лекота на употреба ... и компактност. Успешно миниатюризация на цифрови фотоапарати клас "точка и натисна бутона" - визитна картичка на Sony.

Какво е Cyber ​​Shot

Сайбършот - серия от цифрови фотоапарати, произведени от Sony. Известно е Обхватът на сайбършот, благодарение

В общи линии, с камера на Sony, можете спокойно да се заключи, че ако има надеждни линия psevdozerkalnyh камери по различни задачи, това Cybershot.

Изгаряне множество серии (например серия D, F, G, Н, L, M, N, P, R, S, T, U, V и W). Не е преувеличено да се каже, че по-голямата изследователска опит позволява на Sony да се развива динамично продуктова линия, ефективно приспособяване си Digicam от потребителски заявки. Дори и най-неопитните. За Sony то особено се интересува.

Какво е Cyber ​​Shot

Какво е Cyber ​​Shot

Например - Характеристики DSC-HX100V, публикувана миналата година. Обектив Carl Zeiss Vario-Sonnar 2,8-5,6 / 4,8-144, 16.2 Mn, 30x оптично увеличение, електронен визьор, матрицата Exmor R ™. Това е първият не-огледално професионален фотоапарат от камерата на малкия размер на матрицата - 1 / 2.3 ".

Какво е Cyber ​​Shot

Миниатюрни цифров фотоапарат Sony DSC W серията позволява да се получат висококачествени изображения при различни условия на снимане, Bionz процесор дава възможност да стреля непрекъснати серии до 100 снимки. Съвременните фотоапарати на Sony от тази серия са оборудвани с оптичен стабилизатор на изображението и режим на ръчна настройка.

s930 модел - например бюджет зум 3-кратно, 10.1-мегапикселова матрица тип Сингъл, LCD 112300 пиксела и диагонал от 2.4 инча. Тегло по-малко от 120 грама и се захранва от АА батерия (с едно зареждане е достатъчно за 120 изстрела) - това са предимствата на този прост tsifromylnitsy за тези, които, от джоба си, веднага нарежда на камерата към обекта и натиснете веднага ", все още не е избягал." Потребителите с подход Sony насърчавани множество полезни функции: автоматично с акцент върху лицето, разпознаване на усмивки, "умен» автоматичен режим, Корекция на специални настройки за снимане и в сумрак с оръжия и опростен интерфейс. Обвинени сензорен дисплей и интуитивно меню за начинаещи - Forte Sony камери. Умножете това е очарователен дизайн, изработен на принципа на максимално удобство. и ще получите основна версия на "най-първата камера." Това Digicam проектирани от професионалисти, са направени "за хората". Вземете най-малко една прекрасна neubivaemy DSC-TX10, за неуморните пътешественици. Sony разработи удароустойчив и водоустойчива камера, която издържа на натиска на дълбочина 5 m и колебанията на температурата от стайна температура до - 10º С. В клас сигурност най-стилен и удобен камера.Какво е Cyber ​​Shot

За тези, които търсят нещо по-сериозно - истински прилив на последните години от Sony - A55. Компромис и чудесна инвестиция за про камерата първа класа. Да, това не е "SLR, тъй като това е", тъй като огледало неподвижен, а не плаващ (ако не разбирате за какво става дума, а след това тази камера - Вашата съдба е в ранните си години). За абсолютно мнозинство в своя клас на проблеми, е, без преувеличение, този модел е оптимално. Основното предимство - скорост. Премахва и да го носи по едно и също време, така че акцентът върху височината и потребителят почти забележки, когато A55 управлява много naschelkat. 10 кадъра в секунда - това не е шега за парите (средната цифра за камерите, които са пет пъти по-скъпо!). В допълнение, A55 компактен в сравнение с повечето огледално-рефлексни фотоапарати, включително, D3100.

Psevdozerkalki някои недостатъци, които са дизайна на филтрите светлината, попадащи върху сензора, намаляване на чувствителността, но на практика това не е от решаващо значение, докато достигне високо ISO.

За някои това може да изглежда скандално липса на оптичен визьор. Но за тези, които не са ползвали електроника изглежда повече от комфортно. Като се има предвид изложеното по-горе, ние се заключи: A55 - изключителен дизайн и разумност на машината и може би най-добрия в момента ", първата ми SLR" за наистина ентусиазиран аматьор.

Което включва технология за причиняване на маркетинга името "Image³»? Като цяло, това се отнася до комбинация от "напреднали сензор оптика + + сериозен разбирам процесор." По-точно, лещи Carl Zeiss Sony G, Exmor R ™ CMOS сензор и BIONZ система.

Какво е Cyber ​​Shot

Sony G лещи са предназначени за огледално-рефлексни фотоапарати, силен ход в потребителския сегмент на пазара - поставя като незаменяем. Sony също обещава, че сензорът за Exmor R ™ улавя повече светлина, т.е., дори по здрач или в условия на слаба осветеност не е необходимо да използвате светкавицата, казват те, снимки, и без това, казват те, излезе чист и светъл. Що се отнася до BIONZ, от Sony «мозъчна камера" се оказа наистина добър. Технология Anti-Motion Blur, способността да стреля и да се комбинират няколко изображения за по-малко от секунда, оставащата "курс" - всичко това са типични и важни "плюсове» Sony камери, които са преминали дълъг път на интензивно подобряване ...

Днес, нашите абонати ще получат действие, което прави снимката, с виолетови нюанси. По-точно той заменя тъмните тонове на лилаво. Вижте примера по-долу.

Какво е Cyber ​​Shot

В следващия брой на всички абонати ще получат действие, което прави снимката в по-топло, дори и "горещи" цветове. И още един страхотна новина! Скоро нашите абонати ще получат книгата!

Също така искам да получавам такива подаръци? Абонирайте се за нашия бюлетин чрез формата по-долу!

Подобно на нещата? Споделете го с приятели: