Инсталиране MDF плоскости, ремонт собствените си ръце

Инсталиране MDF плоскости върху стената

Как да се съберат MDF
Инсталиране МДФ панели по стените, много популярен вид покритие в момента. Защо, много от тях са склонни да го завършим с помощта MDF?Първо, MDF панели. Това високо качество, екологично чист и евтин материал за довършителни работи.

На второ място, MDF плоскости са с голяма гама от цветове и различни декорации, които не само ще украсят стаята, но и му дават комфорт и уют с MDF плоскости могат да бъдат например лесно да променяте дизайна на залата.

На трето място, интериор МДФ панели е много проста и не отнема време. Когато декорация на стените на такъв материал, не е необходимо да се справят и подравняване на стените. Въпреки това, MDF панели имат много малък марж и силно повлияни от влага, и по тази причина в стаята, където имате намерение да инсталирате панелите, трябва да има мерки за премахване на влага и влага.

Инсталиране MDF плоскости на стената, не изисква сложна инструменти, знания и умения, така че инсталирането на МДФ панели по стените може лесно да държи свои ръце. Това е много проста и лесна.

Монтаж технологии МДФ панели по стените със собствените си ръце

MDF панели са монтирани към лентите, предварително монтирани на стената в стаята. На свой ред, лентите трябва да са перпендикулярни на панелите и да бъдат предварително третирани със специален състав за борба с огъня.При образуването на обшивки панели за свои ръце, трябва да знаете, че оптималното разстояние между Летва ленти трябва да бъде около 50 см.

Как да се съберат MDF
Сега отидете на инсталацията. Обърнете ниво и ролетка, използването на тези инструменти за маркиране на стените.

В хоризонталните повишаване закопчаване (ако MDF панели са закрепени вертикално) или вертикално (ако MDF панели са закрепени хоризонтални) ленти. Пръти са свързани и със стени dbel-пирони, или по друг начин. Проверки трябва непременно первазите нива, те трябва да бъдат разположени точно паралелни един на друг.

След обвивката е готов, да вземе първия панел и билото го в ъгъла на стената. Панелите започва от ъгъла. Панел правилно подравняване на ниво. Това е много важно, тъй като останалите панели ще бъдат инсталирани върху нея. Прикрепете скобата в средата на бара и тя вече е фиксиран панел.

Поставете другата скоба, така че закрепване на панели обърна съвместно в съвместна без фуги между тях.

Ако всичко върви добре, това означава, че всички маркирането сте прекарали точно.

След като всички MDF плоскости са фиксирани върху кашона, е необходимо да се даде на стената завършен вид. За да направите това, вземете ъглите и довършителни ивици. Придържайте ги на място с лепило, винтове или специални скоби.

За да се гарантира адекватна дизайн вентилация, топло- и звукоизолация. и устойчивост на механично напрежение, да се използва по време на монтажа летва размер лента най-малко 20 до 40 мм.

Ако ремонти на ръцете си се обърнаха към славата, която е от тези стени, той ще ви издържи много дълго услуга.

"Инсталиране на MDF плоскости със собствените си ръце"