Индол-3-карбинол - указания за употреба, показания, дозировка, мнения

Индоли какво е
Индол-3-карбинол - антитуморен агент.

Фармакологични ефекти

Лекарството е индол-3-карбинол е създаден след изследването на комуникация хранене растение от семейството на зелето (ряпа, зеле, ряпа, репички) и развитието на тумори на матката, гърдата, дебелото черво, простатата. Установено е, че такива активни вещества, като индол-3-карбинол, ascorbigen, съдържащи се в тези растения са мощни рак протектори, обаче бяха изолирани и използвани за производството на лекарство, което потиска растежа на туморите.Ценни фармакологични свойства на лекарството е неговата способност да променят обмен на естроген в черния дроб, инхибиране на растежа на туморни клетки и биохимичен рецепторна активност в туморни клетки, или епителни клетки, за да се увеличи активността на чернодробните ензими, отговорни за отстраняване на токсини, неутрализира токсини, включително като канцерогенни свойства.

Има прегледи на индол-3-карбинол, го характеризират като мощен антиоксидант и активност препарат проявяващи срещу Онковируси папиломатоза и причинява смърт на раковата клетка.

Форма освобождаване

Показания

Индоли какво е
Лекарството се приема за превенция, лечение на тумори, развитието на който е свързан със състоянието на хормонално: ендометриоза, маточни фиброиди, мастит, злокачествени образувания на шийката на матката, хиперплазия на ендометриума, ВРН.

Съдейки по прегледи на индол-3-карбинол, може да се използва за лечение на заболявания, причинени от папилома вируса на човешката: генитални брадавици, повтарящи папиломатоза на дихателната, генитално папиломатоза и други.

Дадените инструкции индол-3-карбинол, които се препоръчва да го вземете със себе си, за да почистите на черния дроб и на тези, които са намерили излишък на естроген, предразположение към pappilom външния вид, развитието на рак, както и тези, които вече са в процес на лечение на рак.Дозирането

За предотвратяване на тези заболявания възрастен предписано да една капсула два реда / ден по време на хранене. Превантивна разбира се продължава 2-3 месеца.

Когато миома на матката, аденом на простатата, ендометриоза, цервикална дисплазия, мастопатия вземат две капсули 2 г / ден в продължение на шест месеца.

Когато HPV инфекции вземат 2 капсули два р / ден в продължение на 3 месеца.

странични ефекти

Не е имало сериозни нежелани реакции по време на лечение с лекарството. Ако сте свръхчувствителни компоненти могат да започнат алергия.

Противопоказания

Индол е противопоказан в случай на свръхчувствителност, в комбинация с лекарства, които намаляват стомашната киселинност сок, кърмещи и бременни жени.

Знаете ли, че:

Средна продължителност на живота е по-малко от левичари, отколкото десничарите.

Човешки кости са по-силни, отколкото конкретни четири пъти.

Черен дроб - е най-тежкият орган в тялото ни. Средната му тегло от 1.5 кг.

Повечето жени са в състояние да получите повече удоволствие от съзерцанието на красивото й тяло в огледалото, от секса. Така че, жени, да се стремят към хармония.

Кариес - е най-често срещаната инфекциозното заболяване в света, като се конкурира с когото дори не мога грип.

Падане от магаре, вие сте по-вероятно да си счупи врата, от падане от кон. Само не се опитвайте да опровергае това твърдение.

На лекарства за алергии само в САЩ е похарчил повече от $ 500 милиона годишно. Все още ли вярвате в това начин да победят окончателно алергията ще се намери?

Ако Вашия черен дроб не се осъществи, смъртта се дължи на по време на деня.

човешки стомах се справя с предмети и без лекарска намеса. Известно е, че стомашния сок може дори да се разтвори монета.

Лицето приемате антидепресанти, в повечето случаи, отново ще страдат от депресия. Ако човек се справи с депресията сами по себе си, той има добри шансове да забравим за това състояние.

Един образован човек е по-малко податливи на заболявания на мозъка. Интелектуална дейност допринася за образуването на допълнителна тъкан компенсиране на болния.

Според проучвания, жените, които пият по няколко чаши бира или вино на седмица са изложени на повишен риск от рак на гърдата.

Добре известно лекарство "Viagra" първоначално разработен за лечение на хипертония.

По време на работа на мозъка ни, което прекарваме на количеството енергия, равна на силата на крушката от 10 вата. Така образът на крушка над главата си по време на най-интересните идеи не са толкова далеч от истината.

Дума на устата срещу Интернет: изберете най-бързият и най-удобният начин да се напише на лекар

Ритъмът на голям мегаполис, работят до късно през нощта и хронична липса на време - всичко това създава своя отпечатък върху състоянието на здравето ни. Понякога, дори nekog.