Индол-3 инструкции за употреба, цена, ревюта - лекарства, лекарства - медицински портал -

индол-3 на наркотици - иновативен уникален инструмент за нормализиране на хормоналните нива при жените, е предназначена за запазване на репродуктивното здраве на жените.


Индол-3 - на растителни вещества, които капсулиране технология позволява да се поддържа висока антитуморна активност. Изследвания извършва от 80-те години, потвърди ефикасността и безопасността на използване в хормонален дисбаланс и доброкачествени неопластични процеси. През първия месец на рецепцията можете да се отървете от симптомите на менопауза, ПМС, и значително да намали риска от туморни заболявания.
Предвид характеристиките и спектъра на реакции, индол-3 може да се нарече "интелигентен" формулировка без преувеличено
- Той причинява смъртта на onkokletok, нарушава техните процеси животоспасяващи;
- Той има забележителна селективност за туморни клетки, което е причина за HPV, докато нормалните клетки не са засегнати;
- Тя показва антипролиферативен капацитет (инхибира растежа на туморни клетки);
- Като естествен антиоксидант има подмладяващ ефект;
- Успешно намалява "вредни" холестерол (липопротеин с ниска плътност) и стабилизира атерогенния индекс;
Един от механизмите на противотуморния ефект на индоли е както следва.
При определени условия, в организма е налице нарушение на естроген преобразуване - женски полови хормони. В резултат на това генериране на опасни метаболитни продукти като 16-C-хидроксиестрон.
Това е хормон субстанция чрез свързване към естроген зависими рецептори активира неконтролирано делене на клетките, като по този начин действа канцерогенно на редица репродуктивни органи.
Жените "определени органи" са млечните жлези, както и органите гениталната област (шийката на матката, вагината, вулвата, на перианалната област).
Хората на - рак на простатата. Освен това, такива "цели" могат да бъдат на щитовидната жлеза, и панкреаса, и стомашно-чревния тракт. Индоли функция е да блокира 16-C-хидроксиестрон и стабилизиране съотношения на естроген метаболити към преференциално формация "здрави" метаболит - 2-С-gidroestrona.


Допълнителни естроген-зависими тумори, индоли могат да инхибират растежа на тумори, които са в резултат на химически канцерогени. Това се осъществява чрез активиране на два етапа в черния дроб детоксификация (описан в Sec компоненти индол-3).
Причиняване на апоптоза (смъртност) на засегнатата и трансформира АКО вирус, индол-3 има изразен антивирусна активност срещу споменатия вирус. Като индол-3 профилактично, ние защитаваме вашите клетки от въвеждането на отрови и канцерогени.

Показания за употреба:
Препоръчва индол-3:
- в мастопатия, ендометриоза, доброкачествени тумори;
- като растително onkoprotektor поява на туморни заболявания и гърдата на женската репродуктивна система;
- за нормализиране на хормоналните нива при жените;
- за облекчаване на симптомите на предменструален синдром (PMS);
- с функционални разстройства на процесите на женски цикъл;
- в вегетативно-съдови и психо-емоционални разстройства;
- като естествен антиоксидант, забавя процеса на стареене;
- за превенция на рак на гърдата
- ако детоксикация;
- да се постигне по възстановителен ефект върху тялото.

Начин на приложение:
Индол-3 възрастни 1 капсула дневно с храна, с вода. прилагане на курса е 1 месец. Последвалият период на използване, договорени с лекар.

Противопоказания:
Противопоказания за използване на индол-3 препарати са: особености на компонентите на продукта, бременност, лактация при жените. Преди да кандидатствате се насърчават да се консултират с лекар.

Условия на съхранение:
Индол-3 съхранява при + 5 ° С до + 25 ° С, при относителна влажност от 75%, а. неотворената опаковка на сухо и тъмно място, защитено от слънчева светлина и недостъпно за деца място, срокът на годност от 24 месеца.

форма на продукта:
Индол-3 произведен в капсулите; 30 капсули от 500 мг.

Съставки:
Индол-3 препарат съдържа: индол-3-карбинол - 300 мг, черен Cohosh екстракт - 40 мг лактоза, maltodextrose, калциев стеарат.

Отзива индол-3

Pugh индол-3 за профилактика на мастит, и други хормонални заболявания. Имам хормонална недостатъчност, тъй като младостта си. Всичко започна с нередовен менструален цикъл, в резултат на ендометриоза. Тогава ние направихме терени. Видях хормон хапчета като Yasmin, Даян. Ние им помогна, когато пиете, спрях да пия закъснение започна отново. Не мога да се пие постоянно контролира начина, по който искат да забременеят и да имат бебе. Но проблемът с менструация. След това отидете напред месец е нормално един месец закъснение и обратно. Започнах питейна Indinol NW преди около три месеца. Аз не знам лекарството даде резултат или не, но на месеца са нормални всеки месец. Тя скоро ще отиде в САЩ, за да гледам на ендометриума. Както стоят нещата там. Мисля, че всичко ще бъде наред. И имайте предвид, че на този сайт най-евтиният Indinol, че е цената. От друга страна от 230-250 UAH.

Аналози индол-3