Имитации прозорци в интериора на една модерна къща, имитация осветени прозорец, тъй като със собствените си ръце

Какво е фалшив прозорец

В модерния интериор често се използва фалшива конструкция, предназначена за визуално променят пространството, добавете малко подправки и цвят разположение. Един от тези елементи на декора е имитация на прозореца.Използването на фалшиви прозорци може драматично да промени интериора на къщата, да се крият недостатъците в завършваща, създават атмосфера на комфорт и донесе на живот най-смелите дизайнерски идеи.

Фалшиви прозорец - измислен реалност

Ако се събудите на сутринта, аз искам да видя от прозореца на морски пейзаж или поле от цветя, прозорецът на симулацията ще бъде отлично решение на проблема. Фалшиви прозорци са в състояние да реализират най-съкровените мечти.

Какво е фалшив прозорец

Повдигнати прозорци перфектно подчертават избрания стил във вътрешното пространство и създават ефекта на разширяването на пространството. Тази функция се умело използва от много дизайнери, които на практика се превръщат гола стена в "прозорец към света".

В допълнение към декоративна функция на прозореца тя често е "магическа пръчка", за да се прикрие някои грешки лош дизайн на помещение или сграда.

Ситуации, в които е целесъобразно да се използват имитация на прозореца:

 1. Ако преграда между съседни прозорци е неуместно и нефункционални, това разстояние може да се издава под формата на фалшиви прозорци. Значително се разшири пространството - огледало кутия-фалшив.
 2. Често работни места (читалня, офис, на работното място), са изработени в една малка уютно местенце у дома си, който не разполага с естествен източник на светлина. Фалшиви екран със задно осветяване ще донесе допълнително осветление. Необичайни реализъм и открити пространства създадат невярна прозорец с вграден вентилатор.
 3. Задължителен елемент за малката стая ще бъде фалшив прозорец със снимка на перспективите. В малки стаи е по-добре да се използват изображения.
 4. Ще бъде интересно да гледам екрана фалшив в тъмните ъгли на стаи, коридор.

Какво е фалшив прозорец

Разнообразие от материали, за да се създаде илюзията за един прозорец, Ви дава възможност за издаване на фалшив прозорец на който и да е форма и с всякакви размери. Модерен софтуер и технология за печат са направили възможно да се прехвърлят "прозорец" рисуване самолет в 3D, който е позволил да съживи образа. Предложените снимки са толкова реалистични, че не съм пространство на самата стая, но и неговото възприятие.

Сортовете на фалшива прозорци

имитации прозорци стенни снимки

Най-често, за да се създаде фалшиви прозорци прилагат тапети. Имитации прозорци с красива природа - това е най-бързият начин да се превърне тъп сив вид на прозореца в екзотични палми растат по протежение на брега, африкански сафари или величествена архитектурна структура.

Какво е фалшив прозорец

Тапети са популярни заради тяхната неограничен обхват и достъпност (на цената на фалшиви прозорци стенни снимки по-малко от цената на боядисани прозорци или прозорците на огледалата за обратно виждане).

Снимки са залепени върху плоска повърхност, и ръбовете имат дървена рамка или полиуретанови формовани изделия. За да се даде реалистична прозорец, можете да монтирате перваза на прозореца и плексиглас. Фалшив дизайн може да украсяват завеса, и на перваза на прозореца пут саксийни растения.

рисувани прозорец тапицерия

Фалшиви прозорци могат да бъдат напълно боядисани, включително ландшафта извън перваза на прозореца, рамката, пердета и завеси.

Едно интересно решение - комбинация от елементи, боядисани прозорци с реални обекти. Например, боядисани пейзаж, която е украсена с истински рамка. Draw-фалшив прозорец ще ви позволи да победи празен ъгъл и да се създаде една пъстра атмосфера във всяка стая в къщата.

Украсата на вътрешни стени - не евтини, но резултатът ще зарадва най-взискателните клиенти. Качествено, изображението носи на уютна къща, подчертава стил и оригиналност на стаята.

Какво е фалшив прозорец

огледало имитации прозорци

Обикновено, огледалото се използва във вътрешността за разширяване на пространството. Mirror отрежете прозорци - не е изключение.

Прозорецът е създадена от едно огледало или огледала плочки. Ниша за създаването на такава прозорец не е предоставена, огледалото е монтирано върху равна повърхност на стената.

Какво е фалшив прозорец

Има два версия на огледалото определяне фалшив прозорец:

 1. Дървен, пластмаса или метална конструкция (една част) е монтиран върху огледало, прикрепена към стената. Ако проектът предвижда и допълнителни свързващи вещества, те са залепени на върха на огледало лист. В края на прозореца е украсена с перваза на прозореца, завеси.
 2. Първоначално, рамката е направена, в която е поставена на огледални плочки (огледало акрилни или полистирол). Дизайнът на сглобени фиксиран към стената.

Mirror-фалшив прозорец не е необходимо да се покрие плътно перде, в противен случай ще загубят му предимство - отражение на помещенията и разширяването на пространството

прозорец тапицерия на тавана

Декоративни прозорец може да се монтира на стени и тавани. Прозорецът на тавана или на покрива се разкрива уникална гледка в облачен или звездно небе, което прави къщата усещане за хармония и романтика.

Трябва да се отбележи, че този метод дизайн се използва дори по-често от стенните фалшиви прозорците, въпреки сложността на инсталацията.

Какво е фалшив прозорец

Window-фалшив, можете да създадете на плосък покрив, но по-реалистичен и правдоподобен, тя ще изглежда в окачения таван - има ефекта на отворен покрив.

Отлични резултати се постигат чрез комбиниране на окачения таван и fotopolotna на напрежение с образа на звездите, космоса, небе и клоните на дърветата. дизайн на тавана ви позволява да поставите LED светлини. Нивото на яркост на светлината може да се регулира в зависимост от времето на деня.имитация осветен прозорец

Повдигнат прозорец подсветка, в близост до дневна светлина, той може да замени главния светлината в стаята. Той е удобен за използване в райони с недостиг на слънчева светлина. Също така този прозорец изглежда много реалистично.

Какво е фалшив прозорец

Използването на прозорците са затъмнени, матирани или стъклописи осветени интериора на къщата, добавя аристократизъм и изисканост. Фалшиви прозорец със снимка на пролетта пейзаж, в рамка осветен, да разсее мрака и меланхолията, дори и в облачни дни.

виртуален манекен прозорец

Виртуална прозорец - това е може би един от най-технологично напреднали елементи на украса. Към днешна дата, те все още не са получили такова разпределение в Русия, както и в Европа.

Основното предимство на виртуален прозорец - на живо гледката от прозореца. Можете да гледате като дъжда, ветроходни кораби, се разхождат хора - на снимката зависи от желанието на домакина.

Поставянето на фалшиви прозорци в къщата

Планира да създаде имитация на прозореца в интериора на дома, че е важно да изберете правилния тип на фалшива прозорци, графични и разположението му в помещението.

Дневна или зала - една стая в къщата, където обикновено цялото семейство, или посрещаме гости. Ето защо, дори и в големи стаи може да бъде ограничен пространство. Фалшиви прозорец с изглед към красивия пейзаж с оглед на визуално разширява хола и диша в свободата си.

Какво е фалшив прозорец

Необходимо е да се вземат под внимание цялостния стил на стая, мебели и оцветяване тапет. Средиземноморски стил фототапети могат да бъдат допълнени с морска тематика, Екостил - фалшив прозорец с оглед на полето или в гората, и градски стил - модерна архитектура.

За хола също е чудесно за добре, почти цялата тавана, фалшив прозорец със снимка на небето.

"Прозорец в приказка", можете да използвате, когато правите стаята на детето. Децата ще се радват да погледнете в "магията" кутия от любимите си герои. Много популярни сред децата в предучилищна възраст снимки на морския живот - един прозорец ще се вписват перфектно в стаята ", младият моряк" или "красива русалка".

Какво е фалшив прозорец

И, разбира се, един от нас не е мечтал като дете, за да гледате на невероятни мечтите под ясно звездно небе?

Какво е фалшив прозорец

Спалня костюм образа на тихи тонове. Желателно е импровизирана рамката на прозореца е направена от естествени материали като дърво - това ще даде топлина попълнено дизайна стая и спокойствието.

В горната част на леглото ще изглежда добре декоративна живопис с прозореца на изображението. Субектите трябва да се избират, като се вземат предвид интересите на собствениците на къщата и стила на помещението.

Какво е фалшив прозорец

Изображение ярък пейзаж с буйни зелени оживи спалнята и ще бъде от голяма жизненост и добро настроение за целия ден.

Какво е фалшив прозорец

Уверете се, светло и функционално полезен елемент в интериора на кабинета, можете да използвате един интересен фалшив прозорец с подсветка.

Какво е фалшив прозорец

Подходящ е в офиса и "изкуствени" прозорците с изглед към модерният метрополис или френски прозорци с изглед към небето, гледайки към която може да е малко разсеян от работа и се отпуснете.

Какво е фалшив прозорец

Разположение на прозореца в банята драматично променя възприятието. Често обаче, задаване на недвижими прозореца в тази стая не е възможно поради технически причини, но можете да украсите огледало баня декоративни стъкла, прозорци-базираните десктоп, допълването им с осветление и различни монтаж на обков.

Какво е фалшив прозорец

Имитации прозорци в банята, в допълнение към стандартните решения, могат да се извършват и плочки, избрани да съответстват на основната цветова схема на помещението.

Какво е фалшив прозорец

Ако мястото позволява, можете да зададете на тапицерия прозореца над работната повърхност в кухнята. В такъв случай е необходимо да се осигури присъствието на осветление.

Какво е фалшив прозорец

За малки кухни подходящ прозорец, разположен на цялата височина на стените - тази техника ще "остави" ограниченото пространство на помещението. Картината е по-добре да вземем с перспективата за съответстващ цвят и стил, както през кухнята.

Какво е фалшив прозорец

Идеалният вариант за залата и тесния коридор ще се превърне в огледало кутия. Долният панел на рамката може да бъде оборудван със закачалки за чадъри, шапки или ключове, и огледалото може да се използва по предназначение. Това ще направи първоначалното решение "настройвам" залата с нови цветове.

Какво е фалшив прозорец

Как да създадете имитация на прозореца с ръце: стъпка по стъпка ръководство

Готов дизайн фалшиви прозорци с подсветка са доста скъпи, така че има смисъл да прекарат малко време и да се създаде имитация на прозореца с ръце. Преди да започнете, трябва да изберете желаното изображение. Можете да си купите готови тапети или да поръчват разпечатки приятен пейзаж.

Оригиналната картина трябва да е с много високо качество, така че при отпечатване с прецизността и реалността на изображението

За да се извърши фалшива прозорец с подсветка трябва да подготвите:

 • fotoizobrzhanie желания размер;
 • лист от гипсокартон;
 • валяк;
 • шпакловка;
 • шпатула;
 • и на водна основа акрилна боя за дограма (цвят по избор в зависимост от изображението и интериора на помещението);
 • плоски и кръгли четки синтетични;
 • флуоресцентни лампи раздел топлина;
 • трансформатори;
 • дърво отрежете;
 • тапи;
 • винтове;
 • закрепване за трансформатори и осветителни тела;
 • пробиване с чук;
 • чук;
 • отвертка.

Какво е фалшив прозорец

Помислете за етапите, как да се направи имитация на прозореца с подсветка:

 1. Ние изграждаме ниша гипсокартон (дълбочина 20 cm) - ще бъде прозорец портал. В тази светлина кутия ще бъде инсталирана по-късно.
 2. Електрически инструменти изпратиха желаната дължина на дървени обшивки (разрез от трион ъгъл - 45 градуса).
 3. Готови боя тапицерия покритие от двете страни в два слоя.
 4. Гипсокартон структури, необходими за шпакловка и я оставете да изсъхне, след това боя с латексова боя.
 5. В полето се направи оформлението за монтаж на осветителни тела и трансформатори под ъгъл от 45 градуса. Ние очертае отворите за изходни кабели.
 6. Пробитите отвори и поставете дюбелите в тях, закрепете крепежни елементи.
 7. Поставете луковиците и закрепете трансформатори между тях. След като се обединят в единна система, като свържете кабелите.
 8. В една дупка в долния десен ъгъл на свързването на проводниците и инсталиране на ключа.
 9. Вместо флуоресцентни лампи за фалшиви прозорци с малки размери, можете да използвате LED ленти.
 10. Papier снимка панел закрепва се с помощта на винтове.
 11. По периметъра на изграждането на прозореца закрепете тапицерия.
 12. Винтовете са да рисува с бяла боя. Повдигнат кутия готова.

За реализъм можете да инсталирате стъкло, корниз, перваз, украсяват прозорец или виси завеса прозрачен тюл. В близост до импровизираната кутия могат да бъдат поставени свежи цветя или оборудва зона за отдих.

Какво е фалшив прозорец

Фалшиви прозорец - ефективен начин за визуално разширява пространството, добавете светлина в интериора и да го съживи. Симулация прозорец може да се използва в почти всяка стая, най-важното - правото да съответства на темата на изображението и цялостния стил на помещението.