Илюстрирана списание за котки за деца

Списание за деца и възрастни

Списания с котки

Знаете ли, че ...

Списания с котки

Всеки въпрос, който трябва да се даде кратък отговор: ". Не" "да" или Ако сте отговорили вярно, то ще покаже зелена крак, ако отговорът е неправилно, а след това - в червено.


Списания с котки


За преди повече от шест века, той се срещна един човек с котка, и оттогава, приятелството им расте само по-силен. Някои народи почитали котката, други го страх. Може би затова, когато ние сме писти другата страна на пътя черна котка, ние не се опитваме да мислим за лошите. И да започне да плюе през лявото рамо, грабва един от бутоните, можем да си затваряме очите и в пълна тъмнина превърне това място. Но черната котка влиза своя път към успеха.
Това символизира една котка?

Списания с котки


Ако вярвате в поличби, тогава нека ти приятел е черна котка. Това ще ви предпази, и къщата чиста негативна енергия.

Списания с котки


Разкази за котки се появиха много отдавна. Когато чуем "Смарт котка", а след това веднага си спомни ред от стихотворение, AS Пушкин, но не знаем кой котката Baiyun и Cheshire Cat? Предлагам ви да се запознаете с техния произход.

Списания с котки


Знаеш ли какво казват хората за котки? Нека да разгледаме бележниците на велики хора.

Списания с котки


Ние знаем какво казват за котки. Днес не можем да си представим свят без котката, да мърка и да ги триене на краката си. Ние знаем, че хората винаги гледат поведението на животните. Може би затова има толкова много знаци, свързани с поведението на животните.

Списания с котки


Така че ние научихме няколко признаци, че има много повече. И знаете ли на вашия домашен любимец е толкова добър, колкото вас? Защо котка измивания често защо потрепва ушите или опашката му, защо понякога бяга от вас много бързо, понякога бавно се обръща и се отдалечава от вас, povilivaya опашка? Да отворим нашата страница списание и да научат за котешки жестове.

Списания с котки


Обичам, когато до мен спи Musya. Понякога тя да душат, понякога си тананика, ме подмами с непретенциозни песните им. Знаете ли какво сън, например, черна котка? Оказва се, че котка мечта книга. Предлагам да се отвори следващата страница.

Списания с котки


Както вече казах, хората винаги гледат, изучаване на света около нас, той общи тяхно знание. Така че има пословици и поговорки. Бях любопитен, както и дали има пословици и поговорки, които отразяват котешки мъдрост или хитър, привързаност към човека, или живота на котката? Вдигам речника. Оказа се, че е достатъчно пословичен да научат повече за навиците на котката. Прочетете следния израз. Как мислиш, че те имат предвид?


Списания с котки


Много от нас понякога, или се появява реч пречка. Не се отчайвайте. За нас, за да се притекат на помощ на нашия любим котки. Въпреки това, има малко работа. Опитайте се да изречете ясно всеки звук. Вие ще успеете. Ние практика заедно.

Списания с котки


Браво. Имате всички добрата работа. Сега се опитайте да слушате стихотворението, когато чуете звука [W], след това, след като плеснете с ръце.

Списания с котки


Знаете ли, че всички възрастни и деца обичат късите си стихотворения за котки. Защо? Лесно е да се помни, и лесно се римуват парна баня, и най-важното е те да бъдат разбрани от всички. Убедете се сами в това.

Списания с котки


Поема Михалков божи дар за учителите. Можете да повторите боравене пунктуация, еднородни части на изречението; Образование сравнителен прилагателни степени на сравнение (бял, смел, умен, шумна); правописни съюзи и местоимения (едни и същи, едни и същи, както и); правопис лексика думи (коша), изписването на собствените имена. И вие можете да тренирате паметта, който бързо се научим на това прекрасно стихотворение за котенцата, които се наричат ​​"котенца".

Списания с котки


Така че това е време, за да играят. Играйте на криеница. Всеки замислена думата котка живее. След като изслуша внимателно въпрос Познай думата замислен. Въведете липсващите букви.

Списания с котки


Внимание! Внимание! Всички в началото. Това е време, за да развесели малко, освежаване, а след това измийте.
Ако преглеждате с вашето дете, можете да направите тези упражнения заедно, ако дейността се провежда при група от момчета, които могат да получат кръг за. Важно е, че всеки е удобно. Не забравяйте да се проветри помещението за fizkultminutki.

Списания с котки


Можете да изтеглите поема и след това можете да помогнете / покаже на децата си, които се движат.
Правейки упражнения, децата бързо и лесно ще научат стихотворение SJ Маршак.
1. Стрес стискат палци, издаваше на звука [БЮР] [БЮР].
2. Хайде, малко люлеещ се от едната страна към другата.
3. симулира движение, като метат пода.
4. заплашва пръст на дясната си ръка, а след това - наляво.
5. да се разклаща на снега от главата до раменете.
6. притиска ръце към гърдите си, трудно разклащане цяла.
7. клекове, преси ръце към гърдите си, настоява помежду си (или можете да се подслонили борд до един съсед, а след това на друг).
8. Покрийте носа си с ръце, затвори очи.
9. Отидете НАГОРЕ, отидете около кръга, се люлее напред-назад.
10. Едната ръка на кръста, а другата дърпа напред. Промяна на позицията на ръцете си.
11. Карайте бавно на пръсти, ръце притиснати към гърдите си, ръцете са свободно намалиха.
12. разклаща раменете, главата, краката, задника.
13. твърдо натиснат един срещу друг, като затвори очи, прекланя глава и покри носа му с ръка. Шумове [MR], [MR].
След приключване на упражнението, да споделите с впечатлението, че може да се тества котенца.
- Да не домакинята дойде?
- Как мислите за Закона за любовница.
Ние продължаваме нашата запознаване с списанието. Ние всички са прочели, научихме много интересни неща за котки и сега по математика. Колко общо котки? И котки, които седят по двойки?

Списания с котки


Той има невероятна кръстословица, която е добре развита визуална памет и учи правилното изписване на думата - това Feelwords. Обърнете добър поглед към тези квадрати.

Списания с котки

Списания с котки


Сега, това е краят на нашето пътешествие из страниците на списанието. Въпреки това, все още можете да попълване на списание такива страници:
- добре познат и малко известни паметници на котките;
- котка музеи и художествени галерии;
- Анимация вчера и днес;
- Animalist художници;
- опитен съвет.
Желая ви успех. Докато се срещнем отново.

Списания с котки