Играчки от шперплат с техните ръце Съвети за производство (снимка)

  • материали за
  • Съвети за вземане на
  • примери за играчки

Производство на шперплат играчки може да бъде както обикновен хоби и печелившо занимание, когато става въпрос за широкомащабно производство. Независимо от това, тези продукти могат да украсят къщата и да служат на детето вълнуващо забавление. Toy например са куклени къщи, сглобяеми дизайнери, бебешки мебели или коледни орнаменти.Играчки с техните собствени ръце шперплат

Шперплат - евтин и устойчив материал, от който може да направи усилие играчки за деца.

производствена цена на тези играчки е минимална, така че разходите са много ниски. Освен това, шперплат е сравнително издръжлив материал, който може да издържи на тежки товари. Материал е безопасен за употреба, така че можете спокойно да направите играчка, за да се даде на детето си.

материали за

Преди да започнете, се препоръчва да се създаде картина, която изобразява с основните етапи на работа. Планът трябва да включва фигура-и броя на части за работа и размера на компонентите. След това, моделът може да бъде прехвърлена към детайла-шперплат. Имайте предвид, че е препоръчително да се боя на изображението в реално.

За да направите работата ви необходими следните инструменти:

  • циркуляр;
  • циркуляр;
  • шкурка;
  • мозайката.

Много внимание трябва да се обърне към краищата на смилане на детайла. Използвайте ниско качество оборудване, или да се плати малко количество внимание на този аспект не се препоръчва, тъй като това може да доведе до нараняване. Сигурност в този случай, най-вече.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Инструменти за работа с шперплат.

Наравно изображение трябва да бъдат прехвърлени към детайла от слоеста дървесина с ръцете си и след това да се пристъпи към производството на части. За да бъде право рязане трябва да се използват циркуляр. и подходящ циркуляр за извити линии. Що се отнася до твърде извити линии и най-трудните елементи, в този случай е необходимо да се използват ножовка.

За производството на модулни играчки, трябва да се грижи за детайлите. Броят и формата на елементите зависи от задачата, което ще бъде обсъдено по-нататък. Сега да поговорим за материалите, които ще бъдат необходими за тази играчка:

За играчките, които ще бъдат мобилни, се препоръчва да използвате пирони и винтове. Това ще направи дизайна не само функционални, но и издръжлив. Останалата част от детайлите, на мобилността на което не е необходимо, можете да се осигури с лепило за дърво.

Важно е да се помни, за безопасността на работното място. Това не трябва да има никакви чужди тела, които пречат на работата и движението. Също така, трябва да се грижи за наличие на работното място на необходимите материали, за да бъде в състояние да се концентрира изцяло върху работата. Що се отнася до структурата на монтажа, така че би било хубаво да се обърне внимание на една точка: налагане на запор върху метал не трябва да изпъква, а по-скоро се слее с играчки повърхност.Обратно към съдържанието

Съвети за вземане на

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Шофиране модел лодка, изработена от шперплат.

Трябва да се помни за избора на материали, като детайла трябва да бъде свободен от всякакви дефекти. В противен случай, това ще се отрази неблагоприятно на качеството на продукта и неговата поява. Преди прехвърляне на модела на повърхността на детайла играчки фурнир за да бъдат обработени груби ренде а след това прекара полиране с помощта на фина шкурка. Това ще гарантира не само лекотата на работа и да се получи продуктът добър външен вид, но също да помогне при изготвянето на фигурата, която изисква само един обикновен молив.

Що се отнася до прехвърлянето, то трябва да се прави с голямо внимание. За допълнително удобство на листа с изображението може да се фиксира с помощта на кабарчета. За лесно полиране да наслагвате малък бар в шкурка.

При отрязването на парчета трябва да имат търпение, защото неопитни хора производството на много сложни елементи, получени с трудност. Но след като е натрупал необходимия опит, този проблем ще бъде решен от само себе си. Основното, което в този случай - не бързайте. Елементите, които трябва да се отнасяме шкурка. Предмети трябва да бъдат свързани помежду си в съответствие с предварително планирано.

По време на строителството на събранието е лесно да се открие дефекти в части; те лесно могат да се заменят с ново строителство, така че елементите, които не се препоръчват да се определи веднага.

Обратно към съдържанието

примери за играчки

Като първа стъпка е играчка патица. Създаването й трябва да вземе предварително направени шаблон. Съвременните технологии позволяват да се направи без дълго рисунка, за това можете да използвате принтера. Print модел на него.

С помощта на мозайката, че е необходимо да видя фигурата на патица и малко колело. В този случай, трябва да се спазва точността, при производството на детски играчки се втурне към нищо. Нарязани части трябва да бъде шлифован, особено заготовки ръб. Ако по време на което се отчита предишните грешки, тогава те могат да бъдат отстранени с помощта на шкурка. Поради отстраняване на нередностите няма да е трудно.

Ако играчката е движещи се части, е необходимо да се вземе тренировка и да го използвате, за да отвори в областта на крилата и опашката. В първия случай, тази позиция ще бъде по крилото, във втората хипотеза - колелото. След работата може да продължи да рисува играчки. При боядисване на избора на цвят зависи изцяло от производителя на играчки.

Играчки за коледната елха, изработени от шперплат, лесен за производство. За да започнете, трябва да бъде, тъй като във всички случаи, за да се създаде картина, поставете я върху парче шперплат, а след това да започне изрязване на форми. След завършване на картината, можете да носите на продукта, или да направи за корицата си под формата на дадена играчка.

По този начин, за да направи тези играчки със собствените си ръце, не е много по-трудно. Доставките са с ниско съдържание на разходите, времето, необходимо за производството е относително малък. Тя е само важно да се избере играчки, притежава валидно прехвърляне на модела, да направи необходимите данни, да ги събере в едно цяло и пълно обзавеждане с боя или други материали. Всичко зависи от въображението на капитана.

Играчки с техните собствени ръце шперплат
Играчки с техните собствени ръце шперплат
Играчки с техните собствени ръце шперплат