Идеи за кокошка - Изберете оригинален място за снимката,


Сватба - важно събитие, началото на нов живот, раждането на ново семейство. От този ден нататък начин на живот ще се промени драстично. За да се насладите последната минута, моменти на ергенство, приятели на булката (или на самия младоженеца) организират ергенско парти. Идеи за кокошка може да са съвсем различни, всичко зависи от това, как искате да прекарате деня - свободно време, наслаждавайки се на компанията на своите приятели само с осветление на дансинга, или посетете караоке клуба.5 оригинални идеи за кокошка

Идеи за момчето разнообразна, че да избират - това е до вас. Но организацията е да се припомни: празникът е трябвало да бъде забавно и запомнящо се за бъдещия си съпруг и приятелите му. Необходимо е да се мисли предварително програмата на организацията на фестивала:

  • Какво ще правиш?
  • Къде да отида?
  • как да прекарате тази вечер?
  • подготви цялата необходима
  • Поканете гости, приятели

Парти в Латинска стил

Ако не можете да организирате празненство извън дома, не се отчайвайте, апартаментът - идеалното място, където е възможно да се забавляват с уреждането на латински страна. Това ще изисква доста малко:

  • Добро настроение на всички присъстващи.
  • Латино музика.
  • Разнообразие от алкохолни напитки, които ще се смесват коктейли.

Извиквайки над коктейли, в допълнение към алкохола, който използвате чаши, шейкър, тръби, чадъри, лед - присъствието им е необходимо, за да се грижи по-рано. По време на подготовката на интересни напитки можете да експериментирате чрез създаване на нови шедьоври алкохолик.

Както еленът

спортни елен

Ако искате да прекарате една спортна елен, най-добрият вариант - спортен комплекс, където можете да избирате забавление да ви хареса.

Ако празникът ще се проведе през зимата, той е идеален идеи за ергенско открито с активни Зимни игри. Например, в играта на снежни топки или кънки на лед ще бъде представен с шанс да си спомня детството си, забавляват от сърце. Добра идея е да отидете на боулинг, посетете топло, уютно клуб. Този празник ще даде възможност да се отпуснете, да прекарват времето си с приятели.

Спортни идеи за кокошка през лятото: волейбол, футбол, дейности на открито, да пътуват извън града, пейнтбол, риболов.

Както еленът

Туризъм в клуб пейнтбол - е идеята на събитието, което със сигурност ще се насладите на приятели. Тук ще прекарате забавно време, активно играят на природата. По време на играта ще се почувствате като супергерой, разсейва от проблемите на ежедневието, да получите много удоволствие.Както еленът

Нощ на играта и спомени у дома

Както еленът

Риболовни екскурзии

Ако искате риболов, отдих на открито, след това задръжте възможно бакалавърска открито. Отидете с приятели на почивка извън града, ако имате вила в близкия водоем - отидете там. Ако няма място със собствена баня, малка пауза лагер, ден улов на риба, а вечерта преди пожарникарите да организират събирания. Такова пътуване - перфектно.

Когато еленът в природата с приятели, вие ще получите много забавно, да се отпуснете на чист въздух, и на младоженеца да получат сила преди началото на семейния живот.

Както еленът

Stag място, където по-добре да се спомене?

Организиране и провеждане на празника може да бъде поверено на свидетеля или на приятел, но за да се гарантира, че всичко мина перфектно, е да го направя сам. Най-важните точки се считат за добре избрано място и подходящи идеи за празнуване елен. Популярни места са: клуб, сауна, караоке, билярд, боулинг клуб.

Сауни и вани

Перфектно място за елен се счита за баня или сауна. Тук можете да се отпуснете изцяло мъжка компания, за да се затопли, да се говори, за да обсъдят своите проблеми. Възможно е също така да покрие и маркира в последния ден на ергенство. Често, на територията на банята има допълнителна развлекателен комплекс: билярд, караоке, плувен басейн, бар. Можете да се забавлявате, като много забавно.

Както еленът

Както еленът

Клубове и заведения

Провеждане на парти за младоженеца и приятелите му в клуба - страхотна идея, защото тук всичко необходимо за една перфектна почивка: закачливите музика, обслужване, добра храна и напитки за всички вкусове. Тук ще получите максимален положителен заряд, излизам в пълен размер. Също така, ако решите да посетите клуба, която има женски стриптийз.

Както еленът

Но този празник формат има няколко недостатъка:

Както еленът

Идеята за отбелязването на мъжката страна в ресторанта, също е приемливо - това е добър вариант, за да се отпуснете, да говорите с приятелите си, когато спокойна атмосфера, се насладите на изискана, чисто мъжко общество, забравяйки за сватбени узрелите, домакинска работа.

Активен живот се случва, докато играят билярд. По-добре е да посетите билярд клуб или спортен комплекс. Добра идея - да се организира конкурс между приятели. Не забравяйте, че напитката е на стойност, за да резервират предварително, ако клубът не разполага с бар.

Както еленът

Stag идеи разнообразна, но какво ще изберете - зависи от личните предпочитания, желания, и финансите. Holiday организация, за да направим по-добре сами по себе си, така че всичко, което се оказа напълно, и така, както можете да си представите. Главното условие - това беше забавно и почивка, за да си спомня. Но в хода на празника не бива да се забравя, че имате почти женен мъж и прекомерни свободи не могат да обичат булката, така че да се отпуснете, но с ума.