И когато zavedet деца

А свекърва ви попита: "Е, Че, вие не знаете как децата нещо общо" ти се подиграва на всички тези години, докато не можеш? Аз да се шегува с мен. И когато най-накрая зъб, обадете се на Skype и час tryndel различни глупости ", че е това, което се роди, за да се хранят шест месеца, а след това ще те заведа на бебето, както и да отидеш на работа." И нищо, че съм работил в продължение на 10 години и аз искам да седя в постановлението.И с раждането на детето поток нетактични забележки край.

Започнете да ги потискат.

Как така са подправени

Всичко идва с времето. Забременях на билкови лекарства. Кой трябва да пиша) е за тези, които не го правят с ендометриума.

Но отново, както казах - да седне да прави нищо не е опция. Той скоро ще роди момиче с 3zb тук с нас. Чакаме!

Как така са подправени


И все пак много подобно на начина, по който веднага след сватбата по време на работа се опитва да направи от всички стомаха)) Един надценки дойдоха и нежно потупа стомаха си, казвайки "когато ние чакаме?" Стомахът ми е плоска и аз просто попитах, защо да съм бременна? Е, това е сформирана през tetenek такъв стереотип, че след като се оженил, а след това от въздушни или женени деца, трябва да бъде незабавно! Аз всичко се каже, че аз и съпругът ми се насладите един на друг, за да получите този отговор изненадани погледи.

Как така са подправени

О, да)) На първо място, всички чакат за едно и също стомаха се появява след сватбата, а след това се изчисли - "? Търсене персонала на ваше място" на въздушна и любов))) Аз също бях помолен да работи като обикновен текст след сватбата)))

Как така са подправени

По дяволите, добре, какви хора) Друг приятел, който реши, че след като летял тя ще продължи да търси Мъж (между другото, той от нея все още вляво) с диви очи ми каза, колко е страшно да понесе и обикновен текст казва "никога не раждат." Сега постоянно сладко пита добре когато се роди детето ми, те казват, че е така, защото на много milo.A очите, че тя го очакваха моите същите страдания, защото детето й е в края й не е особено необходимо. Съветници на палачинка.