Hyde на експедиции до навечерието на линия

Един от най-печелившите начини за получаване на игра валута и ценни предмети в EVE в момента е преминаването на експедицията.

Каква е мисията, какви са експедицията

Експедиция в EVE - специални задачи с различна сложност. Сложността на преминавайки през всички мисии се оценява по десетобалната система - от 1.10-10.10, последният - най-трудно, но и най-много "вкусни" най-големите награди. След играчът получава правото да премине експедиция, името му може да се намери чрез клавишната комбинация Alt-J, в раздела за експедиции.Какво е EVE Online

По име, просто го въведете в Google, можете да разберете нивото на трудност. Например, при търсене на информация относно получаването на експедиция, наречена, че на екрана, тук се получават следните резултати: «Sespentis Narkotic Складове - 3/10». Това не е най-трудно, но също така не е много лесно за начинаещи.

Колкото по-висока първото число при характеризирането на експедицията, по-голям шанс прекрасни награди. С "Топ" експедиции могат да получат рисунки много скъпи кораби и ценни модули за защита. Що се отнася до наградите, шансовете са, че: това се случва, че успешното преминаване експедиция 10/10, играчът получава няколко милиона на вземания, както и евтини модули.

Как да получите възможност да се експедиция до EVE

Преди да започнете да мислите, как да получите експедиция, а не да умре и да получите луксозни награди, първо трябва да бъде в състояние да го премине. Тази функция се появява на случаен принцип при консумация на "зелен фураж" - групи от агресивни NPC-та, които могат да се видят в пространството или открити с помощта на Alt-P. Освен, че не всеки "Зеленка" ще даде на експедицията. Полет до "зелен фураж", в които има Refuge думи (подслон), Hideway (подслон), Den (скривалище), с техния шанс за получаване на експедицията най-големият, обаче, можете да прекарате няколко дни, унищожаване на единствената по рода си "зелен фураж" нулева сума ,

Какво е EVE Online

Накрая, когато последната вълна от тълпа убийство, на екрана се показва знак за добре дошли ", открит неидентифициран сигнал за помощ", това е знак, че сте отишли ​​на експедицията. Натиснете Alt-J, раздел експедиции е изпълнен с низ и напомняне за това, което може да отиде на експедиция в рамките на 24 часа от получаването му. преминаването на експедицията, също се счита, че е, отидете на място в последния час, съществува риск, че след един час експедиция "шлем" - тя ще изчезне и ще се счита за не преминават. Така че да забави преминаването не е необходимо, по-добре е да лети с резерв. Проверете колко е оставил много часове по всяко време, като погледнете в линията в ляво Изтича.Какво е EVE Online

Как да се подготвят за експедиция, и да го премине, без никакъв риск

Експедицията получи, но се страхува да отиде там сама! И ако сте имали 7/10 или по-горе - не си струва да отида там сам, новодошлият е абсолютно никакъв шанс да я подаде. Но експедицията получава рядко, като награда ...

в EVE Online партньорство

В навечерието тъй като на входа работа "изпращане" е широко практикуван от "продажбата на Годен" (EXP играчите си с друг в жаргон EVE). Това се прави, неофициално "на доверие". Тук ще намерите по-опитен и силен играч, който е на експедицията "кучето изяде", му предложи преминаване Годен и последващите награди обособяването-нагоре, които сте получили. Не е необходимо да се напише в общия чат за търсенето на партньор в Експо - лесно можете да "хвърлят" и експедиция да губи, и да получите друга награда. Най-добре е да споделите експедицията с близък приятел, който иска да изглежда в корпорацията си (въпреки че родната Corp също могат да мамят).

По този начин, надежден и опитен партньор е намерен, той ви се изпраща покана да се присъедини към флота (надпис на присъединяване флота ще, в EVE, дори и двама души - вече на флота). Отново, отворен Alt-J, Щракнете с десния бутон върху името на експедицията, и кликнете върху Запазване място (освен местоположение). След това се съхраняват координати просто плъзнете мишката в Fleet-канал (канал няма грешка, и тя ще се появи на мястото на експедицията всички!). Сега вашият партньор не знае къде да отиде.

Какво е EVE Online

Подготовката за експедицията е не по-малко важно от преминаването му. Когато запазите разположението на място в горния ляв ъгъл се показва пътя към местоназначението, броят на хмел и вида на сектори, които ще летят през. Ако мине през всички скокове високо Шоки (сектор, където Concord предпазва от нападение на други играчи) - neochem притеснявай. Но почти всички добри експедиции (5/10 и по-горе) пътека минава през ниско Шоки, или себе си на експедицията ще бъде в черните петна, където пират или който и да е играч се опитва да те убие. Но да се откаже не си струва - ти постъпи правилно, като намиране на партньор!

Ето един пример: всички скокове към експедицията минаваше през високо Шоки (цветни квадратчета синьо, зелено, жълто), но самата експедиция - в ниско CCEE, Otou система, посочен в червено, нивото на сигурност на 0.3 (всичко, което е по-малко от 0 5 - ниско).

Какво е EVE Online

Първото нещо, което трябва да направите един новак, който искаше да вземе експедиция с някой заедно - оставете си кораб и трансфер до трансфер (което е още по-малък, но ценен!). Това е евтин, то би било да загубят не пожали.

Сега трябва да се направи "порта проверка". Това е тест, са дали в нисък и вход, нетърпеливи да смъртта си, врагове. Вид на Google някои от следните: "проверка на порта», «проверка порта», «проверка преди скок». Сайтове, където можете да видите, ако има агресивни мислещи играчи на всяко място, е до голяма степен от всяка, издадени на същата надеждна информация.

Отворете страницата в свободното поле отляво ние въведете името на сектора, от които можем да лети (в този случай, НЕК), в правилната точка дестинация (Otou), натиснете «проверка». В Hecke спокойствието, зелената линия, но в Otou ситуация е не просто опасно и ужасно!

Какво е EVE Online

Ако най-долния ред ще бъде зелено - това не изглежда да се притеснявате за нищо, но там първо трябва да сте начинаещ, който отиде в експедицията. Съществува опасност за живота в ниско CCEE е винаги там, дори и ако няма информация за убийствата, можеше изведнъж се закрепи след скока. Именно поради тази причина получи експедицията ще прелети до новак deshovenkom Шатле!