Храна за кучета рейтинг Premium суха, и хипоалергенни консервирана храна

Natural храна за и против

Органичната храна е самостоятелно приготвена храна от конвенционалните продукти. Значително предимство на тази възможност е, че собственикът сигурност знае какви продукти да използват кучето си. Това свежда до минимум риска от алергични реакции и отравяне.Основният недостатък на естествена храна - загубата на голяма част от времето и енергията си му готвене. Храни да донесе максимална полза от вашия домашен любимец, трябва да знаете как да изберете и баланс на компонентите на храната. За да направите това, собственикът ще трябва да намерите списък на специфична литература, която изисква свободно време и търпение. В допълнение към това в дневния хранителен прием на кучето трябва да се включи специален хранене, доставя на организма с витамини и минерали.

Оценка на суха храна за кучета Premium

Хипоалергенен кучешка храна
Храна се класира първият сред суха храна за кучета Premium.

Хипоалергенен кучешка храна
Суха храна Hills нарежда на второ място със суха храна.

Хипоалергенен кучешка храна
Почетен трето място, взе сух ProPlan храна.

ProPlan (ProPlan). Тази суха производство на фуражи български намира на трето място. Тя е една балансирана диета, предназначен за ежедневно хранене домашни любимци от всички възрасти и породи. За разлика от предишния храна Hills ProPlan има значителен недостатък под формата на добавка ароматизатор фуражи.

Формулировка ProPlan хранителна съставка включва месо без да се посочва състоянието (пресни или сушени), житни растения, животински източници и растителни протеини, както и полезни витамини и минерали комплекс. Продуктова линия се състои от 19 позиции, които отговарят на всички нужди и характеристики на домашния любимец.

Хипоалергенен кучешка храна
RoyalCanin заема 4-то място сред най-суха храна за кучета.

RoyalCanin (Royal Canin). Един от най-популярните суха храна копродукция на България, Франция и Полша, разположен на четвърто място. ProPlanu диета дава само на факта, че по-голямата част от хранителния състав, като основа взето ориз или царевица. Сред компонентите са продукти и дехидратирано месо, всички необходими за здравословния растеж и развитие на домашни витамини и минерали. захранваща линия предвижда дажби за ежедневно хранене и терапевтично хранене. Royal Canin цена е ниска, но някои опции може да бъде цената на супер премиум.

Оценка мокри храни за кучета Premium

Кучешки тялото по-възприемчиви към консервирана храна, защото на тяхната последователност. Те могат да се издават под формата на консерви и Spider (парчета месо в сос). Wet премия фураж съдържа в състава си 70-80% влага, която компенсира необходимостта на животното в течност. Рейтинг мокра кучешка храна е направена въз основа на състава на фуража и мнения на потребителите.

Хипоалергенен кучешка храна
Alder`s класирана сред мокри храни, на първо място.

Хипоалергенен кучешка храна
Консерви Berkley за кучета, на второ място в класирането.Berkley (Бъркли). Консерви, разработена от немската компания в тясно сътрудничество с диетолози и ветеринарните лекари са разположени на втория място. Диета признава д-р Aalders консервирана храна само в броя на месните продукти - 67%. Бъркли също съдържат изкуствени оцветители, овкусители, консерванти и соя. В основата на състава за подаване представени месо, бульон, зехтин и витамин минерален комплекс. Подходящ е за хранене на кучета от всички породи.

Хипоалергенен кучешка храна
Мокра храна HappyDog заема трето място.

HappyDog (Happy Dog). Третото място бе заето от консерви производителя на немска храна, която е компания с добра репутация Interquell. По-малко фураж в сравнение с предходната диетата на Бъркли през по-ниско съдържание на протеини и мазнини. В Бъркли съдържа около 10% протеин и 7% съдържание на мазнини, и щастлив куче постигане на тези фигури 7,5 и 4,5%. Като част от консерви и няма място за изкуствени оцветители, консерванти и соя, и на базата на храна е месо, растително масло, витамини и минерали.

Рейтинг хипоалергенни премия куче

Хипоалергичен храна за домашни любимци за кучета се характеризира с конкретен състав, като се вземе предвид нетърпимост отделните компоненти. Антиалергични премиум храна най-често представени bezzernovymi храни, защото кучешки тялото по-зле приспособени за използване въглехидрати в зърнени култури. Оценка хипоалергенни въз основа на анализ на състава на диети и отзиви за тях.

Хипоалергенен кучешка храна
Храна за кучета Acana, хипоалергенни сред лидер.

Acana (Akana). Това канадски сухо премиум храна признат за най-добрия хипоалергенна храна, а той бе присъдена на първо място. Това bezzernovoy фураж включва ограничено количество съставки, които значително намалява тежестта на храносмилателния тракт с чувствителна храносмилателен домашен любимец. Rich състав месо съдържа до 50% месо, което отговаря на необходимостта в кучешки тяло протеин. храна съдържа и големи количества пресни плодове и зеленчуци (ябълки, круши, тиква и спанак). Akan диета съдържа не само зърнени храни, но също така и висок гликемичен въглехидрати под формата на ориз, картофи и тапиока. фуражни компоненти значително да подобри състоянието на кожата и косата, ускоряват метаболизма и повишават имунната система на животното.

Хипоалергенен кучешка храна
Brit Premium заема второто място в класацията.

Хипоалергенен кучешка храна
Chicopee заема трето място сред най-хипоалергенни кучешка храна.

Chicopee (Chicopee). На трето място отива на канадските хранителни алергични кучета, произведени от HarrisonPetProductsInc. Това е специална балансирана диета, която се основава състои от агнешко месо, богати на полиненаситени мастни киселини и минерали, както и като източник на въглехидрати и неизчерпаема енергия - фиг. Комбинацията от тези съставки го прави подходящ диетичен продукт за домашни любимци, страдащи от хранителни алергии и непоносимост. За разлика от храна Brit Premium в Chicopee съдържа по-малко месо, брашно - 13.8% и няма полезен за здравословно храносмилане и фрукто mananoligosaharidy.

Хипоалергенен кучешка храна
Четвърто място зае кърмата на нашата марка.

Нашата Марк. Четвъртото място бе отделено на български хипоалергенни, която се занимава с производството на голямо земеделско стопанство АД "Гатчина CCH." Недостатъкът на диета в сравнение с предходната е наличието на царевица и пшеница в състава. Рецепта на фуражите не съдържа ГМО и опасни съставки домашен любимец. В кърмата има достатъчно количество от влакна за правилното функциониране и добро стомашно-чревната абсорбция на хранителни вещества.

Важно. Царевица и пшеница са евтини пълнители, съдържащи глутен, който предизвиква алергични реакции при животното.

Хипоалергенен кучешка храна
Nutra Gold, най-добрата храна.

Хипоалергенен кучешка храна
Канадската храна Pronature Original нарежда втора година.

Хипоалергенен кучешка храна
Домашни хранителни RosPes остават на трето място.

RosPes. На трето място е вътрешен храна, която се състои от половината от витамин А и витамин D3, отколкото PronatureOriginal. В структурата има няколко вида месо, карантии, филе от риба, плодове и зеленчуци, както и необходимия набор от хранителни вещества. Причина разпространена сред собственици на кучета е неговата ниска цена с много добър отбор.

Хипоалергенен кучешка храна
И завършване на рейтинг Purina One емисия.