Храна за кучета Dog Chow (dogchow за малки кученца) коментари цена

Great Dane киноложка изложба

хранят производител за кучета Dog Chow - корпорация "Нестле", която функционира в продължение на половин век и в момента е най-големият производител на хранителни продукти.Дъщерното й дружество Nestle Purina за грижа за животните е производство на храна за кучета Dog Chow (Dog Chow). Директно кучешка храна, произведени в Унгария. Dog Chow - отнася се за храна за премия куче.

Той е предназначен за основно и постоянно захранване и активни възрастни кучета и кученца и кучета е доста добре пригоден към нуждите на редовната количество витамини и хранителни вещества. За дневните хранителни кучета подходящ фураж въз основа на пуешко месо или пиле и зърнени култури като тя съдържа ориз.

Също така в кърмата е базирана всички необходими елементи за активен и здравословен живот. И кучето няма да се нуждаят от допълнителни витамини и минерални комплекси.

фураж състав Dog Chow (Dog Chow)

Съществен елемент на фуража Dog Chow е наличието на омега-3 и омега-6 мастни киселини, които осигуряват както възрастен куче или кученце, здрави кости, добър мускулен тонус, копринена коса лъскава и здрави зъби. Освен това в храната за кучета Dog Chow (куче храна) има специална комбинация от естествени влакна: захар цвекло и цикория.

Цвеклото перфектно подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт, както и от цикория, благодарение на естествени пробиотици, увеличава броя на полезните бактерии в червата, така че - подобрява здравето на храносмилателната система.

Great Dane киноложка изложбаДруга особеност на тези канали е нехомогенни гранули: един - голям, докато други - малък. Това е да се гарантира, че кучето поглъща храна и се опита да се дъвче, като по този начин и за почистване на зъби и челюстни мускули се развиват.

Видове кучешка храна Dog Chow: за възрастни кучета и кученца

Feed Dog Chow има няколко продукта, всеки от които е предназначен за различна възраст на кучето. По този начин, на отделен ред е предназначен за деца (храни за малки кученца) и се нарича "здравословен кученце". Тази емисия съдържа всички необходими вещества за правилното развитие на мускулите и костите, както и навременна и хармонично развитие на вътрешните органи.

Dog Chow опаковани в няколко варианта (3 кг и 15 кг). И ако да брои разходите за фураж за 1 кг, а след това си купи 15 килограма чанта печеливши. В този случай цената на 1 кг. храна е по-евтино с 20-30%.

Манипулиране агент от 3 кг варира от 400 до 500 рубли. Опаковка 15 кг се поставя от 1600 до 1750 рубли

Отзиви и мнения за храна за кучета Dog Chow

Ние се храним Dog Chow 2,5 години и всички ние се поберат. Въпреки, че кученцето си да се хранят всяка година, по-скъпа храна, а от време на време кучето скочи диария. И всяка нова емисия чанта дори един вид цвят е различен, въпреки че парите се вземат нормално.

Ето защо ние се премества в Dog Chow. И спестят пари, а в същото време кучето щастлив и здрав.

Когато бях представени с кученце, веднага възникна въпросът преди две години - какво да се хранят? Опитните развъдчици препоръчват веднъж свикнали да изсъхне на храна, тъй като френски булдог специфичен храносмилането, може да сте алергични и се нуждаят от доста строга диета. Как да храним купил!

Но моето куче е една неуспешна, а другата в нея предизвиква алергии, а други - разстройство. Така че ние постепенно слезе и до Dog Chow. И тук дойде моето щастие. Храни за кучета от тази луда: всички яли, а дори и една чиния ближе чист. Вълна блести, се вижда, не алергии, храносмилането отлично.

Кучето изглежда щастлив и доволен. Хареса ми, че храната, съобразена с характеристиките и възрастта на кучета. Тя може да бъде смекчена от залива на вода, кисело или прясно мляко.

Когато започнах моята Матилда, първо поради невежеството на своите хранене фураж ниско качество. Тя не е взискателен храна и яде без проблеми. Но ето храносмилането не работи добре. И газове са с неприятен мирис, и разстройство не са рядкост.

След това започнах да търся нещо по-подходящо, и на консултация с ветеринарен лекар излезе да се хранят на Cat Chow. Тази храна се позовавам на средната класа. Състои се от моята най-неудобно консерванти (в храната за възрастни кучета от всички породи той наистина е) и сравнително малко количество месо е неизвестен.