Хороскоп за кучета, родени под знака на рибата

Символ: Риби. Две риби плуват в противоположни посоки. Характерната двуличието и нерешителност - това е същността на Риби.
Ключови думи: чувствителни, нерешителен, симпатичен.


Доминиращата принципа на "Вярвам".
Доминиращата планетата Юпитер.
Камъни: сапфир, лунен камък.
Метал: цинк.
Успешни дни: понеделник, четвъртък, петък.
Лош ден: сряда.

Кучета, родени под знака на Риби, са невероятно чувствителни. Той е разработен на чувствителността им позволява да се разбере правилно хора. Куче-Риба може изведнъж скочи на Вашите гости и дори се опита да го ухапе. Не бързайте да накаже кучето си. Рано или късно, това е гостът ще покажат своята антипатия към вас. Така че, ако имате нужда от детектор приятели и врагове - началник на куче-риба.

Рибни тече процеси в подсъзнанието и следователно риба-куче се чувстват спокойни в подсъзнанието самолета. Те са лесно да се намери подход към настроението и характера на човека, както и да предвижда предстоящи събития. Вашата задача е да време да се признае за знаците и сигналите ви се доставят.

Въпреки факта, че Риби е лесно да се промени настроението на кучето, всички те да оцелеят и да стигнат до края, ако опре до конкретни действия. Но най-вече, те се чувстват щастливи и добре, ако те живеят в спокойна атмосфера. Желанието им за хармония, изразена в символ на Риби - две риби, плуващи в противоположни посоки, свързани с едно и също въже. И докато това въже е усукан, с други думи, докато връзката между куче-риба и нейния собственик са хармонично характер, кучето ще бъде в състояние да преодолеят трудностите.Кучета, риба - истински комфорт за хората, които са преминали към болницата, за практикуване на медитация, както и в местата за доброволно или принудително раждане. Самото им присъствие има лечебен ефект върху паднал дух.

Куче-Фиш (или всяко друго куче в периода на Риби) е вероятно да се появи в живота си в този момент, когато сте самотни и депресирани или остана на минали грешки; или когато мозъкът ви се разтопи от противоречия и съжалява. Вашето куче Риби ще ви помогне да сложи всичко на мястото си. Ако разстройство семейство и смут, тя ще служи като отличен посредник в мирните преговори.

Съвместимост с други знаци

Здраве крехка, склонни към различни заболявания. Проблеми могат да възникнат с краката и в областта на корема. прием на лекарството трябва да бъде умерено. Препоръчителна сух климат. Влажен климат, може да има отрицателно въздействие. Въпреки това, на брега на морето или океана, както и място, заобиколен от планини благоприятни за обитаване.

Моля, обърнете внимание:
Кучета Риби не мога да понасям грубо боравене. Тези кучета са много артистични по природа и обичат да дават представления. Те най-вече ще донесе радост на децата и възрастните хора. Пригответе се - веднъж ти се обадя агент на световно известната филмова компания, като Холивуд и любимата си Суперзвезда!