Happy Meal, описание Макдоналдс, състав, играчки, цени и отзиви

Клонове на корпорацията "Макдоналдс" са известни дори и отдалечени места на страната ни. Бързо хранене радва на голямо търсене, особено сред младите хора. Младежка население ентусиазирано споделя своя опит с яденето различни състава бургери, оценява това, което е по-добре един вид кафе, или някои сладолед вкусно. Особено харесва на децата и младежите на пържени картофи, като златист и хрупкав. Децата ходят на клоните за "Макдоналдс" в името на една единствена ястие - Happy Мила, тъй като там ще бъде изненада.

Като образован хранене Happy Meal?

Това, което сега е на McDonalds
Първоначално Happy Meal ( "Макдоналдс") е замислена като ястие-конструктор. Идеята е, че едно дете избира ( "купища") хранене. Той може да го направи от картофи, хамбургери, сок или мляко и пилешки McNuggets. Този подход е това популярно ястие в много градове на страната ни направи.

нейния състав

Това, което сега е на McDonalds
Много родители се интересуват от въпроса за състава на Happy Мила. разработчиците на менюто е взела предвид всички нюанси на тираж курсове за деца. Те разбират, че е важно не само външния вид, но и качеството на продуктите. Ето защо, Happy Meal ( "Макдоналдс") се състои от различни продукти, които могат да бъдат избрани от. Те включват:

 • хамбургер;
 • хапки;
 • чийзбургер;
 • сос (избор на детето);
 • морков пръчки;
 • пържени картофи;
 • "Кока-кола";
 • "Fanta";
 • "Sprite";
 • различни сокове;
 • шоколад напитка;
 • минерална вода;
 • Друга интересна съставка - шоколад играчка.

създаването на възрастен Happy Мила - друг проект стартира. При поръчка на това ястие, което трябва да се определи кои Happy Meal в "Макдоналдс", който искате да закупите. Възрастен версия включва минерална вода, салата, още няколко съставки, от които да избирате и полезен малко нещо - shagometr. В кутията ще можете да намерите брошура с препоръки за това как да се хранят правилно и поддържане на здравословен начин на живот.

качеството на продуктите

Това, което сега е на McDonalds
Клоновете на заведения за бързо хранене плащат максимално внимание на качеството на продукти, използвани за приготвяне на храна, особено за децата. За да се подготви сандвичите в Happy Meal Макдоналдс "да вземе пълен говеждо месо, а в chikenburga включва паниран котлет от пилешко месо. При подготовката на хапки с помощта на най-отбраните парчета пилешко месо. Всички компоненти месо се проверяват по няколко пъти, преди да се кача на масата за готвене. Така че въпросът "Колко е Happy Meal в Макдоналдс?" може да се отговори: ". не толкова много, в сравнение с качеството на всяка съставка и множество проверки преди употреба"


Известно е, че на мрежа от магазини "Макдоналдс" има много строги изисквания за избор на продукти. Зеленчуци, които са част от Happy Мила трябва да се отглеждат в екологично чисти райони. В България се доставят с доказано качество на земеделската фирма "Белая дача". От многото видове картофи за готвене ястия такива деца са били взети само 2 разновидности.

Масло не е продукт на селективно развъждане, и е 100% натурален, отглеждани в областта на слънчоглед страна. Той също така ръководи няколко проверки на качеството и идва със специален завод за производство на олио за пържене в Ефремов (област Тула).

Мляко и коктейл смес са и качествени продукти. Те идват от фермите на Владимир и Москва региони. Цялата мляко се преработва и ние получите страхотни коктейли, сладолед, Makflurri.

Какво е Happy Meal има функция?

Това, което сега е на McDonalds
Това ястие удоволствие за бебета и техните родители, дължащи се на наличие в тях на различни изненади. Тя има за цел да зарадва най-малките си посетители, "Макдоналдс". Щастливи играчки храна в нея непрекъснато се променят, в зависимост от това как се променят интересите на децата. Ако отиде в нова карикатура, едно дете щастливо отговаря на закупения ястие малко герой на популярни анимационни.

Има ястия в тези различни градове?

веригата на ресторанта е приблизително същото меню. Тя може да се променя само в зависимост от складовите запаси, съхранявани в рамките на мрежата. Например, когато е бил на действието на здравословен начин на живот за тийнейджъри, в менюто Happy Meal ( "Макдоналдс") са включени не само обичайните съставки, но винаги с бутилка минерална вода.

В различни градове на страната, има стандартен набор от съставки: Burger със сирене, маруля, резенчета ябълка. Както и изборът на посетителя представя широка гама от допълнителни съставки: мляко, лимонада, сандвичи играчки, и така нататък.

"Макдоналдс", какви играчки в Happy Meal?

Това, което сега е на McDonalds
За много хора, отидете на ресторант за бързо хранене се съхранява в продължение на дълго време. Условията и редът на храна, приятна атмосфера, бързо обслужване и добър чат за дълго време да оставят следа в паметта. Някой се връща почти всеки ден и се превърна в колекционер на играчки и различни маркови подробности. Най-популярните въпроси на посетителите на ресторанта са: "Колко е Happy Meal в" Макдоналдс "и" Какво играчки може да се види в него "?

Избор на играчки за всичките тези години на съществуване на това ястие е милиарди. Винаги следвайте популярни герои, което ги прави малки копия и продажба на мрежата на посетителите основатели "Макдоналдс". Toy в Happy миля може да бъде всяка интрига остава преди откриването на ястия, тъй като никой не знае какво ще получи в следващия път. Тук има трансформатори, Hello Kitty, Teletubbies, Lego, GI Joe, Beanie Baby, Тинг Тинг, на близнаците Dupont, Snow куче, капитан Хадок, ръкописа на Еднорога, Red Rackham, разнообразие от животни и други герои от анимационни филми и детски филми.

Новият единствена серия от 10 оригинални играчки джаджи, в зависимост от историята на филма, принадлежащи към различни неговите герои: колко добър (Tin Tinu, верния си кученце сняг, капитан Хадок, детективи близнак DuPont) и злодеи (Red Rakhamu). Също така в серията, включително този "артефакт", около който главната Действието се развива панделка - Тайната на ръкописа Unicorn.

производствени условия в Happy Мила Макдоналдс

Това, което сега е на McDonalds
Трябва да се отбележи, че основното правило на корпорацията е чистота и готвене скорост. Това се постига чрез някои готови продукти. Служителите на банките просто трябва да вземат поръчката и да се предприемат необходимите ястие.

Цената на Happy Meal ( "Макдоналдс"), зависи от имената и сумите от съставки в състава му. Цената варира от 150 до 210 рубли. Стойността също е засегната, закуска или обяд подготвени. Последно цена малко по-скъпо.

Това, което сега е на McDonalds