Happy Meal, описание Макдоналдс, състав, играчки, цени и отзиви

Клонове на корпорацията "Макдоналдс" са известни дори и отдалечени места на страната ни. Бързо хранене радва на голямо търсене, особено сред младите хора. Младежка население ентусиазирано споделя своя опит с яденето различни състава бургери, оценява това, което е по-добре един вид кафе, или някои сладолед вкусно. Особено харесва на децата и младежите на пържени картофи, като златист и хрупкав. Децата ходят на клоните за "Макдоналдс" в името на една единствена ястие - Happy Мила, тъй като там ще бъде изненада.Като образован хранене Happy Meal?

Това, което сега е на McDonalds
Първоначално Happy Meal ( "Макдоналдс") е замислена като ястие-конструктор. Идеята е, че едно дете избира ( "купища") хранене. Той може да го направи от картофи, хамбургери, сок или мляко и пилешки McNuggets. Този подход е това популярно ястие в много градове на страната ни направи.

нейния състав

Това, което сега е на McDonalds
Много родители се интересуват от въпроса за състава на Happy Мила. разработчиците на менюто е взела предвид всички нюанси на тираж курсове за деца. Те разбират, че е важно не само външния вид, но и качеството на продуктите. Ето защо, Happy Meal ( "Макдоналдс") се състои от различни продукти, които могат да бъдат избрани от. Те включват:

 • хамбургер;
 • хапки;
 • чийзбургер;
 • сос (избор на детето);
 • морков пръчки;
 • пържени картофи;
 • "Кока-кола";
 • "Fanta";
 • "Sprite";
 • различни сокове;
 • шоколад напитка;
 • минерална вода;
 • Друга интересна съставка - шоколад играчка.

създаването на възрастен Happy Мила - друг проект стартира. При поръчка на това ястие, което трябва да се определи кои Happy Meal в "Макдоналдс", който искате да закупите. Възрастен версия включва минерална вода, салата, още няколко съставки, от които да избирате и полезен малко нещо - shagometr. В кутията ще можете да намерите брошура с препоръки за това как да се хранят правилно и поддържане на здравословен начин на живот.

качеството на продуктите

Това, което сега е на McDonalds
Клоновете на заведения за бързо хранене плащат максимално внимание на качеството на продукти, използвани за приготвяне на храна, особено за децата. За да се подготви сандвичите в Happy Meal Макдоналдс "да вземе пълен говеждо месо, а в chikenburga включва паниран котлет от пилешко месо. При подготовката на хапки с помощта на най-отбраните парчета пилешко месо. Всички компоненти месо се проверяват по няколко пъти, преди да се кача на масата за готвене. Така че въпросът "Колко е Happy Meal в Макдоналдс?" може да се отговори: ". не толкова много, в сравнение с качеството на всяка съставка и множество проверки преди употреба"Известно е, че на мрежа от магазини "Макдоналдс" има много строги изисквания за избор на продукти. Зеленчуци, които са част от Happy Мила трябва да се отглеждат в екологично чисти райони. В България се доставят с доказано качество на земеделската фирма "Белая дача". От многото видове картофи за готвене ястия такива деца са били взети само 2 разновидности.

Масло не е продукт на селективно развъждане, и е 100% натурален, отглеждани в областта на слънчоглед страна. Той също така ръководи няколко проверки на качеството и идва със специален завод за производство на олио за пържене в Ефремов (област Тула).

Мляко и коктейл смес са и качествени продукти. Те идват от фермите на Владимир и Москва региони. Цялата мляко се преработва и ние получите страхотни коктейли, сладолед, Makflurri.

Какво е Happy Meal има функция?

Това, което сега е на McDonalds
Това ястие удоволствие за бебета и техните родители, дължащи се на наличие в тях на различни изненади. Тя има за цел да зарадва най-малките си посетители, "Макдоналдс". Щастливи играчки храна в нея непрекъснато се променят, в зависимост от това как се променят интересите на децата. Ако отиде в нова карикатура, едно дете щастливо отговаря на закупения ястие малко герой на популярни анимационни.

Има ястия в тези различни градове?

веригата на ресторанта е приблизително същото меню. Тя може да се променя само в зависимост от складовите запаси, съхранявани в рамките на мрежата. Например, когато е бил на действието на здравословен начин на живот за тийнейджъри, в менюто Happy Meal ( "Макдоналдс") са включени не само обичайните съставки, но винаги с бутилка минерална вода.

В различни градове на страната, има стандартен набор от съставки: Burger със сирене, маруля, резенчета ябълка. Както и изборът на посетителя представя широка гама от допълнителни съставки: мляко, лимонада, сандвичи играчки, и така нататък.

"Макдоналдс", какви играчки в Happy Meal?

Това, което сега е на McDonalds
За много хора, отидете на ресторант за бързо хранене се съхранява в продължение на дълго време. Условията и редът на храна, приятна атмосфера, бързо обслужване и добър чат за дълго време да оставят следа в паметта. Някой се връща почти всеки ден и се превърна в колекционер на играчки и различни маркови подробности. Най-популярните въпроси на посетителите на ресторанта са: "Колко е Happy Meal в" Макдоналдс "и" Какво играчки може да се види в него "?

Избор на играчки за всичките тези години на съществуване на това ястие е милиарди. Винаги следвайте популярни герои, което ги прави малки копия и продажба на мрежата на посетителите основатели "Макдоналдс". Toy в Happy миля може да бъде всяка интрига остава преди откриването на ястия, тъй като никой не знае какво ще получи в следващия път. Тук има трансформатори, Hello Kitty, Teletubbies, Lego, GI Joe, Beanie Baby, Тинг Тинг, на близнаците Dupont, Snow куче, капитан Хадок, ръкописа на Еднорога, Red Rackham, разнообразие от животни и други герои от анимационни филми и детски филми.

Новият единствена серия от 10 оригинални играчки джаджи, в зависимост от историята на филма, принадлежащи към различни неговите герои: колко добър (Tin Tinu, верния си кученце сняг, капитан Хадок, детективи близнак DuPont) и злодеи (Red Rakhamu). Също така в серията, включително този "артефакт", около който главната Действието се развива панделка - Тайната на ръкописа Unicorn.

производствени условия в Happy Мила Макдоналдс

Това, което сега е на McDonalds
Трябва да се отбележи, че основното правило на корпорацията е чистота и готвене скорост. Това се постига чрез някои готови продукти. Служителите на банките просто трябва да вземат поръчката и да се предприемат необходимите ястие.

Цената на Happy Meal ( "Макдоналдс"), зависи от имената и сумите от съставки в състава му. Цената варира от 150 до 210 рубли. Стойността също е засегната, закуска или обяд подготвени. Последно цена малко по-скъпо.

Това, което сега е на McDonalds