Half-брат - кой е този

Тънкостите на семейната връзка не е лесно да се разбере, че не е изненадващо, че понякога хората не разбират значението на думата "брат", "полу-сестра", да ги объркват с полу-брат и сестра.Роднини или роднини

В сърцето на имотите е брак между един мъж и една жена, което води до появата на отношенията на двамата съпрузи с роднините на един друг, както и роднини и между съпрузи. Тези отношения се наричат ​​свойства и прекратени, като правило, с прекратяването на брака.

Доведена сестра е като
Повторен брак на всеки един от бившите съпрузи поражда нова вълна от особените отношения. Те вече са дошли, и децата от първия му брак. След това беше, че те могат да се появят полубратя и сестри.

В новосформираната семейство може да получи съвместно дете от съпрузите, или дори няколко. С деца от предишни бракове дете изглежда са на обща майка, тези братя и сестри се наричат ​​не пълни. Сред тях има разделение: тези, които имат общ баща, наречен наполовина и тези, които имат обща майка - на матката. Половин братя и сестри са кръвни роднини, те са законно същите права като на пълен работен кръв.Често действа от теми и план за капак нещо положителното, което прави детето е полусестра или полу-брат. Това, например, възможността да бъде в непосредствена близост до един човек, с когото може да играе, това е много по-интересно, отколкото да си сам през цялото време. Домашна работа също вече е разделен на голям брой членове на семейството. И колко шансове да общуват! Ако полубратя и сестри все още намират общ език, те могат да разговарят през цялата нощ.

Помощ полубратя и сестри, за да се намери обща основа трябва да е на родителите. Само правилното поведение, неизчерпаем търпение, способност за бързо и премахване на негативните аспекти ще помогне на децата да се движат от обиди и кавги за комуникация и игри. След известно време, консолидирани децата започват да се разбираме добре един с друг, отношенията между тях са приятелски настроени. Между другото, общата детството съчетава бързо доведени братя и сестри, хората са много по-трудно за възрастните да станат близки приятели. Така че това е полубрат - това не е роднина, братовчед-в-закон, но той може да бъде по-добър приятел.