Guardian срещу зли хора по време на работа

Как да се защитава срещу враговете
Никой не може да бъде сигурен, че той е обичан от всички, няма врагове или завижда, които желаят да го беда. Всеки ден ние трябва да се справят с различни хора - в обществения транспорт, супермаркет, на работа, на обществени места. Но негативната енергия, лоши мисли и думи влияят върху психичното поле на хора. Можете да пренебрегнете този факт, като се използва иронията и оптимистично отношение към живота, но тя все още е по-добре да се предпазят от враговете и на въздействието на тяхната отрицателна енергия.Като врагове могат да навредят на енергия

Как да се защитава срещу враговете
Много хора вярват, че ревност някого - това явление е безвредно. Е, аз ви завиждам
служител или приятел, така че това, което в момента. Но проблемът тук се крие много по-дълбоко - отрицателни емоции са склонни да се натрупват. Но за да се превърне в обект на завист рискувате, ако:

 • Вие - престижна работа, израстване в кариерата.
 • Един добър семейство, добър брак.
 • Вие сте красива.
 • Пътувате по света.
 • Вие са представени с елегантен подарък.

Враг сте сигурни, че сте постигнали всичко с лекота. Но той, горкичката, работи като пчела, бяла светлина не може да види, но никой не оценява. Той не се интересува, в действителност - да те обичам Lady Luck, или вие сами са положили доста усилия, за да постигнат целта си. Във всеки случай - ако сте късметлия, тогава винаги има няколко завижда.

Със сигурност сте запознати с тази ситуация:

 • Интервюираният оказва натиск върху вас, опитвайки се да се направи извод от само себе си, или, обратно, твърде ласкателно?
 • Принуден да се направи нещо против волята си?

Какво приятелите си обикновено в тези случаи са, Съвета - "няма значение", "не се оставят да бъдат манипулирани", и др ...

Но не всеки човек е в състояние да устои на това влияние, особено ако противникът ви е прекалено настоятелен и агресивен. Какво можем да направим, така че няма нищо лошо?

Guardian срещу враговете

Как да се защитава срещу враговете
Charm от завистливи хора, ще ви помогне да се предпазите от негативната енергия. Човек винаги трябва да се опитват да спрат злото от злонамерени мисли, думи, нагласи. Защитете себе си енергия щит, амулет необходимо не само върху негативното. Често ние не подозираме, че ни искат вреда може не само очевидно враг, но близък роднина.

Не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликта. Мислено се съберат противници стена енергия - златен щит, пламък, водопад или тухлена стена. Важно е, че умствената концентрация е в същото време силен.

Производство пазител срещу враговете е лесно, само трябва да бъде сигурен, че неговото положително въздействие. В действителност, има толкова много начини да се предпазят от зли хора, власт - трябва само да изберете подходящата.

Например, астралното тяло е непокътнат ще запази медальон, изработен от планински кристал - просто го стиснете в юмрука си, докато сте лош контакт. Краката му палци и ръце, не се опитват да изглеждат в очите на врага.

Не винаги се оказва, за да се избегнат конфликтни ситуации в ежедневието, да се противопоставят на внезапен прилив на негативизъм. Дръжте винаги с вас защитни амулети - те допринасят за отхвърлянето на негативните енергийни потоци. Charm от завистливи врагове и да направи себе си по-добре. Славянски геометрични мотиви могат да се режат на парче дърво или шият дрехите. Този символ трябва да бъде видим за външни лица. Charm облече бяло парче плат.

Някои много проста на пръв поглед съвети ще ви помогнат да се предпазите от лоши мисли на недоброжелателите.

 1. Зашийте дреха или облицовка коприна лентата на червен плат. Вържете си седем uzelochki. Red винаги има положителна енергия и нодули предпазва от завист и злоба.
 2. Друго добро средство: навивайте скилидка чесън или люта чушка шушулка в носна кърпичка, и винаги го носите в джоба си.
 3. Купи петък вечерта щифт и я прикрепете към облеклото, така че никой не забеляза. Периодично почиствайте ПИН течаща вода.

Charm "асо пика"

Как да се защитава срещу враговете
Карти могат да се използват не само за игри и за предсказване на бъдещето, но също така и за ритуали. Царят на пиките е полезно, както и възможно, за да го направиш силен пазител срещу зли хора. Най-важното нещо - да се научат наизуст парцела, че по време на ритуала е да го кажа, без грешки и съблазън.

Ставане на зазоряване, сложи асо пика на пода. Стъпка на дясната си пета, се хванаха за ръце в замъка три пъти, казват конспирацията:

"Black Ace стъпчат силите си под него обгръща,

Кол под петата ми лъжа,

Charm е направил за мен,

Дяволът се ме помоли.

Моята защита ще стане.

Амин. Амин. Амин. "

В следващите седем дни, винаги трябва да носят асо с тях, особено у дома. След това, да се премине асо в чантата или джоба ви, и винаги го вземете със себе си.

Силна пазител срещу зли влияния и завист

Как да се защитава срещу враговете
Конспирация "Sphere безопасност" - един много мощен талисман, особено когато човек се чувства реална заплаха. Този прост ритуал ще ви предпази дори от физическите опасности. Парцелът трябва да прочетете няколко пъти, представяйки същевременно визуално, че стои вътре в светлинен пашкул, който ви предпазва от злото силата на проникване:"Силата на Кръста с мен и в мен, Божията милост - всичко около мен."

Повторете 3 пъти. Но ако мислите, че опасността все още е реалност, тогава ще трябва да се повтаря още 3 пъти тази на конспирацията. Трябва да сте наясно с обхвата, в който щанда и да бъдат убедени, че нищо излишно не може да проникне през него. Хармоничното съчетание на визуализация с парцела, ще ви предпази от най-неприятните ситуации. Това е един много мощен амулет от недружелюбни хора и врагове.

Парцели за карфица

Как да се защитава срещу враговете
Конспирация на ПИН - универсална защита. Има поверие сред хората - така се избягва неприятностите, което трябва да се носят игла, прикрепена към грешната страна на дрехата.

Парцелът на карфица, може лесно да се превърне това малко парче метал в отделение със завист, и отрицателен ефект. Основното, което по време на церемонията - съсредоточи върху крайния резултат и психически визуализира защитно поле, излъчвана от една игла.
Има много ритуали на щифта. Ние ви разкажа за тях:

 1. С помощта на огъня. Ние запали свещ църква. Капене восък от свещите на кръглата края на карфица, казвайки: "Резкият иглата прогонва злото от мен. Пожар изгори, желязо, отблъскващ. " Притиснати до дрехите им.
 2. Pin и червен конец. За тази церемония, вие също ще трябва църквата, за да запалят свещ. Темата нишката в пръстена щифтове. Обвързването 12 възела, казва: "Всеки възел - моя защита, щит защитава, поддържа ми мир. Амин. " Край на уплътнение конец восък. Прикрепете безопасна игла на гърба на дрехата.
 3. защита дим. Запалете бор и смърч клонки. Дръжте щифт над дима, аз апелирам "Тъмни дим прогонва, гняв Стенни. Станете защитна стена от силата на черно ". Прикачване на безопасна игла на дрехите, а останалите пепелта разпръсват на вятъра.

Злото око и разваляне

Как да се защитава срещу враговете
Корупцията и уроки - екстремните прояви на енергийни атаки от врагове, известни още от древността. Дори Хипократ, Парацелз и ги учи. Шаманите, лечители, илюзионисти - всички те са работили с корупционни прояви. Те често се обясни неуспехите в личния му живот, внезапно заболяване и други проблеми. Но как да се предпазят от такива злини?

Медиуми лечение на уроки и разваляне, като отворите на човешкото биополе. Корупцията остава тъмна ареолата, понякога дори изглежда като черни дупки в аурата. В ежедневието, ефекти щети могат да се проявят със симптоми: жертвата започват да се появяват болезнени прояви липса на жизненост: синдром на постоянна умора, изострени от хронично заболяване. Когато сериозни щети можеше дори да се отнеме крака.

Легендата разказва, - Иля Муромец претърпял вреди, което е след това консерваторите с ударът му с помощта на водата на живота.

Известни хора отбягват корупция

Как да се защитава срещу враговете
Много известни личности, страхувайки се, завист и отрицателни въздействия, да се защитават сами мощни амулети. В крайна сметка, е постоянно в очите на милиони хора, те не само се припичат на погледи на възхищение на феновете, но и подложени на водовъртеж от негативна енергия - завист, клюки, интриги и измама прояви, разбива им биополе. Ето защо много западни звезди, а сега и на български, да носят защитни амулети.

Червената нишка - един от най-прост и надежден начин, който може да се види на лявата китка на певицата Мадона, актрисата Оксана Fandera и Деми Мур, модел Линда Еванджелиста, А. Makarevich музикант, водещ К. Собчак.

Древните евреи вярват, че червеният конец, че е мощна енергия, влияние върху човешката съдба. Червената нишка се носи на лявата китка, за да се предотврати негативната енергия, тъй като отрицателната енергия атака отляво. Комбинацията от седем възли повишава защитните ефекти на червен конец. Андрей Makarevich веднъж каза: "Ние живеем в един жесток свят, и пазител не боли."

Има реални истории, които са породили известни личности мислят за защита от негативни влияния отвън.

Например, Борис Mosaic след sglaza парализиран в резултат на инсулт

Как да се защитава срещу враговете
половината от тялото. той говори за причините за болестта му, той припомни, че в деня преди в съблекалнята си намери sdohshuyu плъх. Й грозни труп се изравни с резба и се поръсва някои бял прах. След това, той започва да има кошмари, обитавана от духове главоболие, а скоро певицата се разболява от инсулт. По време на болестта му, той преосмисли живота си, мислено поиска прошка от всички онези, които са се обиди. Борис отиде на църква, се молеше. Сега певицата се защитава и сексапил, здрави и щастливи, приятни фенове с творчеството му.

Сергей Безруков - най-популярни сред младите фенове актьор страда от агресивен любов заклинание. Той започна да преследва тежко главоболие, че не получават нищо, за да се излекува. Сега Сергей винаги е наясно с необходимостта да се предпазят от негативните ефекти.

Как да се защитава срещу враговете
Украински певец Таисия Повалий. закупуване на украински бродирана риза в антикварен магазин, тя напуска дома си и да забравите за нея. Скоро тя се разболява сърцето, тя беше много слаб. Както се оказа, в бродерията са следи от магьосничество. Singer случайно разбрал за това от ясновидец, а след това хвърли злополучния покупката в реката. Здравето й се е подобрило значително.

Българската поп примадона Алла Пугачова защитава себе си с помощта на купол. Славата и парите на певицата много завист, и тя се защитава от негативност. Самият Представяне вътре стъклен купол, който избутва всички лоши певицата успешно защитен от завист и врагове.

Защитете се от щети

Разпалване църковни свещи е много ефективен метод за премахване на някои видове повреди.

 1. Сложете на масата, на Божията Майка, Исус Христос, Пантелеймон Лечител.
 2. За да се подготви свещите "пола", изработени от хартия, да й се стекоха восък.
 3. Сложете на кръста си. Запалете свещ и бавно се кръсти от главата до петите, рецитира молитвата "Отче наш", "Светия кръст" и Псалм 90 броя.

По време на процедурата, свещта ще корумпирани корупция места: започват да се дим, огън или потушен (което е най-лошото симптом). След процедурата, увийте свещта и мачовете в изгорялата хартия, тихо изгори всичките на улицата, да погребат в земята. Горящ, повторете три молитви отново. След завръщането си у дома, измийте ръцете си. Процедурата се повтаря, докато получите гладка горяща свещ.


Ето какво още трябва да знаете:
 • Как да се защитава срещу враговете
  Как да се провери дали има щети или уроки у дома
 • Как да се защитава срещу враговете
  Отделения със собствените си ръце - за защита от лукавия на домакините
 • Как да се защитава срещу враговете
  Червената нишка от уроки
 • Как да се защитава срещу враговете
  Щети на болестта - как да се идентифицират и да се премахне
 • Как да се защитава срещу враговете
  Научете себе си, който сложи магията