Guard породи кучета

С всички огромното разнообразие на кучешки семейството да се намери наистина лоялен, верен, силен и смел пазител доста лесно. По желание, то трябва да е с гигантски ръст и зли видове, въпреки че визуалните данни също са добри за потенциален крадец. Но най-важното за такъв Zhitnyaya - способността да се направи оценка на ситуацията, не се страхувайте да атакуват врага, защита на територията, за да се справят дори и с няколко нападатели, знае и спазва правото на домакините. Ето защо има малко охрана породи кучета и големи.

Основни охрана породи кучета за домове

Тези животни са умерено агресивни и доста лесно управляеми в добри ръце, те са с право се счита за един от най-добрите породи куче пазач. Добре обучено куче получава заедно с деца и работа в допълнение към пазител може да бъде отличен компаньон.

Тези кучета отдавна служили в армията и полицията, като експерти по сигурността в различни неща, но ги учи изисква дълго и упорито обучение. Ако сте отделение преодолявам всички етапи на обучение, вие ще получите една добра охрана.

Изглежда отлично при кавказката раса, гигантски куче обезкуражат всички крадци отдалеч само на неговия растеж. Въпреки това, такова голямо куче пазач порода за апартамент в града ще бъде много неудобно, те се нуждаят от много пространство. Но за частни имоти, също се намира в покрайнините на града, най-добрият вариант да се намери трудно.

Силни и добре сгънати породи са различни нрав лоялни и са добри за защита на децата, но изискват по-голямо внимание. С съседните кучетата, те не се разбираме с тях и е желателно да се премине добро училище. Между другото, булмастиф на Запад са много популярни порода куче за сигурност у дома, където те често се появяват във филма на улицата, точно както рошав пазач.

порода кучета пазачи
 • Ризеншнауцер.

  Въпреки, че сега те са все по-рядко, но ако търсите охранител, тогава ще трябва да се прецени следното в списъка задължително се размножават. Освен отлични Riesenschnauzers охрана данни - самото олицетворение на доста висока интелигентност и аристократична елегантност.

  По-ранни ротвайлери дестилирани стада от животни, а сега те се използват като добри кучета пазачи. Дори и появата им показва значителен кураж и сила, и ако извършителите са изправени пред представителите на породата, то почти винаги се получава монтаж отпор.

  Търся апартамент за пазач, е препоръчително да се помисли за малки и средни породи кучета пазачи. Боксьорите не заемат толкова място, колкото мастиф, алабай или бялата раса. В допълнение, те са много балансиран и интелигентност те са толкова добри, че тези животни често служат като ориентир.

  порода кучета пазачи
 • <

  ?PHP включва ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>