Група Linkin Park (Linkin Park)

Групи като Linkin Park
"Много е демократична - никога не е нищо на никого в групата не можеше да разбере какво се случва" - казва Бърдън, който започва да свири на барабани в трети клас, след като родителите му го завели в концерт на Aerosmith. (Bourdon майка, Пати, беше съученик барабанист Джо Kramera, той дори й има доверие, за да му помогне в търсенето на името на групата). Бърдън старание по всички въпроси, идва от детството си като малко момче, той прекарва три часа да седи в ъгъла, като се опитва да се научи да завърже връзките на обувките. "Седях в ъгъла, докато не го е направил," - каза той и се усмихна. "Това е нещо, което е естествено за всички нас - силна работна етика."Разубеждава от звукозаписна компания апатия, Hybrid Theory използва специалисти промоция хип-хоп, за да се създаде аудитория. Комбинирането на работа с Интернет и електронна поща, Hybrid Theory създадена собствената си улица отбор: те са напуснали съобщения на сайтовете на други групи, за да привлече вниманието към себе си, да изтеглите MP3 от своите демонстрации, и изпрати безплатни тениски, стикери и ленти за хората, които са поискали. "Те са пълни пощенската служба в непосредствена близост до стария си апартамент", казва Bourdon. "Кутиите за приоритетна поща са безплатни, така че аз се събраха всички от тях и изчезнаха. Ние го опакова в къщата ми. Моят хол е превърнал в пощата стая. "

Linkin Park вече работи със същата енергия и логиката. (Те трябваше отново да се промени името си, когато се оказа, че Warner Bros вече е друга група със същото име). Linkin Park пътуват на две туристически автобуси: едната оборудвана като мобилно студио, за да създаде и запише музика; а другият - за групата, това не е ли тази област. На алкохол, пушене и гости са абсолютно забранени; когато Bennington отнема Саманта, те остават в автобус-студиото.

Групи като Linkin Park
Същата политика се отнася за група съблекалнята по време на шоуто. "Ние просто искаме да имаме чиста работна среда", - казва Бърдън, пристрастени към партии в гимназията, но бившият въздържател в последните пет години. "Ние не вярваме в стандартите на индустрията - да бъде лента на пътя, така че излизаш и да се напие. Отиваш на работа пиян всеки ден? "

"Ние нямаме морални предразсъдъци - не дай Боже, ние да направите обиколка на Cypress Hill", - казва Schinoda, смеейки се, а след това той си спомня времето си в училище по изкуствата. "Хората, които познавах тогава, предпочитат да се направи или да се съберат и да се говори за изкуство, а не да се влачат до страни. В нашата група и същи. Ние просто репетираме и да прекарат време заедно - музиката не води до нейната противоположност, "- казва той. "Музиката е музика.""Той изкрещя и извика:" Аз никога няма да правя музика ", аз го погледна и каза:" Аз няма да ви пусна. Просто трябва да се работи върху, за да пее и свири на китара. " И все пак аз продължавах да му каже: "Един ден просто се обади от Лос Анджелис. Аз просто го знам. И вие трябва да бъдете готови за това. "

"Когато наистина обичаш някого, винаги искат да го подкрепят," - тя изглежда като Честър кима споразумение и обожание. "Той трябва да бъде щастлив този начин той иска да направи и това, което е прави най-добре," - Саманта настоява, че когато Честър заминава за Лос Анджелис, тя не имате някакви съмнения, нека го или не, "Аз аз вярвам, че това е правилно. И знам, че ако не го бях направил всичко, и вместо това извади думите му: "Ами ако. "Щеше да е полудял."

Bennington не е веднага постига известност с Linkin Park. В Лос Анджелис, той е всъщност бездомни продължение на един месец, се преместват от една кушетка приятели или познати, от друга, и Саманта се готви да се присъедини към него. Bennington дори спеше в колата му, която като цяло е просто лайно. "Тя не отиде, дори и при скорости от тридесет и пет мили в час," - казва той. "И двете фарове бяха изгорени. И аз не са имали пари, за да ги замени. " В процеса на работа с Hybrid Theory, Bennington е бил принуден да спи в колата, когато в студиото беше затворен за през нощта. Когато отвори сутринта, той koryachilsya на дивана вътре, докато не дойде на работа на останалата част от групата.

"Това беше невероятно", - казва Бенингтън. "Те са най-добри приятели, и трябваше да се концентрира и да направи всичко, за да не полудее. Мога да отида луд, но не и за тях - защо те понася задника ми? Аз не искам да си мислят, че имам заболяване на вокалиста си -. Всеки винаги неудовлетворени "

Групи като Linkin Park

Поведение Бенингтън произвежда обратния ефект. "Всички сме прави жертви, но Честър беше уникален," - казва Делсън. "Защото той рискува много, той е силно мотивиран. Той всъщност ни каза: Момчета, аз не мисля, че можем да работят много ".

Bennington, най-малкият от четири деца, не е било винаги така. "Аз бях" двоен "дете", - казва той. "Аз съм просто виси тук и там." Когато бил на единайсет, майка му, сестра, а баща му, който е бивш полицай и детектив във Финикс за повече от тридесет години, разведен. "Бяхме оставени сами за дълго време", - казва Бенингтън за баща си, който е работил в продължение на много години с сексуални престъпления срещу непълнолетни. "Той беше напрегната, че трябваше да се справят с лайна на света всеки ден. И това е прехвърлена и дома. Това беше много емоционална ситуация. "

В първото интервю Linkin Park, Bennington говори за периоди на изнасилване и наркомания от миналото си. Той казва, че е трябвало да го направи в защита на своите текстове: "Беше ни казано: Вие имате много песни за депресия, страх и параноя. Това са глупости? И аз казах не. "

Сега, когато попита за този опит, Bennington говори с предпазливи откровеност, подчертавайки твърди уроци чрез детайлите. "Никой в ​​семейството ми не ме дразни," - казва той твърдо. "Това са хората, които ме заобикаляха. Идвайки от счупен семейство, къщата е много лесно да се започне да се мисли. Всичко е наред " Насилие и самоунищожение е продължило в продължение на пет години, в момент, когато той е бил дете или тийнейджър.

Ресторантът в Санта Моника, Честър и Саманта весело се пие минерална вода с тост за неговата уравновесеност. "За мен това ще бъде по-трудно да се напише нов рекорд", - смята той. "Защото животът е прекрасен."

След репетицията път екипажа ролки Linkin Park оборудване група за автобуси, за да го предаде на мястото на първата Projekt Revolution шоуто в Колорадо Спрингс, Колорадо, Роб Макдермот разказва за списъка със задачи за годината: това е последното турне с Hybrid Theory; пролетта - време и лично време, за да пиша песни; Запис лято. "Не мисля, че е по-добре да се освободи нов албум тази година?" - казва той. "Ние винаги сме били група от хазарт хора. Ако те ми казват: Роб, все още не е готова. Така че не е готов. Но ако те казват: Написахме осемдесет песни, сега ние трябва да се изрежат всички ненужни глупости, а след това ние го правим ".